vizual digi sport
(P) SuperCote pentru Real - Dortmund, a noua reeditare a finalei de Ligă în sezonul imediat următor
Digi_1060x636 (1)
(P) Liverpool – Chelsea: o afacere Salah – Palmer. Super Cotele pentru derby-ul din Anglia
gregory-tade
Exclusiv S-a dus ”glonț” la antrenorul FCSB-ului și l-a întrebat înainte de meci: ”De ce nu mă bagi?”. Răspunsul l-a lăsat ”mască”
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Liga Digi Sport

(P) Egalează campioana cel mai bun start în grupe? SuperOfertă și o SuperPromoție pentru Rangers - FCSB

24.10.2024, 13:31

"Ibrox Park" din Glasgow va fi, de la ora 22:00, gazda celui de-al treilea duel al FCSB-ului în grupele Europa League 2024/2025. Cu șase puncte din primele două meciuri, campioana României atacă vicecampioana Scoției, Rangers, cu scopul de a face un pas uriaș spre calificarea în primăvara europeană și încearcă să egaleze cele mai bune starturi ale echipelor românești în grupele cupelor europene.

vizual digisport
  • Europa League: Rangers - FCSB, joi, 22:00, DGS 1

  • Europa League: Fenerbahce - Manchester United, joi, 22:00, DGS 2

Rangers - FCSB se joacă live pe Superbet alături de Streaming, SuperPariuri, BetBuilder, SuperAvantaj și o SuperPromoție: dacă trupa lui Charalambous deschide scorul, pariul tău pe victoria roș-albaștrilor devine automat câștigător.

După primele două etape, FCSB ocupă un onorant loc șase, cu tot atâtea puncte, în timp ce Rangers, cu doar trei puncte, e pe poziția a 17-a. Grație lotului mai valoros, scoțienii sunt favoriții Cotelor Superbet, unele pe care le poți consulta aici.

FCSB vrea să egaleze o SuperPerformanță

Succesul clar cu RFS, 4-1 pe Arena Națională, și victoria puțin scontată de la Salonic, 1-0 cu PAOK, au adus FCSB-ul în poziția de a avea șase puncte din tot atâtea posibile în startul grupei XXL din Europa League. Odată cu punctele, au crescut considerabil șansele la calificarea directă în primăvara europeană, iar formația condusă din teren de Darius Olaru se poate înscrie pe lista restrânsă a ocaziilor în care echipele românești au început o grupă europeană cu maximum de puncte din primele trei meciuri.

Prima astfel de reușită i-a aparținut Rapidului UEFAntastic. În sezonul 2005/2006, Răzvan Lucescu și băieții lui au plecat ca din pușcă: 2-0 cu Rennes, 1-0 cu Șahtiorul lui Mircea Lucescu și 1-0 cu PAOK Salonic. Nouă puncte din nouă la start de grupe a mai reușit și FCSB, în stagiunea 2017/2018, cu Nicolae Dică pe bancă și victorii contra Viktoriei Plzen (3-0), Lugano (2-1) și Hapoel Be'er Sheva (2-1). Nici înainte, nici după, fotbalul românesc nu a mai bifat trei victorii din trei posibile în startul unor grupe, ajungând prin FCSB (2005/2006), Dinamo (2006/2007) și FCSB (2012/2013) la un total de șapte puncte din două victorii și un rezultat de egalitate.

Rangers și FCSB, în momente diferite


Cât de posibil e un succes în Scoția? Dacă roș-albaștrii au făcut reglajele fine și dau impresia că au găsit formula câștigătoare pentru a naviga între SuperLigă și Europa League, echipa condusă de Philippe Clement are un start de sezon sub standarde. Cu Ianis Hagi lăsat multă vreme în afara lotului, Rangers vine după 0-1 pe terenul lui Kilmarnock în competiția internă, înfrângere care a dus-o la șase puncte de liderul Celtic după doar opt etape consumate. În Europa League, scoțienii au început bine, 2-0 pe terenul suedezilor de la Malmo, dar au continuat foarte prost, 1-4 pe teren propriu contra francezilor de la Lyon.

În timp ce scoțienii au în continuare răspunsuri de găsit, FCSB se mândrește cu nouă partide consecutive în care nu a cunoscut gustul înfrângerii, pierzând ultima dată pe final de august, 0-2 la Sibiu cu Hermannstadt.

FCSB înscrie prima, pariul tău e câștigător!

Pariezi pe FCSB în meciul cu Rangers și ești în avantaj! Dacă roș-albaștrii înscriu primul gol, pariul tău pe victoria echipei lui Elias Charalambous este declarat câștigător pe loc cu oferta „Avantaj FCSB”.

Opțiunea de pariere „Avantaj FCSB” o vei găsi pe prima poziție în oferta dedicată meciului Rangers - FCSB. Important de știut este că oferta este disponibilă doar pre-meci și poate fi accesată atât online, cât și la terminalele din agențiile noastre. Această ofertă nu poate fi combinată cu alte tipuri de pariuri.

Află aici tot ce trebuie să știi despre „Avantaj FCSB”!

Etichete: advertorial superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Sondaj INSCOP: Cine intră în turul II la alegerile prezidențiale și cum arată o finală Ciolacu - Simion
Sondaj INSCOP: Cine intră în turul II la alegerile prezidențiale și cum arată o finală Ciolacu - Simion

Marcel Ciolacu este primul în clasamentul intenţiei de vot pentru turul I al alegerilor...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Englezii, lăsați fără cuvinte: românul ”care e de trei ori mai bogat decât Ronaldo și de care nu ați auzit niciodată”

Reacția scoțienilor, după ce Ianis Hagi a marcat direct din corner
Aberdeen v Rangers, Cinch Scottish Premiership, Football, Pittodrie Stadium, Aberdeen, Scotland, UK - 18 Jan 2022
Erling Haaland a realizat ceva nemaivăzut, în Champions League: ”Dați-i trofeul Pușkaș!” / ”Nu ne întrebați cum a făcut-o”
profimedia-0925510360
Shakira e de neoprit! Anunțul total neașteptat făcut, a doua zi după ce Pique a "rupt" tăcerea
EXCLUSIVE: Shakira and her soccer star husband Gerard Pique are pictured on a yacht during their family vacation
Barcelona - Bayern 4-1 / Leipzig - Liverpool 0-1 / Man. City - Sparta Praga 5-0. Rezultatele complete după runda 3
Liga Campionilor
Recomandările redacției
gregory-tade
Exclusiv S-a dus ”glonț” la antrenorul FCSB-ului și l-a întrebat înainte de meci: ”De ce nu mă bagi?”. Răspunsul l-a lăsat ”mască”

Peste 14.000 de cititori Digi Sport s-au pronunțat: cine câștigă duelul Rangers - FCSB
rangers-fcsb
Atletico Madrid depune plângere la UEFA, după surpriza serii din Champions League
sim
DNA a descins la CS Rapid. Unul dintre numele vizate în anchetă este cel al fostului președinte Bogdan Vasiliu
HANDBAL FEMININ:RAPID BUCURESTI-CS DACIA MIOVENI, LIGA FLORILOR (19.09.2023)

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media