vizual digi
(P) Ce mai reușesc vedetele SuperLigii? Vezi Oferta Superbet și alege inspirat!
01
(P) Trăieşte emoţia din Tottenham – Arsenal! Super Oferta pentru derby-ul nordului Londrei
Barcelona v Liverpool - UEFA Champions League Semi Final: First Leg
Înlocuitor pentru Ter Stegen! Barcelona a pus banii pe masă
Digi Sport 1 Live
Acum
Digi Sport Special

(P) Începe Europa League! Super Oferta pentru meciurile de miercuri

25.09.2024, 11:03

Miercuri debutează faza principală din Europa League, competiție care a adoptat un sistem similar cu cel din Liga Campionilor, cu mult mai multe partide în faza grupelor. Astăzi intră în competiție echipe precum FC Porto, Lazio, Manchester United sau Real Sociedad.

1060x636
  • Europa League: Manchester United - Twente, miercuri, 22:00, DGS 1

  • Europa League: Galatasaray - PAOK, miercuri, 22:00, DGS 2

Vezi oferta pentru meciurile de marți din Europa League!

Duel de foc pentru Răzvan Lucescu

Galatasaray, eliminată din play-off-ul Ligii Campionilor, intră în competiție după un început de sezon intern puternic, cu șase victorii consecutive în liga turcă. În ciuda unui eșec cu 0-5 împotriva lui Beșiktaș în supercupă, Galata își propune acum să aibă un parcurs lung în Europa, având un lot impresionant, inclusiv Victor Osimhen, care este venit sub formă de împrumut de la Napoli.

PAOK este în formă, având o singură înfrângere în ultimele 16 meciuri din toate competițiile. Acea înfrângere a venit într-un meci dramatic din turul trei al Ligii Campionilor împotriva lui Malmo, unde PAOK a pierdut în prelungiri, fiind "retrogradată" în Europa League. Echipa lui Răzvan Lucescu a răspuns impresionant, câștigând cu 6-0 la general împotriva lui Shamrock Rovers și acum caută să înceapă puternic faza principală.

Cotă 1.60 pentru victorie Galatasaray!

Misiune ușoară pe Teatrul Viselor


Manchester United își începe campania din Europa League împotriva echipei olandeze FC Twente pe Old Trafford. Acesta este primul meci între cele două echipe, iar United are un palmares solid împotriva echipelor olandeze pe teren propriu, pierzând doar o dată în nouă întâlniri. Deși au avut un început de sezon inconsistent, "Diavolii" sunt printre favoriții la câștigarea Europa League, competiție pe care au câștigat-o ultima dată în 2016-17. Echipa vine după o remiză, 0-0, în Premier League cu Crystal Palace, ocupând locul 11 după cinci meciuri.

De cealaltă parte, Twente a terminat pe locul trei în Eredivisie sezonul trecut și a început bine noul sezon, ocupând în prezent locul patru după două victorii consecutive. Aceasta este prima lor campanie europeană din 2012-13 încoace, iar olandezii speră să pună capăt unei serii de șapte meciuri fără victorie în Europa League. Cu toate acestea, succesul împotriva echipelor engleze a fost limitat, având o singură victorie din 13 întâlniri.

Cotă 1.34 pentru victorie Manchester United!

Meci tare pe Coasta de Azur

Nice și Real Sociedad se confruntă miercuri pe Allianz Riviera, ambele echipe dorind să-și înceapă campania din Europa League cu o victorie. Nice intră în joc cu un moral ridicat după o victorie cu 8-0 împotriva lui Saint-Etienne în Ligue 1, unde Youssoufa Moukoko a marcat de două ori, contribuind la poziționarea echipei pe locul șapte în campionatul francez.

De cealaltă parte, Real Sociedad are dificultăți în La Liga, câștigând doar unul dintre cele șapte meciuri de până acum. După o serie de cinci meciuri fără victorie, inclusiv o remiză dezamăgitoare cu 0-0 împotriva lui Real Valladolid, echipa bască speră să se redreseze în Europa. Lipsind jucători cheie precum Alexander Sorloth și Mikel Merino, plecați în vară, Real Sociedad vizează să repete un succes similar cu cel din Champions League de anul trecut.

Cotă 2.45 pentru victorie Nice!

Etichete: advertorial superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Povestea pilotului din Noua Zeelandă care a fost ținut captiv în junglă aproape 600 de zile, după ce a fost răpit din avion
Povestea pilotului din Noua Zeelandă care a fost ținut captiv în junglă aproape 600 de zile, după ce a fost răpit din avion

Philip Mehrtens a aterizat micuțul său avion comercial pe un aerodrom din Papua de Vest pe data de...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
ianis-hagi-digisport
Presa din Scoția s-a convins de Ianis Hagi! Verdict-fulger după ce a câștigat meciul de unul singur

Câţi bani a ajuns să câştige Bănel Nicoliţă, după ce şi-a distrus averea în 4 ani
banel-mama
Gigi Becali, după ce Dan Șucu a reușit transferul mult dorit: ”Mi-a fost rușine”. Acum, patronul FCSB poate regreta
gigisucu
Fanii lui Rangers l-au descris pe Ianis Hagi în câteva cuvinte, după prestația cu Huddersfield
Captură de ecran 2024-09-24 145844
Ianis Hagi, omul meciului la Rangers B! ”Dublă” și pasă de gol în victoria cu Huddersfield
Captură de ecran 2024-09-24 144841
Recomandările redacției
Barcelona v Liverpool - UEFA Champions League Semi Final: First Leg
Înlocuitor pentru Ter Stegen! Barcelona a pus banii pe masă

FC Barcelona, care are nevoie urgentă de un nou portar după accidentarea gravă a lui Marc-Andre ter Stegen, i-a făcut o ofertă lui Wojciech Szczesny, fostul goalkeeper al lui Juventus.

News Alert FCSB, dueluri cu Universitatea Craiova și Dinamo / Rapid - CFR Cluj. Cum arată grupele Cupei României 2024/2025
Oficial Primul anunț al celor de la Manchester City, după accidentarea lui Rodri
Manchester City v Arsenal, Premier League, Football, Etihad Stadium, Manchester, UK - 22 Sep 2024
Video Exclusiv Marius Lăcătuș crede că FCSB poate rata play-off-ul. ”N-are valoare să joace la fel de bine și în Europa și în SuperLiga”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media