Daniel Niculae / Foto: DIgi Sport

Exclusiv Daniel Niculae a rupt tăcerea, la o lună după ce a fost dus la audieri: ”O mizerie de dosar!”

articol scris de Digi Sport
23.04.2024, 16:26
  • Liga Națiunilor: Danemarca - Serbia, duminică, 19:00, DGS 1

  • Liga Națiunilor: Elveția - Spania, duminică, 21:45, DGS 1

Pe 14 martie, Daniel Niculae (41 de ani), președintele Rapidului, a fost dus la audieri, într-un dosar privind organizarea unui grup infracțional.

La 11 zile, pe 25 martie, digisport.ro a prezentat în exclusivitate stenogramele convorbirilor dintre Daniel Niculae și Liviu Ungurean, zis ”Bocciu`”, șeful galeriei clubului giuleștean. În dialogul lor este menționat și numele lui Sebastian Colțescu.

Daniel Niculae: ”Cu această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi peste o carieră frumoasă de 20 de ani!” 

În cazul lui Niculae, procurorii au suspectat că din poziția sa de la club ar fi fost de acord și i-ar fi susținut pe suporteri să cumpere și să introducă elemente pirotehnice pe stadioane. Oficialul grupării din Giulești a scăpat, cel puțin momentan, de probleme din moment ce anchetatorii nu au cerut nicio măsură asiguratorie.

La o lună după ce a fost dus la audieri, Daniel Niculae a rupt tăcerea. Președintele de la Rapid a transmis că nu a vorbit niciodată cu Sebastian Colțescu.

”În primul rând, vreau să vă mulțumesc celor de acolo și oamenilor de fotbal care m-au susținut în această perioadă. Nu a fost una ușoară. Cu această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi peste o carieră frumoasă de 20 de ani. Oamenii care mă cunosc știu ce am făcut bine și nicidecum să apar ca ultimul criminal. Au fost niște mizerii, au apărut fel de fel de teorii ale conspirației.

Totul s-a pornit după victoria cu FCSB, scor 4-0. Apoi s-au întâmplat și mai multe lucruri. E clar că datorită acestor lucruri nici evoluția echipei nu a fost una bună, dar nici rezultatele. Dar, nu ăsta a fost motivul principal pentru care nu suntem sus acolo.

Daniel Niculae: ”Jandarmeria a devenit foarte agresivă de un an de zile la adresa echipelor cu mulți suporteri!

Sunt alte teorii ale conspirației invocate: că sunt alegeri în acest an, că sunt jandarmi care vor să avanseze în carieră. Jandarmeria a devenit foarte agresivă de un an de zile la adresa echipelor cu mulți suporteri.

Vizavi de stenograme, în acestea a apărut numele lui Sebi Colțescu. Eu nu l-am sunat niciodată pe Sebi Colțescu, nu am numărul niciunui arbitru. Nu este corect ca doi oameni să se afle în inchisoare pentru atât de puțin. Legea este depășită, dar acest lucru nu ține de noi. Nu a existat niciun dialog cu Sebi Colțescu. Nu am vorbit în viața mea cu niciun arbitru!”, a declarat Daniel Niculae, la ”Liga Digi Sport”.

Dan Șucu a explicat cum a reacționat, după ce a aflat că Daniel Niculae a fost dus la audieri

Dan Șucu, acționarul majoritar de la Rapid, a dezvăluit, în direct, cum a trăit momentul în care Niculae a fost dus la audieri. Patronul giuleștenilor a fost sunat de avocat, care i-a transmis situația în care este implicat președintele clubului. 

”Rămâi perplex când te sună dimineață avocatul să-ți spună că Daniel Niculae e audiat într-o speță cu petarde, fumigene, torțe și așa mai departe. Parcă nu-mi trecea mie prin cap ideea de fumigene și Parchet. Au fost doi oameni care s-au dus acolo, l-au convocat într-un mod civilizat și are calitatea de suspect, în continuare.

Este perfect adevărat că existența fumigenelor este o ilegalitate. Orice lucru care este ilegal, trebuie corectat, fără dubii. Cred eu că atmosfera de la Rapid este mai plăcută decât pe alte stadioane, părerea mea, sunt și subiectiv.

În altă ordine de idei, când mă gândesc la Parchet, mă gândesc la lucruri penale. Dacă îl bag pe ăla în pușcărie, cu ăla care le vinde, ce mai facem? Dacă este vorba de torțe, fumigene, petarde, da, le văd un lucru absolut ilegal, da, ar trebui să înceteze, sunt primul care este afectat.

Toate amenzile de până acum au costat 400.000 de lei. Dacă vă uitați și la trailer-ul pentru prima ligă, este plin de torțe și fumigene.”, a declarat Dan Șucu, la ”Fotbal Club”.

Etichete: rapid , daniel niculae , dosar


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Când pică Paștele ortodox și catolic în 2025. Anul viitor, cele două sărbători vor fi în aceeași zi

În anul care urmează, Paștele Ortodox și Paștele Catolic pică în aceeași zi. Creștinii vor celebra sărbătoarea Învierii Domnului pe data de 20 aprilie 2025.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Ion Țiriac: ”Vă spun o noutate. Candidez la președinție! Absolut serios”. Ce a urmat

Foto "ROMÂNIA a trecut pe aici!" Cum au lăsat "Tricolorii" vestiarul de la Prishtina, după 3-0 cu Kosovo

Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina

Video Kosovo - România 0-3. Mircea Lucescu, debut cu o victorie superbă la al doilea mandat pe banca naționalei

Răzvan Marin a dezvăluit ce i-a spus portarul kosovar, înainte să îl "execute" din penalty

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Vestea pe care Mircea Lucescu nu voia să o audă înainte de România - Lituania

Dennis Man a fost propus la Juventus, iar Gică Popescu a reacționat

Federația a luat decizia, după ce selecționerului Angliei i s-a cerut demisia pentru gestul care a scandalizat întreaga țară

Gigi Becali i-a spus direct unui fotbalist: ”Joci ce zice Ferguson, nu ce vrei tu!”. Replica primită

Citeşte şi

Video Gloria Bistrița - CSM București 30-26. Bistrița debutează cu o victorie în Liga Campionilor

Rapid a luat bătaie în amicalul cu divizionara secundă CS Mioveni, scor 1-2

PEROZCu mâinile prin păr, ruj roșu pe buze și o rochie crăpată până la coapsă, Mădălina Ghenea a făcut din nou furori la Veneția

FILM NOWGeorge Clooney l-a ironizat pe Brad Pitt, din cauza vârstei: „E norocos că încă mai lucrează!”

Cum putea rămâne Albion Rrahmani la Rapid! „Tu, Șucu, trebuia să-l chemi și să-l întrebi asta” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ianis Hagi nu a mai rezistat: "Nu mai folosiți declarațiile lui Giovanni Becali ca și cum ar fi ale mele!" citeşte ştirea pe ziare.com

Alfred Bulai a făcut infarct în închisoare. Fostul profesor, transportat de urgență la Spitalul Militar din Capitală. Care este starea lui actuală citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lora, într-un costum de baie extrem de decoltat. Artista nu a scăpat de critici nici în vacanță: „Ai pus ceva pe tine”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lora, într-un costum de baie extrem de decoltat. Artista nu a scăpat de critici nici în vacanță: „Ai pus ceva pe tine”

Digi World

Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia