Alexandra Ianculescu / Foto: Instagram @speed_skater

O româncă, vedetă în Anglia după ce a dezvăluit cum a făcut o avere

articol scris de Digi Sport
08.10.2024, 17:38
  • Nations League: Italia - Belgia, joi, 21:45, DGS 1

  • Nations League: Israel - Franța, joi, 21:45, DGS 2

Alexandra Ianculescu (32 de ani) a reprezentat România la Jocurile Olimpice de iarnă de la PyeongChang, în 2018, și a încheiat pe locul 31, ultimul, la patinaj viteză pe distanță de 500 de metri.

Românca stabilită între timp în Canada speră să revină la Jocurile Olimpice, dar s-a reprofilat și a devenit ciclistă. De la PyeongChang 2018 a reușit să și strângă o sumă importantă de bani, după ce și-a deschis un cont pe o platformă pentru adulți, unde urmăritorii îi pot vedea postările doar în schimbul unui abonament lunar.

Galerie Foto

Alexandra Ianculescu și decizia care i-a schimbat viața în bine

Alexandra Ianculescu a povestit printr-un mesaj postat pe contul de Instagram cum i-a schimbat viața decizia de a-și deschide contul pe respectiva platformă, iar povestea sa este subiectul unui articol din publicația britanică Daily Mail.

Să începem cu unele aspecte negative. Chestia este că lumea te va judeca oricum, indiferent de ce ai face. Indiferent de speță, ești ori prea mult, ori prea puțin, ori prea grasă, ori prea slabă, ori prea ciudată, ori plictisitoare. 

Din fericire, am realizat de la o vârstă fragedă că cel mai bine este să fac ce vreau. În 2021, am decis să deschid acest cont pentru că primeam foarte multe aprecieri la pozele în lenjerie și erau oameni care-mi spuneau să le vând pe platformă. Am crezut că e o mare glumă. 

Nu voiam să fiu cunoscută ca o fată care vinde poze cu ea, pentru că am muncit foarte mult ca sportivă, am studiat mult, vorbesc multe limbi.

Viața mea s-a schimbat complet în bine după prima lună pe platformă. Acum mă bucur de antrenamente, îmi permit să-mi cumpăr echipamentele de care am nevoie, bicicletele pe care le vreau. Nu mai trebuie să am trei locuri de muncă și să sacrific sportul”, a scris Alexandra Ianculescu, pe Instagram.

Etichete: alexandra ianculescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Laura Vicol, șefa comisiei juridice din Camera Deputaților, a demisionat după dezvăluirile despre afacerile soțului ei. Reacția Nordis

Șefa comisiei juridice din Camera Deputaților a demisionat din funcție. Laura Vicol, de la PSD, a anunțat că pleacă la o zi după investigația Recorder în care s-a vorbit de afacerea imobiliară a soțului ei. Aceasta acuză jocuri nedrepte.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Împăcarea anului, după 3 ani și jumătate de amenințări și vorbe "grele"

Răsturnare de situație! Anunțul unui neurochirurg, după ”prima apariție publică” a lui Michael Schumacher: ”Nu e posibil”

Exclusiv "Telenovela" s-a încheiat, la câteva ore după FC Botoșani - Rapid 2-0. Ce se întâmplă cu Marius Șumudică

David Schumacher a răbufnit la adresa mamei sale: ”O rușine absolută! L-a lovit pe tatăl meu fără oprire”

Foto Jucătorul de la FCSB căruia Gigi Becali i-a spus ”ADIO” a plecat din Capitală și a transmis un mesaj de TREI cuvinte

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ar fi o lovitură de proporții: Dinamo vrea un fotbalist care a costat 14.500.000 € în 2018!

Fostul antrenor al CFR-ului l-a văzut pe Daniel Bîrligea la FCSB și a avut un mesaj categoric

Pleacă de la Manchester City! A renunțat, după mai bine de un deceniu

Florin Gardoș a văzut-o pe FCSB în Europa League și a dat verdictul

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZAlessandra Ambrosio, spectacol la volei pe plajă, jucat în costum de baie. Supermodelul continuă să arate impecabil la 43 de ani

FILM NOWZoe Saldana, despre rolul care i-ar putea aduce Oscarul: A trebuit să merg la casting. Regizorul nu știa multe despre starul din Avatar

Gigi Becali a dat ordin să-i fie prelungit contractul unui jucător de bază de la FCSB! Până când a semnat fotbalistul citeşte ştirea pe Prosport.ro

Decizie luată de FRF, referitoare la colaborarea cu Nordis. Ce se întâmplă cu sponsorul arbitrilor și al naționalei de tineret EXCLUSIV citeşte ştirea pe ziare.com

Primul humanoid care a intrat în direct la TV ca să dea declarații. Ce a spus robotul citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM La sfârșitul verii, Mario Fresh și Alexia Eram pozau îndrăgostiți, acum și-au spus adio după 8 ani de iubire: "Nu există resentimente"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

La sfârșitul verii, Mario Fresh și Alexia Eram pozau îndrăgostiți, acum și-au spus adio după 8 ani de iubire: "Nu există resentimente"

Digi World

Când e cel mai bine să faci dușul zilnic. Așa scapi de stres și de unele alergii, dar îți ajuți și pielea

Digi Animal World

Gestul făcut de un câine pentru a-și convinge stăpânul să-i dea o felie de pizza: „Se oprește doar când obține ce vrea”