Ultimele stiri

Comisia de Etică a FIFA vrea sancțiuni pentru Blatter și Platini, după scandalul recent de corupție

Blatter Platini

Camera de investigații a Comisiei de Etică a FIFA a anunțat că a cerut sancțiuni împotriva lui Joseph Blatter și Michel Platini, fără a preciza despre ce este vorba, după cum scrie presa internațională.

VIDEO Steaua acuză absenţele, înainte de derby-ul cu Dinamo: "Echipa noastră este încă în reconstrucţie"

STEUAA

Dinamo şi Steaua se întâlnesc în "Ştefan cel Mare" în cel mai important meci din fotbalul românesc în acest final de an. Campioana este nevoită să improvizeze în primul 11, ţinând cont de numărul mare de accidentaţi şi suspendaţi. Gruparea roş-albastră nu se poate baza pe Tahar şi Chipciu (suspendaţi) şi Hamroun, Kharja, Muniru, Papp şi Enceanu (accidentaţi).

VIDEO Steliștii așteaptă 15.000 de oameni în tribune, la Pitești: “Vom avea altă bucurie de a juca!”

pitesti

Steaua a decis să joace meciurile de pe teren propriu din acest campionat la Pitești. Prima dispută va fi cea cu Astra, din etapa viitoare. Oficialii campioanei cred că decizia îi va ajuta pe jucători și aceștia vor avea o altă atitudine și o altă bucurie de a juca.

Mourinho își pune cenușă în cap după sezonul dezastruos la Chelsea: “N-am niciun drept să cer transferuri”

mourinho jucatori

Jose Mourinho se zbate cu Chelsea în subsolul clasamentului în Premier League, într-un sezon dezastruos pe plan intern, cu 7 înfrângeri în primele 12 etape și doar trei victorii. Managerul portughez își pune cenușă în cap și a declarat că n-are dreptul să solicite noi transferuri în ianuarie.

Experimentele lui Rădoi. O singură formulă de joc, folosită de două ori. Cum va arăta Steaua cu Dinamo

radoi-1

Mirel Rădoi nu se poate în niciun caz lăuda că are cel mai omogen lot din Liga 1. Antrenorul Stelei a încercat până acum toţi fotbaliştii din lot, dar încă nu a găsit o formulă tip, acest lucru fiind cauzat şi de numărul mare de accidentări.

VIDEO Autogol imparabil al lui Hummels la Hamburg. Bayern se poate distanța decisiv de Dortmund

Hummels suparat

Borussia Dortmund a pierdut surprinzător pe terenul lui Hamburger SV, scor 1-3, suferind astfel a doua înfrângere în Bundesliga, după ce a mai fost învinsă în acest sezon doar de Bayern, 1-5.

Puyol s-a făcut impresar. E reprezentantul unui fotbalist dorit insistent de Barça

carles puyol

Carles Puyol este, din această săptămână, impresar. Fostul căpitan al Barcelonei îl va reprezenta pe unul dintre fotbaliștii doriți cu insistență de fosta sa echipă. Puyol tocmai ce a înființat o firmă de impresariat alături de fostul său coechipier Ivan de la Pena.

Benteke i-a făcut caracterizarea lui Klopp: "Este prietenul nostru, dar nu cel mai bun!"

Benteke

Christian Benteke a ajuns în vara acestui an la Liverpool, fiind transferat de la Aston Villa pentru aproape 50 de milioane de euro.

Ultimele mutări în primul 11 al Realului, înainte de El Clasico. James, pe bancă

james-2

Pregătirile pentru El Clasico au intrat pe ultima sută de metri. În ziua meciului, cei doi antrenori iau ultimele decizii tactice în privinţa primului 11 şi se pare că Rafa Benitez a luat o hotărâre care poate inflama spiritele pe "Santiago Bernabeu".

Ronaldo și Messi vor fi pentru a 24-a oară adversari în El Clasico. Ce s-a întâmplat până acum

ronaldo messi

Real și Barcelona se întâlnesc în această seară în cel mai așteptat meci al sezonului din Spania, meciul care aduce în prim plan și duelul direct dintre Cristiano Ronaldo și Messi. Cei doi vor fi pentru a 24-a oară adversari într-un El Clasico, iar argentinianul are mai multe victorii în palmares.

VIDEO Un român, campion la Londra! Tecău şi Rojer, în finală! Cei doi şi-au asigurat fotoliul de lider mondial

tecau 3

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer sunt pregătiţi de cel mai important meci al finalului de sezon, semifinala de la Turneu Campionilor cu fraţii Bryan. Partida se va disputa sâmbătă, de la ora 20:00 şi va fi transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport 3.

VIDEO Florin Mergea s-a calificat în finala de dublu la Turneul Campionilor, alături de Rohan Bopanna!

florin bun

Florin Mergea și Rohan Bopanna joacă astăzi în semifinalele probei de dublu la Turneul Campionilor, ultima competiție a sezonului în circuitul ATP. Debutant în concursul de la Londra, românul poate disputa finala contra lui Horia Tecău, acesta urmând să joace a doua semifinală, alături de Jean-Julien Rojer, contra gemenilor americani Mike și Bob Bryan.

VIDEO Nice - Lyon 3-0. Cea mai dură înfrângere din sezon pentru fosta campioană

nice lyon

Olympique Lyon a suferit cea mai dură înfrângere din acest sezon în Ligue 1, 0-3 în fața lui Nice.

VIDEO Stan Wawrinka este ultimul semifinalist de la Turneul Campionilor. Duel elveţian cu Roger Federer

wawrinka-1

Duel între elveţieni, în semifinalele Turneului Campionilor. Dacă Roger Federer şi-a câştigat grupa cu stil, Stan Wawrinka a avut mari emoţii până în ultimul moment.

VIDEO EXCLUSIV Horia Tecău vrea revanşa în faţa fraţilor Bryan. "Am învăţat ceva din ultimul meci"

tecau rojer-3

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer i-au întâlnit pe fraţii Bryan de 4 ori în carieră, toate meciurile având loc în 2014. Cuplul româno-olandez a pierdut de fiecare dată.

VIDEO Cinci ani au trecut de la ultima victorie roș-albă acasă în fața Stelei. ”Să rupem seria asta negativă!”

margaritescu dinamo steaua

Andrei Mărgăritescu (35 de ani), unul dintre foștii mijlocași ai celor de la Dinamo, a acceptat invitația Digi Sport de a developa amintiri legate de unicul derby din fotbalul românesc.

Ulster Rugby - Saracens 9-27. Campioana Angliei rămâne neînvinsă în acest sezon

rugby Ulster Saracens

Campioana Angliei, a confirmat la Belfast startul perfect de sezon și rămâne neînvinsă după șase meciuri, patru în campionat și două în Champions Cup.

Nemuritorul Jonah Lomu

lomu-3

Credeam că este Nemuritor! Că nici glonţul nu poate să treacă prin el! Că poate spulbera ziduri de unul singur! Tocmai de aceea, am trecut repede peste o postare pe twitter de acum două zile în care cineva scria „A Tribute to Jonah Lomu” lângă un filmuleţ cu câteva dintre eseurile de senzaţie ale uriaşului neo-zeelandez.

Juventus - AC Milan, sau duelul dintre Buffon și "Noul Buffon". Meciul va fi ÎN DIRECT la Digi Sport

poza portari

Derby-ul Italiei, Juventus - AC Milan, este programat sâmbătă, 21 noiembrie, de la ora 21.45 și va fi transmis ÎN DIRECT de Digi Sport 1. Disputa dintre cei doi granzi din Serie A, va fi prilejui un duel extrem de interesant între portarii celor două formații: Gianluigi Buffon și Gianluigi Donnarumma.

VIDEO Alba Blaj - Ştiinţa Bacău 3-1. Campioana e neînvinsă în acest sezon

captura volei blaj-2

Derby între ultimele două campioane, în etapa a 8-a a Diviziei A 1. Deţinătoarea titlului, Alba Blaj, a dominat disputa cu Ştiinţa Bacău.

VIDEO CSU Craiova, fără trei titulari cu Viitorul. ”Suferim pentru că nu mai putem recuza arbitrii!”

vatajelu

Oltenii au câștigat la Chiajna, dar la final și-au exprimat nemulțumirile legate de maniera de arbitraj a lui Alexandru Tudor.

VIDEO Anadolu Efes Istanbul - Limoges 92-74. Gazdele au urcat pe locul 3 în grupa B

efes

Anadolu Efes Istanbul rămâne în cărţi pentru calificarea în faza următoare a Euroligii. Turcii au controlat din primul moment partida cu Limoges şi la pauza mare scorul era 51-35.

VIDEO CSM e în drum spre Final Four. "Trebuie să fim la capacitate maximă"

csm 2

CSM Bucureşti e în grafic pentru obiectivul propus la începutul sezonului - campioana ţinteşte prezenţa în final four-ul Ligii Campionilor, iar acum s-a calificat cu 5 puncte în grupele principale. Acolo, va da peste adversare noi şi puternice - Vardar, Gyor şi Midtjylland.

VIDEO EXCLUSIV Costel Gâlcă: ”Nu am mai vorbit cu Gigi Becali după ce am plecat de la Steaua”

galca trofee steaua

Costel Gâlcă a antrenat un an la Steaua. Dacă prima jumătate poate fi încadrată în logica unui parcurs firesc, a doua jumătate e, însă, din altă lume. Chiar înainte să înceapă returul, Steaua a făcut implozie, pur și simplu, și a deviat de pe orbita normalității. Cei mai buni trei jucători, Sânmărtean, Keșeru și Szukala, au fost vânduți, iar alți trei, cărora le expira contractul în vară, Arlauskis, Latovlevici și Prepeliță, au fost trimiși la echipa a doua. Brusc, Steaua s-a trezit fără mai bine de jumătate de echipa din tur.Aflat la manșa unei echipe în derivă, pe parcursul unui retur haotic, cu record de înfrângeri acasă și jucători rechemați de la echipa a doua să salveze situația, Gâlcă a pierdut un avans de 13 puncte față de echipa de pe locul doi, câștigând titlul în ultimele minute ale ultimei etape. Antrenorului nu i s-a mai prelungit contractul. Aceasta e versiunea oficială, așa cum a fost văzută de cei care au încercat, cu ochii mijiți în fum, să distingă o traiectorie în liniile frânte și neregulate ale zborului prăbușit al Stelei. A trebuit să treacă ceva timp pentru ca Gâlcă să poată vorbi deschis despre ce s-a întâmplat atunci. Iar de sub discursul său, scos parcă dintr-o cutie neagră, explicațiile se întrupează din ceață și capătă contur. Așa aflăm cât de singur poți fi la cel mai mare, cel mai iubit și cel mai mediatizat club din România: ”Cum crezi că te simți când vezi că nimeni din club nu ia cuvântul tău în seamă?”. Așa aflăm cum niciun jucător nu a venit la propunerea lui Gâlcă, ”la un moment dat nici nu mai propuneam nimic”, și cum niciun jucător nu a plecat cu acordul lui, ”eu nu am fost implicat cu nimic”. Mai aflăm că el nu a dorit să continue, pentru că înțelegerea se prelungea automat cu un an dacă era câștigat campionatul, ”mi-a fost de ajuns…”. Și că în ultimele luni nu vorbea mai deloc cu patronul, iar de când a plecat nu a mai făcut-o niciodată…Și atunci cum de s-a putut ca dezastrul din teren să se transforme, pe hârtie, în cel mai bun sezon intern din istoria Stelei, cu trei trofee câștigate? Andrei Pleșu spunea acum ceva timp, într-un interviu, că s-a convins de existența lui Dumnezeu după ce, cunoscând îndeaproape pe mai toți liderii importanți de pe glob și văzând că lumea pare, totuși, să funcționeze în ciuda ”administrației” lor, meritul nu poate fi decât al Providenței. Poate că, totuși, Gigi Becali are dreptate…Digi Sport: Ce face Costel Gâlcă acum?Costel Gâlcă: Mare lucru nu fac. Mă uit la meciuri din campionatul spaniol, din primele două ligi. Merg în fiecare sfârșit de săptămână în Spania să văd cât mai multe jocuri, pentru că e important pentru mine. În rest, stau cu familia și mai fac sport din când în când. Multă lume se întreabă cum de nu antrenezi după ce ai câștigat trei trofee în sezonul trecut cu Steaua. Nu am luat o pauză, doar cred că nu am găsit proiectul adecvat pentru mine. Pentru că, dacă voiam să antrenez, antrenam. Cu siguranță vor mai fi oferte. Cum ar trebuie să fie proiectul adecvat pentru Gâlcă?Prioritate pentru mine e să antrenez într-un campionat din Europa. Dacă nu o să fie așa, o să merg și în alte părți, dar să mi se dea voie să iau jucătorii și să fac echipa după cum vreau eu. Bineînțeles, să fiu pus de comun acord cu conducătorii, pentru că, dacă ei iau un antrenor, înseamncă că au aceeași filozofie cu el. Să înțelegem că cele mai bune oferte au fost din lumea arabă?Dacă ne gândim la partea economică, da. Dar au fost oferte destul de bune și din Europa, însă numai până la un anumit punct. Pentru că, dacă e să mergi pe jumătate de an sau un an e greu să construiești. Spuneai că preferi Europa. Aici includem și Liga 1?De ce nu? E un campionat important, pe care-l cunosc bine. Ai avut și propuneri din Liga 1?Nu, doar s-a vorbit în presă. La mine nu a ajuns nimeni concret să mă întrebe: vrei echipa asta? S-a tot speculat prin media, am văzut că s-a zis că Gâlcă e scump...Și așa e? E scump Gâlcă?Păi dacă nu se așează nimeni să discute cu mine? Ce pot să spun?Mircea Sandu spunea că te-a sfătuit să ai continuitate, că altfel te uită lumea. Da, e important să continui. Dar nu oricum. Următorul pas trebuie făcut bine și să merg la o echipă care, într-adevăr, mă dorește. Urmează Dinamo-Steaua. Tu ai fost pe banca Stelei în derby-urile de anul trecut. Cum vezi meciul de acum?Pare mai echilibrat prin prisma clasamentului și a diferenței de puncte dintre cele două echipe. Sper să câștige Steaua, să facă un joc bun și să revină cât mai repede pe primul loc. Ce-ți aduci aminte în mod special de la meciurile de anul trecut?Dacă e să comparăm cele două partide, cea din tur a fost mult mai echilibrată, chiar dacă am câștigat cu 3-0. Meciul din retur a fost mult mai ușor, pentru că am controlat tot timpul jocul și am avut mereu siguranța că vom câștiga. Nu pot să spun că am pregătit aceste meciuri într-un mod special, pentru că am avut o filozofie constantă cât am fost la Steaua, să ne impunem jocul, să dominăm echipa adversă, să ne creăm ocazii și să stăm în jumătatea adversarului. Ți s-a părut că, în timpul jocului, jucătorii Stelei aveau un plus de încredere datorat acestei serii de meciuri fără înfrângere în fața lui Dinamo? Și, în același timp, ai sesizat un complex la adversari?Normal, când câștigi atâtea partide la rând îți crește și încrederea. Și la fel de normal e ca încrederea să nu fie aceeași când ai în față un rival în fața căruia ai pierdut constant, iar teama devine mai mare. Cred că noi am știut să speculăm aceste lucruri și am reușit victoria în ambele meciuri. Cum ți se pare Dinamo de acum față de Dinamo de anul trecut?O echipă așezată. Care are mai multă siguranță și nu mai are atâtea fluctuații de la meci la meci. Dar și așa cred că îi mai trebuie jucători. De cine-ți place de la Dinamo?Mi-a plăcut și anul trecut de Matei, e un jucător foarte bun. Pe care, sincer, mi l-aș fi dorit la echipă. E un fotbalist care cred, ca stil de joc, s-ar fi integrat în echipa mea. Dar Steaua de acum cum ți se pare?Am văzut-o foarte puțin. Sunt jucători noi, trebuie să ajungă la omogenitate, dar e foarte greu să ai rezultate imediat când schimbi atîția jucători. Te așteptai, totuși, ca Steaua să nu se califice în grupele europene?Nu. Mă așteptam să joace cel puțin în Europa League. Dar se mai întâmplă. Pe de altă parte, ei trebuie să se gândească la o reconstrucție. Au fost mulți jucători la care am văzut că s-a renunțat. Înseamnă că undeva s-a greșit. Cei de la Steaua chiar au recunoscut acum că s-a greșit în vară în campania de transferuri. Dar aceeași greșeală nu a fost făcută și anul trecut?Ba da. Și la noi au venit jucători foarte târziu, știți că noi când am ajuns la meciul cu Ludogoreț, aveam nevoie acolo de cel puțin 2 jucători, dar 2 jucători cu experiență... Și nu i-am avut. Dar asta e filozofia Stelei... Poate jucătorii sunt mai ieftini spre sfârșitul perioadei de transferuri... Și acesta e singurul criteriu folosit la transferuri?Asta nu am înțeles niciodată. Dacă tu vrei să ataci Champions League și vrei să iei jucători cât mai buni, atunci trebuie să-i iei cât mai repede ca să se integreze în grup. Noii jucători veniți la Steaua cum ți se pare?Pe Tade îl consider un atacant foarte bun, a demonstrat și în campionatul anterior. A schimbat echipa, nu e ușor. Vii și joci în alt context. Cât l-am vazut eu la început, e un jucător foarte bun ca pivot, ține mingea, vine foarte bine în fața mingii. Dar depinde și de cum joacă echipa, de multe aspecte. Dar crezi că e o greșeală și această limitare doar la piața internă pentru transferuri?Am văzut că au spus că nu vor să mai ia jucători străini. După aia iar se uită după fotbaliști străini. Nici eu nu înțeleg prea multe. Dar ei sunt cei care decid și știu ce e mai bine pentru club. Tu ai încercat să-l convingi pe Gigi Becali să aduci jucători de valoare din străinătate?Ce să vă spun? S-au adus jucătorii care s-au adus... Și nimic mai mult. Eu în această treabă nu am fost implicat. Ce să vă spun mai mult?Laurențiu Roșu, fostul tău secund de la Steaua, spunea că vă uitați în cantonamente pe DVD-uri, căutați fotbaliști...Da, așa e. Am văzut o grămadă de jucători...Și continua spunând că v-ați uitat degeaba, că transferurile s-au făcut fără a fi consultați antrenorii. Și că așa ceva nu e normal pentru un club de talia Stelei. Păi nu e normal. Dar ce să faci? Dar cum se desfășurau lucrurile, concret? Tu nu erai ascultat când propuneai jucători?S-au adus jucătorii pe care i-au dorit cei din conducere, nu pe care i-am dorit eu. Eu nu zic, însă, că sunt jucători răi. Dar au venit prea târziu unii, alții cu probleme și așa mai departe. Dar propunerile tale cum erau privite?Ce propuneri? Că la un moment dat nici nu mai propuneam nimic (râde). Nu am la ce să-ți răspund... Când ai venit la Steaua ați stabilit de la început astfel de lucruri? Adică ți s-a spus: Tu, Costel Gâlcă, vei fi antrenor, dar jucătorii îi aduc eu, patronul? Ți s-a spus așa ceva? Sau te-ai trezit pe parcurs că lucrurile evoluează în direcția asta?Poți să spui că aduci tu jucătorii, dar să întrebi și antrenorul cât de cât. O părere a lui ar trebui, zic eu... Chiar dacă și în străinătate sunt cluburi care cumpără jucători și apoi numesc antrenorul. Dar antrenorul, v-am spus, îl aleg pe filozofia clubului, nu pe întâmplare. Se vede că la noi a fost mai mult la întâmplare. Te-a dezamăgit acest aspect?Normal că te dezamăgește. Cum crezi că te simți când vezi că nimeni din club nu ia cuvântul tău în seamă? Și când vezi lucrurile astea, renunți. Pentru că nu ai cum să schimbi un om. Ți s-a părut corect modul în care te-ai despărțit de Steaua?Ce m-a interesat pe mine a fost să câștig aceste titluri. Le-am realizat. Restul... Ce să vă spun? În decembrie chiar am vrut să renunț când am văzut că au plecat cei trei jucători, dar după aceea m-am gândit doar la campionat și la cele două cupe. Dar să știi că, pe contract, puteam să rămân. Era opțiunea asta în contract?Da, da. Dacă urma să câștigăm campionatul se prelungea cu un an. Și atunci ce te-a determinat să renunți?Chiar dacă mulți se așteptau ca eu să continui, cred că mi-a fost de ajuns atât. Și cred că și celor de la club la fel. Atât a fost să fie. Eu cred că, în viață, nu trebuie să forțezi lucrurile. Eu sunt satisfăcut pentru anul pe care l-am avut în plan sportiv la Steaua. Iei în calcul o revenire a ta la Steaua în viitor?Altă întrebare dacă-mi pui, te rog...Mulți spuneau că faptul că Gigi Becali a fost închis o bună perioadă din timpul mandatului tău te-a ajutat pentru că ai avut mai multă liniște. E adevărată această afirmație?Oricum, nici după ce a ieșit eu nu am vorbit prea mult cu el. Așa că ce să vă spun? Nu am ce... (râde). Spunea că te suna și din închisoare, așa era?Am mai vorbit, da, că am vorbit la telefon de atâtea ori, dar nu exagerat. A intervenit și asupra deciziilor tale?Eu nu sunt omul să fie sunat de nimeni așa... Am discutat de multe ori, avea și el propuneri, dar nu au fost discuții foarte lungi. Dar acum în ce relații ai rămas cu Gigi Becali?Ca și înainte (râde). Adică mai vorbiți? Ați mai vorbit după ce ai plecat de la Steaua?Nu. Nu am mai vorbit nimic. Cum ți se pare situația lui Rădoi, antrenor fără carnet de antrenor și fără licență?Ideal ar fi fost să aibă licență, normal. Dar dacă cei de la club au considerat că e ok, atunci nu văd nicio problemă. Că acest lucru îi afectează pe ceilalți antrenori, tot ce se poate... Pe cei care au licență, mă refer. Dar situația Stelei de acum? Fără stadion și fără bază de pregătire?E foarte greu. Plimbi echipa de colo colo, sunt kilometri în plus, și au venit și jucători noi. Una e să ai o bază sportivă unde să te pregătești, să știi că ai casa ta zi de zi... E foarte greu, îmi imaginez. Cum privești acum meciurile Stelei?Îmi doresc în continuare să câștige campionatul. E un moment greu pentru Steaua, dar sper să-și revină. Cine crezi că va lua campionatul în acest an?Viitorul e o echipă foarte bună. De anul trecut se vedea că joacă foarte bine. Pandurii au jucători care joacă de mult timp împreună, se vede prin rezultatele de anul acesta. Astra e o echipă cu jucători cu experiență, care e deocamdată principala candidată la titlu. Eu, așa cum am mai spus, sper ca titlul să-l câștige Steaua, dar va fi foarte greu, foarte greu. E adevărat că, atunci când ai ales să vii la Steaua, ai avut ofertă și de la Viitorul?Da, așa este. Și ai regretat vreun moment alegerea făcută?Nu. Dar sunt convins că și dacă aș fi mers la Viitorul, nu aș fi regretat nici așa.

Cluburile cu cei mai mulți și cu cei mai puțini jucători crescuți ”în casă”. Topul în care e și o echipă din Liga 1

craiova tm

CIES Football Observatory, din Elveția, a analizat campionatele europene, club cu club, și a întocmit câteva clasamente: echipele cu cei mai mulți jucători crescuți ”în casă” din Europa, precum și topul celor cu cei mai puțini astfel de fotbaliști. Într-unul din aceste clasamente, apare și un club din Liga 1.

Victoria lui Tecău a stabilit şi adversarii lui Mergea din semifinale, la Londra

bopanna-1

Horia Tecău şi Jean-Julien Rojer au reuşit a treia victorie din grupa Turneului Campionilor şi în urma succesului în faţa cuplului francez Pierre-Hugues Herbert/Nicolas Mahut (6-4, 7-5) au decis şi adversarii pe care Florin Mergea îi va avea în semifinalele competiţiei din Londra.

VIDEO Phoenix Galati - U-BT Cluj 85-79. A 4-a victorie în 9 meciuri pentru dunăreni

captura meci phoenix

U-BT Cluj a pierdut al doilea meci în ultimele trei etape din Liga Națională de baschet masculin. Phoenix Galați a trecut de ardeleni cu 85-79, într-un meci transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 3.

VIDEO CSM Digi - Steaua 9-10. Paradă salvatoare a lui Stoenescu la ultima fază

csm digi steaua

Steaua a câştigat cu 10-9 derbyul Superligii de polo, cu CSM Digi, chiar în Bazinul Olimpic ”Ioan Alexandrescu” din Oradea.

VIDEO Buducnost Podgorica - Selgros Lublin 29-25. 8 goluri pentru Cristina Neagu

captura buducnost

Cristina Neagu a strălucit din nou în jocul deţinătoarei Ligii Campionilor, Buducnost Podgorica. Românca a marcat de 8 ori, a dat 5 pase decisive şi a reusit cea mai frumoasă fază a meciului cu polonezele de la Lublin.

Chiricheș, din nou titular la Napoli! Va bifa, duminică, a patra sa prezență în actualul sezon al Seriei A TIM

kiri

După calificarea la Europene cu cea mai bună apărare din preliminarii și după meciul amical bun făcut cu Italia, 2-2 la Bologna, Vlad Chiricheș primește o nouă veste bună. Fundașul central de 26 de ani va bifa, în deplasarea de la Verona, de duminică, 22 noiembrie, a patra sa prezență în acest sezon al Seriei A TIM, pentru Napoli.

  • 13:00 Stirile Digi Sport
  • 13:15 FOTBAL EUROPEAN
  • 14:00 Reluare REZUMAT UEFA NATIONS LEAGUE
  • 14:30 Stirile Digi Sport
  • 15:00 Live PATINAJ ARTISTIC
  • 16:15 Live Stirile Digi Sport
  • 17:00 Live Liga Digi Sport
  • 18:30 Live Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 17:00, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • fotbal-club

    MEDIA: Fotbal Club, 20:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Casper Ruud a avut o criză de nervi pe terenul de tenis / Foto: Getty Images

    TENIS: C. Ruud - A. Rublev, 21:30, ÎN DIRECT pe Digi Sport 4

  • Turkiye v Portugal: Group F - UEFA EURO 2024, Dortmund, Germany - 22 Jun 2024

    FOTBAL: Portugalia - Polonia, 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 1

  • Berlin, Olympiastadion, 14.07.24, GER, Herren, UEFA EURO, EM, Europameisterschaft,Fussball 2024, Finale: Spanien - Engla

    FOTBAL: Danemarca - Spania, 21:45, ÎN DIRECT pe Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult