cutremur1
Reacția lui MM Stoica, după cutremurul cu magnitudinea de 5,4 din România! PATRU cuvinte și sute de aprecieri
sabatini-dybala
A cunoscut-o când îmbălsăma cadavre: ”E o carieră frumoasă”. Cum a reacționat când i-a spus s-o însoțească la ”job”.
Screenshot 2024-09-16 at 23.37.42
Video Momente rare: Marius Șumudică a ajuns în fața suporterilor și a repetat încontinuu un cuvânt, după eșecul cu ”U” Cluj
Digi Sport 1 Live
Acum
Digi Sport Special

(P) România – Lituania: „tricolorii” întâlnesc una dintre victimele favorite!

articol scris de Digi Sport
09.09.2024, 13:31

Luni, de la ora 21:45, România joacă împotriva Lituaniei, în al doilea meci din grupa C2 a Ligii Națiunilor. După ce au învins cu 3-0 în Kosovo, „tricolorii” sunt mari favoriți să obțină încă 3 puncte împotriva unei naționale în fața căreia am suferit o singură înfrângere. La Superbet, meciul de pe stadionul Steaua beneficiază de Cote Mărite, Superpariuri, dar și de opțiunea BetBuilder. Descoperă aici oferta completă pentru România – Lituania!

digi
  • Champions League: Juventus - PSV, marți, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Milan - Liverpool, marți, 22:00, DGS 1

Meciul 60 pentru selecționerul Lucescu

După ce a revenit cu o victorie, Mircea Lucescu speră într-un nou succes, la duelul cu numărul 60 ca selecționer al „tricolorilor”. În precedentul mandat, între noiembrie 1981 și octombrie 1986, Lucescu a strâns 58 de partide, iar victoria din Kosovo, de vineri, a fost a 25-a pe banca României, din 59 de meciuri. Stadionul Steaua are o însemnătate specială pentru legătura dintre Mircea Lucescu și echipa națională. Pe vechea arenă, cel mai titrat antrenor român a condus ultimul meci din primul mandat ca selecționer, victoria 4-0 cu Austria.

După succesul cu 3-0 de la Priștina, „tricolorii” sunt liderii grupei C2, la egalitate de puncte cu Cipru, care are însă golaveraj inferior, câștigând cu 1-0 partida de debut, împotriva Lituaniei.

Palmaresul meciurilor directe este net favorabil României. Din 1931 încoace, naționala noastră a întâlnit de 13 ori Lituania, câștigând de 12 ori. Singurul eșec în fața balticilor este cel din 2008, 0-3 la Cluj, în preliminariile Mondialului din 2010. În lotul de atunci al lituanienilor era și actualul selecționer al adversarei, Edgaras Jankauskas.

Cele două naționale au fost adversare și în ediția inaugurală din Liga Națiunilor. În toamna lui 2018, România câștiga cu 2-1 la Vilnius și se impunea cu 3-0 pe propriul teren.


1.28 este cota Superbet pentru o victorie a României, în timp ce Lituania a primit cotă 11.00 pentru o surpriză la București. Toate meciurile din Liga Națiunilor beneficiază online de promoția Superavantaj. Dacă echipa pe care ai mizat are un avans de două goluri în orice moment al partidei, pariul tău este câștigător, indiferent de rezultatul final. Află aici tot ce trebuie să știi despre Superavantaj!

Ce spun cotele pentru marcatori

În topul cotelor pentru posibilii marcatori, Denis Alibec și Denis Drăguș ocupă primele două locuri, cu 2.60. În formă excelentă și autor al unui gol superb în Kosovo, Dennis Man are cotă 2.90 să marcheze împotriva lituanienilor, exact cât au primit și Ianis Hagi, Darius Olaru și Nicușor Stanciu. Marcator din penalty în precedenta partidă, Răzvan Marin a primit cotă 3.90 să înscrie din nou. De cealaltă parte, Armandas Kucys, de la Celje, este principalul favorit să marcheze și are cotă 7.50.

România – Lituania se trăiește la intensitate maximă și în Super Social. Intră și tu în cea mai mare comunitate de super pariori din România și inspiră-te din pronosticurile ambasadorilor și influencerilor Superbet!

Etichete:


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Familia regală britanică a „tăiat-o” pe Meghan Markle din fotografia folosită pentru a-i ura la mulţi ani prinţului Harry
Familia regală britanică a „tăiat-o” pe Meghan Markle din fotografia folosită pentru a-i ura la mulţi ani prinţului Harry

Fotografia folosită de familia regală britanică pentru a-i ura duminică la mulţi ani prinţului...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
WhatsApp Image 2024-09-16 at 15.53.01
MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. PAOK l-a adus pe Dejan Lovren

MERCATO 2024 | Fereastra de transferuri din vara acestui an a fost una electrizantă.

După ce a rămas ”mască” la rugămintea lui Popovici, Țiriac i-a transmis un mesaj ferm campionului olimpic! ”Așa am ajuns?”
tiriac-popovici
Ion Țiriac, întrebat direct dacă este un om zgârcit. Miliardarul a răspuns instant, în 3 cuvinte
Nadia Comaneci si Ion Tiriac participa la conferinta de presa prilejuita de tragerea la sorti din cadrul turneului de te
OUT! Abia a semnat, dar patronul l-a luat la țintă: ”Greșeala mea”. Alți trei jucători, direct pe bancă
GIGI BECALI
A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. Imagini virale
penalty-bolivia
Recomandările redacției
Screenshot 2024-09-16 at 23.37.42
Video Momente rare: Marius Șumudică a ajuns în fața suporterilor și a repetat încontinuu un cuvânt, după eșecul cu ”U” Cluj

Video GOOOL Andrei Rațiu! Internaționalul român, cel mai bun de pe teren. Nota primită pentru prestația excelentă
andrei-ratiu
Chipciu și tofu pane! ”Veteranul” liderului SuperLigii a făcut show la flash-interviu: ”Eu am salariul mai mic”
alex-chipciu
Foto Cum a fost surprins Dan Șucu, după ce Rapid a suferit prima înfrângere sub comanda lui Șumudică
dan-sucu2

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media