Momentul eliminării lui Ianis Hagi în Rangers - St. Johnstone 2-0 / Foto: Profimedia

"Ianis părea tulburat!" Ce au făcut fanii lui Rangers, în momentul în care Hagi a părăsit terenul, după ce a fost eliminat

articol scris de Digi Sport
07.10.2024, 09:48
  • Liga 2: FC Bihor - FCU Craiova, luni, 16:00, DGS 1

  • Liga 2: Csikszereda - CSM Focșani, luni, 20:00, DGS 1

Ianis Hagi (25 de ani) a revenit la prima echipă a lui Rangers în meciul cu St. Johnstone (2-0), din etapa a 7-a a campionatului Scoției.

Ianis Hagi, aplaudat de fani în momentul în care a părăsit terenul

Galerie Foto

Internaționalul român a intrat pe teren după pauză (46), a oferit un assist şi a fost eliminat pe final.

Fotbalistul nostru a pasat decisiv la golul de 2-0 al lui Cerny (58), iar în minutul 81 a primit un cartonaş roşu, în urma analizei VAR, după un fault dur.

Jurnaliștii scoțieni au remarcat faptul că, în ciuda eliminării, Ianis Hagi a fost aplaudat de fani, în momentul în care a părăsit terenul.

"Hagi a părut tulburat, după ce revenirea sa pe teren pentru Rangers s-a încheiat brusc, după doar 36 de minute. Chiar și așa, fanii Rangers l-au aplaudat în continuare, iar managerul Philippe Clement și-a consolat jucătorul înainte de a ajunge în tunel.

Cartonașul roșu după 81 de minute nu a avut o influență prea mare, deoarece 'albaștrii' au rezistat fără gol primit. Victoria arată că Rangers și-a revenit rapid, după înfrângerea din Europa League, cu Lyon (1-4), de la mijlocul săptămânii trecute.

Având în vedere că Celtic și Aberdeen au câștigat amândouă, Rangers rămâne cu 5 puncte în spatele ocupantelor primelor două locuri.", notează jurnaliștii de la The Scottish Sun.

VIDEO cu pasa decisivă a lui Ianis Hagi: 

VIDEO cu cartonașul roșu primit de Ianis Hagi: 

Au apărut imaginile! Ce a făcut antrenorul lui Rangers când Ianis Hagi a ajuns lângă el, după eliminare

Galerie Foto

Internaționalul român a intrat pe teren în minutul 46 al meciului cu St. Johnstone și s-a făcut repede remarcat. 12 minute mai târziu, a dat pasa decisivă la golul care a stabilit scorul final: 2-0.

În minutul 79, Ianis Hagi a fost iarăși protagonist, însă nu pozitiv. Mijlocașul ofensiv a fost eliminat pentru un fault dur, cu talpa pe gleznă. 

Inițial, românul a primit cartonaș galben, dar arbitrul a decis că trebuie să-i dea roșu direct după ce a revăzut faza la monitorul VAR.

Vizibil dezamăgit că a fost eliminat, Ianis Hagi s-a îndreptat către tunel, iar pe drum a trecut pe lângă Philippe Clement.

Din dorința de a-l consola, antrenorul lui Rangers l-a luat părintește în brațe pe Ianis Hagi, după cum se poate vedea în galeria FOTO de mai sus.

Etichete: rangers , eliminare , ianis hagi , cartonas rosu , st johnstone


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
ANALIZĂ Cum se vor împărţi voturile Dianei Şoşoacă după eliminarea sa din cursa prezidențială. Ce arată sondajele PSD, AUR şi USR

După ce Curtea Constituţională a respins candidatura Dianei Șoșoacă pentru Cotroceni, a rămas o întrebare-cheie: către ce candidat se vor duce voturile liderului SOS România? Mai ales că electoratul său se ridică la cel puţin 500.000 de votanţi, cifre confirmate la alegerile europarlamentare din iunie. Strategii PSD susţin că George Simion nu va putea transfera voturile Dianei Şoşoacă pentru că electoratele AUR şi SOS România „se detestă profund”, potrivit cercetărilor sociologice. În schimb, sondajele AUR, USR şi PNL arată că George Simion este a doua opţiune pentru electoratul SOS România, susţin surse politice pentru News.ro. În acest scenariu, şansele lui Simion de a prinde finala prezidenţială ar creşte, iar principalul beneficiar ar fi, prin ricoşeu, Ciolacu, după modelul Iliescu-Vadim Tudor din 2000.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Un copil l-a văzut pe Gigi Becali și i-a zis direct: ”Domnu', îmi dați 50 de lei?”. Nu se aștepta la ce a urmat

Foto Imagini horror! Căpitanul lui Real Madrid riscă finalul carierei, după o accidentare greu de privit

Marius Șumudică a anunțat în vestiar că vrea să-și dea demisia! Ce urmează la Rapid

Exclusiv Intrat în ultimul an de contract, Nicolae Stanciu a anunțat la ce echipă din România vrea să joace

Exclusiv OUT! Gigi Becali a anunțat că nu-l mai vrea la FCSB, deși a semnat acum o lună! Nici Darius Olaru n-a scăpat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Gigi Becali s-a răzgândit, în mai puțin de 24 de ore: ”E mai bine”

Răzvan Lucescu a vorbit de o posibilă plecare de la PAOK, iar presa din Grecia susține că a aflat motivul real

Exclusiv "Telenovela" s-a încheiat, la câteva ore după FC Botoșani - Rapid 2-0. Ce se întâmplă cu Marius Șumudică

Oficial Atacantul dorit de Real Madrid și Barcelona a semnat

Citeşte şi

Mesajul scurt postat de Ianis Hagi pe internet, după ce a revenit pe teren pentru Rangers și a fost eliminat

"Revenirea lui Ianis Hagi după 414 zile s-a terminat cu un dezastru!" Scoțienii n-au stat pe gânduri

PEROZMillie Bobby Brown, criticată după ce și-a etalat abdomenul într-un top minuscul și pantaloni mulați: „Mă simt complexată”

FILM NOWEva Longoria, criză de râs pentru că fiul ei nu se mai lăsa dus de pe covorul roșu. La costum, cu freza făcută, puștiul a fost delicios

I-a transmis un mesaj clar lui Dan Șucu legat de demiterea imediată a lui Șumudică. „Asta trebuie acum la Rapid” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ar fi transferul anului în fotbalul românesc. Gigi Becali, gata să îl aducă pe Nicolae Stanciu la FCSB: ”Oricând vrea el vine” citeşte ştirea pe ziare.com

Locul unde rușii și ucrainenii fug ca să trăiască în pace, fără război: "Aici nu există conflict între națiuni" citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lady Gaga dezvăluie că planul ei „numărul unu” este să-și întemeieze o familie cu logodnicul ei: „Sunt atât de entuziasmată!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lady Gaga dezvăluie că planul ei „numărul unu” este să-și întemeieze o familie cu logodnicul ei: „Sunt atât de entuziasmată!”

Digi World

Cel mai nepotrivit moment al zilei pentru a mânca, dacă vrei dinți sănătoși. Fereastra de două ore în care poți bea doar apă

Digi Animal World

Ce a făcut un câine care a fost lăsat singur acasă. Imaginile surprinse de camera de supraveghere au devenit virale