Ederson și trofeul Premier League / Foto: Profimedia

Manchester City i-a stabilit prețul jucătorului cu 6 titluri. 60 de milioane de euro asigurate pentru fotbalist

articol scris de Digi Sport
16.07.2024, 12:16
  • SuperLiga: Sepsi - FC Botoșani, vineri, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Dinamo - Unirea Slobozia, vineri, 21:00, DGS 1

Ederson (30 de ani), portarul care a lipsit de la Copa America din cauza unei accidentări, este foarte aproape  să părăsească Manchester City.

Discuțiile durează de ceva vreme, dar chiar dacă brazilianul s-a înțeles cu Al-Nassr, Man. City nu este mulțumită cu cei 30 de milioane de euro oferiți de saudiți pentru transfer.

Man. City cere 50 de milioane de euro pentru Ederson. Al-Nassr a oferit 30 de milioane

Ederson, portarul lui Manchester City, este dorit de ceva timp de Al Nassr, echipa care a terminat sezonul trecut din Arabia Saudită pe locul al treilea. La echipa saudită mai joacă și alte staruri precum Cristiano Ronaldo, Sadio Mane, Marcelo Brozovic și spaniolul Aymeric Laporte.

În trecut, Al Nassr a vrut să-l transfere de la Manchester City pe Kevin de Bruyne însă arabii s-au lovit de refuzul acestuia.

Conform Mundo Deportivo, Manchester City cere pentru Ederson suma de 50 de milioane de euro. În schimb,Al-Nassr este dispusă să dea 30 de milioane de euro.

Ederson a fost transferat de Manchester City, în 2017, de la Benfica. Atunci clubul englez a plătit pentru portarul brazilian suma de 40 de milioane de euro. Din 2017 și până în prezent, Ederson a jucat în 332 de partide pentru Manchester City.

Portarul, titular în echipa condusă de Pep Guardiola, a câștigat o Ligă a Campionilor, 6 Premier League, o Supercupă a Europei și o Cupă Mondială a Cluburilor. 

  • Ederson a câștigat Copa America în 2019, cu naționala Braziliei

Ederson urmează să primească 30 de milioane de euro la Al-Nassr

Portarul brazilian vrea să plece imediat de la City pentru că Al-Nassr i-a oferit 30 de milioane de euro pe sezon, contract pe doi ani, deci 60 de milioane de euro. În cei doi ani de contract pe care Ederson îi mai are la City, venitul său ar fi de aproximativ 6,2 milioane de euro pe an, deci 12,4 milioane de euro în total. 

Deci câștigul jucătorului la Al-Nassr ar fi cu 37,6 milioane de euro mai mult decât la City. Mult!

  • Ederson a jucat două sezoane la Benfica 
  • Ederson a evoluat în 58 de partide la Benfica
  • Ederson a câștigat cu Benfica două titluri de campion (2016,2017), o Cupă a Portugaliei (2017), o Cupă a Ligii Portugaliei (2016) și o Supercupă a Portugaliei (2017) 

Etichete: man city , ederson , transfer ederson al nassr , salariu ederson man city , salariul ederson al-nassr


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Crimă șocantă. O finalistă la Miss Elveția a fost sugrumată, dezmembrată și pasată în blender de soțul ei

O fostă finalistă la Miss Elveția și fost model, Kristina Joksimovic, în vârstă de 38 de ani, a fost găsită moartă în casa ei din Binningen, Elveția. Soțul ei, Thomas, a recunoscut că a comis crima în luna februarie a acestui an și rămâne în arest, relatează presa elvețiană. Acum au fost făcute publice detalii macabre din anchetă: femeia a fost sugrumată, dezmembrată și pasată în blender de soțul ei, spun anchetatorii.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Exclusiv Adrian Mutu nu s-a putut abține, după ce a văzut în direct gafa de proporții făcută de Klaus Iohannis

Cum ”i-a obținut” soția transferul lui Joyskim Dawa. Patronul a recunoscut: ”L-am dat cu 300.000 €. Mă urmărea gândul ei”

Exclusiv Și-a semnat sentința și e OUT de la națională! Fotbalistul căruia Mircea Lucescu i-a spus direct ”Du-te acasă!”

Foto Și-a cumpărat o mașină cu un design nemaivăzut, interzisă în Europa, dar viral a devenit pentru explicația achiziției

Exclusiv E gata: viitorul lui Ianis Hagi a fost decis! Nu mai există cale de întoarcere

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Cuvintele care l-au făcut pe Pușcaș să spună "Îmi fac bagajul și plec acasă"! Reacția lui Mircea Lucescu

Exclusiv Victor Pițurcă a intrat în direct și n-a iertat pe nimeni: "Nea Șucu, hai să-ți zic ceva!"

Sunt convinși: Ianis Hagi chemat înapoi la prima echipă, antrenorul lui Rangers dat afară!

Exclusiv Gigi Becali și-a anunțat planul și i s-a spus direct: ”Sancțiune, pierdeți meciul!”. Replica dată

Citeşte şi

Englezii s-au convins de Radu Drăgușin, după doar 30 de minute jucate la Tottenham: ”Nu ne-ar surprinde”

Foto Peste 400.000 de persoane au semnat o petiție împotriva ”robotului” Erling Haaland, adresată Guvernului Britanic

PEROZHalle Berry, irezisibilă într-o rochie din dantelă. De ce nu se teme să îmbătrânească: „Ar fi mult mai interesant!”

FILM NOWFran Drescher, o femeie superbă și fără machiaj, în prag de 67 de ani. Relaxată, senină și fericită să trăiască, se distrează în Africa

Clauza surprinzătoare pe care Gigi Becali a fost nevoit să o accepte în contractul unui jucător citeşte ştirea pe Prosport.ro

Mircea Lucescu, săgeți spre Edi Iordănescu în vestiar, după victoria cu Lituania: ”Îl felicit în mod special” citeşte ştirea pe ziare.com

Descoperirea surprinzătoare făcută de un bărbat pe Google Maps citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fosta soție a lui Eros Ramazzotti, despre viața lângă artist: "Toți credeau că m-am căsătorit cu un milionar, dar el avea datorii"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fosta soție a lui Eros Ramazzotti, despre viața lângă artist: "Toți credeau că m-am căsătorit cu un milionar, dar el avea datorii"

Digi World

Un YouTuber cu peste 5 milioane de abonați a slăbit mai mult de 100 kg. Cum și-a păcălit urmăritorii în ultimii doi ani să creadă că e încă obez

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia