Daniele De Rossi / Foto: Profimedia

Fanii Romei nu au acceptat demiterea lui De Rossi! Ce vor face în partida cu Udinese

articol scris de Digi Sport
21.09.2024, 10:30
  • SuperLiga: Hermannstadt - CFR Cluj, sâmbătă, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Petrolul, sâmbătă, 21:30, DGS 1

AS Roma o întâlnește pe Udinese, în etapa a 5-a din Serie A, duminică, 22 septembrie, de la ora 19:00, într-o partidă ce va putea fi urmărită ÎN DIRECT la Digi Sport.

Înaintea partidei cu Udinese, "Romanii" l-au demis pe antrenorul Daniele De Rossi (41 de ani), iar în aceeași zi, l-au numit pe bancă pe tehnicianul Ivan Juric (49 de ani).

Galeria celor de la AS Roma va intra pe stadion abia după 30 de minute, în partida cu Udinese

Demiterea lui Daniele de Rossi a venit după ce jucătorul de legendă al celor de AS Roma a înregistrat 3 remize și un eșesc, în primele etape ale noului sezon din Serie A.

Cei mai înfocați suporteri ai formației din capitala Italiei au contestat decizia de a-l îndepărta pe De Rossi și au anunțat că la următoarea partidă își vor face apariția pe stadion abia după 30 de minute de la startul partidei.

"Peluza Sud invită toți fanii, din orice sector să participe la protestul în care am decis să rămânem în afara stadionului pentru prima jumătate de oră a meciului cu Udinese.", a fost mesajul suporterilor, conform Mundo Deportivo.

Ivan Juric este noul antrenor al celor de la AS Roma

Ivan Juric era liber de contract după despărțirea de Torino din această vară și antrenorul croat a semnat un angajament valabil până la finalul acestui sezon.

Mantova, Crotone, Genoa, Hellas Verona și Torino sunt echipele pe care Juric le-a mai antrenat. Antrenorul croat va avea un salariu de două milioane de euro la AS Roma.

”AS Roma anunță că Ivan Juric este noul manager tehnic al primei echipe, până la 30 iunie 2025.

După ce a acumulat o foarte lungă experiență ca fotbalist în Croația, Spania și Italia, și-a început cariera ca antrenor în fotbalul de tineret și apoi a fost secundul lui Gian Piero Gasperini.

A debutat în Serie A în sezonul 2016/2017 pe banca celor de la Genoa, după ce a obținut în sezonul precedent promovarea în Serie A cu Crotone, prima din istoria clubului.

Din 2019 până în 2021 a condus Hellas Verona, însoțindu-i pe galben-albaștri la două salvări consecutive, punând în valoare și mai mulți jucători.

În 2021 a preluat rolul de manager al Torino, rămânând în funcție până în 2024. Bine lucrat, Ivan!”, se arată în comunicatul celor de la AS Roma.

Etichete: as roma , daniele de rossi , protest


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cu o recompensă de 7 milioane $ pe capul său, un lider Hezbollah a fost ucis de Israel

Armata israeliană a efectuat „un raid țintit” în Beirut vineri, la scurt timp după ce Hezbollah a anunțat că a tras „salve de rachete Katiuşa” către şase „cartiere generale” şi baze ale armatei israeliene, informează Reuters și BBC News. Ținta atacului a fost Ibrahim Aqil, șeful forţlor Al-Radwan, unitatea de elită a Hezbollah, pe care Statele Unite puseseră o recompensă de 7 milioane de dolari. Hezbollah a anunțat că, în afară de Ibrahim Aqil, încă un important lider militar al grupării, Ahmed Mahmoud Wahbi, a fost ucis.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Răsturnare de situație în cazul Simonei Halep

Video Scene "incredibile": ce i-a făcut Dorinel Munteanu tânărului de 20 de ani împrumutat de la Farul

Unde s-a angajat Neil Lennon, la o lună după ce a fost dat afară de la Rapid

După patru ani, Adi Petre a spus totul: ”A venit domnul Becali în vestiar. Știam dinainte”

Niță a luat 4 goluri, Stanciu a făcut spectacol! Ce a ieșit la meciul contra lui Toney, Mahrez și Firmino

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

”A fost haos”. A auzit ce vrea să facă Gigi Becali la FCSB și nu s-a mai abținut

A încercat să ridice 105 kilograme, dar i-a căzut bara cu toată greutatea pe gât! Atenție, detalii și imagini cu impact emoțional

200.000 de euro pentru Elias Charalambous! Reacția antrenorului de la FCSB

Video Dorinel Munteanu nu s-a oprit nici la conferință: ”Cum îl cheamă, mă? Maftei. Nu s-a născut jucător să se uite așa la mine”

Citeşte şi

Oficial AS Roma și-a anunțat noul antrenor în aceeași zi în care l-a dat afară pe Daniele De Rossi

E gata! AS Roma i-a găsit înlocuitor lui Daniele De Rossi, la scurt timp după ce l-a demis

PEROZSalma Hayek, ședință foto provocatoare pe puntea unui iaht de lux. La 58 de ani, actrița continuă să arate impecabil

FILM NOWDakota Johnson, expertă în parcări. Imagini virale cu actrița americană la volan

Transferul uriaș cu care Dinamo vrea să dea lovitura în Superliga! A fost la Manchester United și e jucător de națională citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ea a campioana României la Roland Garros! A lăsat racheta din mână și acum e "doamna doctor" citeşte ştirea pe ziare.com

Răsturnare de situație în cazul lui Mario Iorgulescu. De ce i s-a anulat condamnarea la 13 ani de închisoare. Ce urmează pentru tânărul milionar citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cum comentează Lady Gaga zvonurile conform cărora ar fi de fapt bărbat: „M-am obișnuit să se spună minciuni despre mine!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cum comentează Lady Gaga zvonurile conform cărora ar fi de fapt bărbat: „M-am obișnuit să se spună minciuni despre mine!”

Digi World

Avea 240 kg, diabet și hipertensiune, dar a făcut câteva schimbări și viața lui a devenit alta. Secretele unui tânăr tată care a dat jos 68 kg

Digi Animal World

Autoritățile au crezut că au găsit un vultur rănit, dar când l-au analizat, au izbucnit în râs. Ce avea, de fapt, pasărea prădătoare