laurentiu si corina
Foto Confesiunea lui Reghecampf: ”'Cum ai stat tu cu mine ?'. Orice femeie o lua la fugă”
digi 01
(P) FCSB și CFR, umăr la umăr în lupta la titlu. Vezi primele Cote Superbet pentru câștigătoarea SuperLigii!
Video Exclusiv ”Gigi, e alt fotbalist”. Becali încântat de noua față a FCSB-ului: ”Va fi un mare câștig. Ne-am întărit foarte tare”
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Liga Digi Sport

(P) Meciul unei Generații: România, fii fotbal!

02.07.2024, 13:20

Milioane de inimi tricolore vor bate în același ritm, diseară, de la ora 19:00. La Munchen, România întâlnește Olanda, în optimile de finală ale Europeanului din Germania. La Superbet, cea mai importantă partidă a naționalei din ultimii 24 de ani beneficiază de Supercote, Superpariuri, dar și de opțiunea BetBuilder. Descoperă oferta completă pentru România – Olanda și trăiește la intensitate maximă meciul unei Generații!

07012024_RO_Romania_Olanda_Digi_1060x636
  • Supercupa: FCSB - Corvinul, joi, 20:00, DGS 1

  • Media: Digi Sport Special, joi, 22:00, DGS 1

Munchen, pământ românesc!

România are amintiri plăcute de la Munchen. În urmă cu 15 zile, „tricolorii” debutau la turneul final cu o victorie entuziasmantă, 3-0 cu Ucraina. A fost meciul care le-a dat aripi jucătorilor lui Iordănescu și a deschis drumul spre calificarea de pe primul loc al grupei E. Față de ultima partidă, remiza cu Slovacia, selecționerul nu-l va putea folosi pe Bancu, suspendat pentru cumul de cartonașe, în locul fundașului Craiovei urmând să joace Sorescu.

Ambele echipe au avut aceleași rezultate în faza grupelor. Dacă România a învins Ucraina, a pierdut cu Belgia și a remizat cu Slovacia, terminând pe primul loc, olandezii au câștigat cu Polonia, au făcut 0-0 cu Franța și au pierdut, 2-3, duelul cu Austria și au ajuns în optimi de pe poziția a treia.

O eliminare a Olandei ar egala cea mai mare performanță continentală a României. În 2000, când la turneu participau doar 16 echipe, „tricolorii” ajungeau în sferturile de finală, unde erau eliminați de Italia. Palmaresul duelurilor directe cu „Portocala Mecanică” este în defavoarea noastră. În 14 meciuri cu olandezii, România are doar o victorie, un succes cu 1-0 în preliminariile Turneului Final din 2008. În rest, au fost 3 remize și 10 succese ale adversarilor din această țară.

O victorie a României are cotă 8.00 la Superbet, în timp ce pentru o calificare în sferturile de finală, cota este 4.60, indiferent dacă performanța este obținută în timpul regulamentar, după prelungiri și eventuale lovituri de departajare. Cel mai important meci al acestei generații se trăiește la intensitate maximă și în Super Social. Intră și tu în cea mai mare comunitate de super pariori din România și găsește inspirație pentru biletele tale verzi!

România, fii fotbal cu „Avantaj România”!


Pentru meciul cu Olanda, la Superbet, ai opțiunea Avantaj România”! Dacă naționala noastră înscrie primul gol, pariul tău va fi câștigător. Și chiar dacă România nu marchează prima, dar reușește să obțină victoria, pariul tău va fi tot câștigător!

Oferta se aplică doar la opţiunea de pariere „Avantaj România”, pe care o vei găsi pe prima poziție în oferta meciurilor României și o vei putea adăuga pe bilet direct din pagina principală. Nu uita că pariurile plasate pe rezultatul „Final” beneficiază doar de oferta SuperAvantaj, care face pariul câștigător atunci când România conduce cu o diferență de două goluri.

Află aici tot ce trebuie să știi despre „Avantaj România”!

Etichete:


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O fată din București și-a dat părinții în judecată pentru bani. Vrea să fie întreținută până la 26 de ani
O fată din București și-a dat părinții în judecată pentru bani. Vrea să fie întreținută până la 26 de ani

O tânără în vârstă de 20 de ani din București, studentă la Facultatea de Marketing din cadrul...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
federico piovaccari (2)
MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. Federico Piovaccari a semnat

MERCATO 2024 | Fereastra de transferuri din vara acestui an, în care se desfășoară și EURO 2024, se...

UEFA a reacționat și i-a descris în două cuvinte pe români, după imaginile virale de la Munchen
vestiar romania munchen (1)
UEFA a descris într-un singur cuvânt victoria Olandei în fața României
Romania v Netherlands - UEFA Euro 2024 - Round of 16 - Munich Football Arena
Englezii l-au văzut pe Andrei Rațiu după meciul cu Olanda și au exclamat: ”Fotbalul chiar este sportul cel mai frumos”
Screenshot 2024-07-03 at 17.08.14
Ianis Hagi, batjocorit de englezi: "Seamănă cu acele doamne!" Cu cine au putut să-l compare pe fotbalistul român
Soccer: UEFA Euro Germany 2024: Romania 0-3 Netherlands
Recomandările redacției
Video Exclusiv ”Gigi, e alt fotbalist”. Becali încântat de noua față a FCSB-ului: ”Va fi un mare câștig. Ne-am întărit foarte tare”

Video Rapid a umilit-o pe NK Maribor în ultimul amical al verii! Ce urmează pentru echipa lui Neil Lennon
WhatsApp Image 2024-07-04 at 14.06.32
Rayo a luat decizia finală în cazul lui Andrei Rațiu: e dorit de Brighton și Atalanta
EURO 2024 - Round of 16: Romania vs. The Netherlands Andrei Ratiu in action during the EURO 2024 Round of 16 match betwe
Ilkay Gundogan, cea mai surprinzătoare declarație înainte de Spania - Germania, ”șocul” de la EURO 2024
Nationalmannschaft, Fussball, UEFA Euro2024, EM 2024, Dortmund, Deutschland-Dänemark Ilkay Gündogan Deutschland, Aktion,

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media