Partida dintre Arsenal și Liverpool / Foto: Profimedia

Video Arsenal - Liverpool 2-2. Remiză între ”Tunari” și ”Cormorani” / West Ham - Man. Utd 2-1 / Chelsea - Newcastle 2-1

articol scris de Digi Sport
27.10.2024, 20:20
  • Premier League: Arsenal - Liverpool, duminică, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: FCSB - Rapid, duminică, 21:00, DGS 1

Etapa a 9-a din Premier League programează duminică (27 octombrie) mai multe dueluri atractive, iar unele dintre acestea vor putea fi urmărite în direct pe canalele Digi Sport

Concret, în direct la Digi Sport 2 a putut fi urmărit meciul West Ham - Manchester United, încheiat cu victoria gazdelor, scor 2-1. De la aceeași oră, dar pe Digi Sport 4, a putut fi văzută confruntarea Chelsea - Newcastle, soldată cu triumful trupei lui Enzo Maresca, scor 2-1.

ACUM, în direct la Digi Sport 1, are loc derby-ul Arsenal - Liverpool, care pune față în față două dintre cele mai în formă echipe din Premier League. 

Arsenal - Liverpool 2-2. Remiză în favoarea lui Manchester City

Final de meci! Cele două au remizat, scor 2-2.

Min. 80: Gool Liverpool! Mohamed Salah a restabilit egalitatea, după ce Darwin Nunez i-a pasat excelent în interiorul careului.

A început repriza secundă.

Pauză!

Min. 43: Gool Arsenal! Mikel Merino i-a readus pe ”Tunari” în avantaj, după ce l-a învins pe Kelleher cu o lovitură de cap.

Min. 18: Gool Liverpool! ”Cormoranii” au restabilit egalitatea prin Van Dijk, care a reluat cu capul o minge deviată pe spate de Luis Diaz.

Min. 9: Gool Arsenal! ”Tunarii” au deschis scorul prin Bukayo Saka, care l-a driblat excelent pe Robertson și a finalizat la colțul scurt.

UPDATE - A început partida dintre Arsenal și Liverpool.

Echipele de start:

Arsenal (4-2-3-1): Raya - Partey, White, Gabriel, Timber - Merino, Rice - Saka, Trossard, Martinelli - Havertz

Liverpool (4-3-3): Kelleher - Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson - Jones, Gravenberch, Mac Allister - Salah, Nunez, Diaz

Duelul dintre Arsenal și Liverpool poate fi considerat derby-ul acestei runde din Premier League. Cele două echipe cu tradiție din fotbalul englez au început bine acest sezon și se află printre locurile fruntașe din clasament: Liverpool pe 2, cu 21 de puncte, iar Arsenal pe 4, cu 17 puncte. 

Partida dintre ”Tunari” și ”Cormorani” se anunță una pe cinste și, în același timp, una extrem de echilibrată. Dacă Arsenal a pierdut doar două puncte pe teren propriu în actuala stagiune (a remizat 1-1 cu Brighton), Liverpool s-a impus în toate meciurile jucate pe teren străin în acest sezon.

West Ham - Manchester United 2-1. O nouă înfrângere pentru Erik ten Hag

Manchester United a avut ocazii importante de a înscrie în prima repriză. Alejandro Garnacho a fost cel mai aproape de a marca, întrucât a nimerit bara în debutul partidei.

Echipa lui Erik ten Hag nu a reușit să deblocheze tabela, iar ocaziile s-au răzbunat. Summerville a deschis scorul în minutul 74.

Oaspeții au restabilit egalitatea după doar 7 minute, prin Casemiro, însă imprudența lui De Ligt, care l-a faultat pe Danny Ings în careu, i-a costat scump pe ”Diavoli”.

Bowen a marcat de la punctul cu var și a obținut toate cele trei puncte pentru londonezi, care au ajuns pe locul 13 și au devansat-o pe Manchester United. Echipa lui Ten Hag este pe poziția a 14-a, la egalitate de puncte.

Final de meci! ”Diavolii” nu au putut restabili egalitatea și au plecat învinși de la Londra. West Ham s-a impus, scor 2-1.

Min. 91: Gool West Ham! Bowen l-a învins pe Onana de la 11 metri, iar gazdele conduc, scor 2-1! Ne așteaptă un final dramatic.

Min. 90: Confruntarea a fost prelungită cu 12 minute.

Min. 89: Penalty pentru gazde, dictat în urma intervenției VAR! De Ligt l-a faultat pe Danny Ings în careu.

Min. 81: Gool Manchester United! Casemiro a restabilit egalitatea, la scurt timp după ce gazdele preluaseră conducerea pe tabelă.

Min. 74: Goool West Ham! Gazdele au dat lovitura prin Summerville, intrat pe teren în repriza a doua.

Min. 54: Rashford a centrat pentru Garnacho, însă șutul argentinianului, din interiorul careului, s-a dus pe lângă poartă.

Start de repriză secundă!

Pauză!

Min. 45: Ce ocazie pentru Manchester United! Eriksen a centrat perfect pentru Casemiro, însă Fabianski a avut un reflex excelent și a respins reluarea brazilianului.

Min. 2: Man. United a avut prima ocazie a meciului! Garnacho a lovit bara, din interiorul careului.

UPDATE - A început meciul. 

Echipele de start

West Ham: Fabianski - Wan-Bissaka, Mavropanos, Kilman, Emerson - Alvarez, Rodriguez, Soler, Paqueta - Bowen, Antonio

Manchester United: Onana - Mazraoui, de Ligt, Martinez, Dalot - Casemiro, Eriksen - Garnacho, Fernandes, Rashford - Hojlund 

Duelul dintre West Ham și Manchester United se anunță unul extrem de echilibrat. Ambele echipe au reușit să câștige un singur meci din ultimele șapte disputate în toate competițiile (West Ham a învins-o pe Ipswich, scor 4-1, pe teren propriu, în etapa 7 din Premier League / United a câștigat în fața lui Brentford, scor 2-1, pe Old Trafford, în etapa a 8-a).

De altfel, cele două formații se află în partea inferioară a clasamentului: Man. United pe locul al 13-lea, cu 11 puncte, iar West Ham pe 16, cu 8 puncte. 

Dacă United nu va reuși să se impună în fața lui West Ham, există șansa ca Erik ten Hag (54 de ani) să fie demis de pe banca ”Diavolilor” pe fondul rezultatelor modeste înregistrate în acest sezon. 

Chelsea - Newcastle 2-1. Trupa lui Enzo Maresca a urcat pe locul 4

Chelsea și-a continuat forma bună de pe teren propriu și a reușit să câștige confruntarea cu Newcastle. 

Nicolas Jackson a deblocat tabela în minutul 18, însă oaspeții au restabilit egalitatea după doar 14 minute, prin Isak.

Cele două au intrat la egalitate la cabine, însă Cole Palmer, starul lui Chelsea, a marcat în debutul reprizei secunde și a obținut toate cele trei puncte pentru gazde.

În urma acestui rezultat, ”The Blues” au acumulat 17 puncte și au urcat până pe locul 4, în timp ce Newcastle este pe 12 cu tot atâtea puncte.

Min. 90+6: Final de meci! Chelsea s-a impus, scor 2-1.

Min. 47: Gool Chelsea! Cole Palmer a marcat printr-un șut puternic și și-a adus echipa în avantaj!

A început repriza secundă!

Pauză!

Min. 32: Gool Newcastle! Oaspeții au reușit să egaleze, după ce Lewis Hall l-a servit excelent pe Isak! Suedezul a îndeplinit o simplă formalitate.

Min. 18: Goool Chelsea! Echipa lui Enzo Maresca a continuat să preseze și a fost răsplătită. Nicolas Jackson a deblocat tabela.

Min. 4: Cole Palmer reușise să înscrie, însă golul a fost anulat după intervenția VAR.

Update - Start de meci. 

Echipele de start

Chelsea: Sanchez - James, Fofana, Colwill, Gusto - Cancelo, Lavia - Madueke, Palmer, Neto - Jackson

Newcastle: Pope - Livramento, Schar, Burn, Hall - Tonali, Guimaraes, Joelinton - Almiron, Isak, Barnes 

Chelsea poate fi considerată ușor favorită în fața lui Newcastle în acest meci, mai ales prin prisma faptului că ”The Blues” vor evolua pe teren propriu (Stamford Bridge), unde în acest sezon au pierdut o singură dată: 0-2 cu Manchester City

De asemenea, londonezii pot avea un avantaj în fața ”Coțofenelor”, deoarece Newcastle a câștigat doar un singur meci din patru în deplasare în actualul sezon din Premier League (2-1 pe terenul lui Wolves). 

În acest moment, Chelsea se află pe locul al 7-lea în Premier League cu 14 puncte, în timp ce Newcastle ocupă poziția a 12-a a ierarhiei, cu 12 puncte. 

Etichete: chelsea , liverpool , premier league , manchester united , arsenal


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Haos provocat de un român, la Milano. Motivul pentru care „Gheorghe” a pus pe jar pompierii și poliția

Haos provocat de un român, la Milano. Bărbatul s-a urcat pe fațada gării centrale din oraș și i-a făcut pe pompierii italieni să declanșeze planul de urgență.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Și-au dat afară antrenorul plătit anual cu 40.000.000 € și au ales înlocuitorul! Răzvan Lucescu, pe listă

Foto Transformare fizică a lui Mike Tyson la 58 de ani. ”Sunt pur și simplu o specie diferită de ființa umană”

Video Real Madrid - Barcelona 0-4. Umilință pentru madrileni! Catalanii s-au distrat cu trupa lui Carlo Ancelotti

Umilit de Gavi pe gazon, Vinicius i-a dat o replică memorabilă în ”El Clasico”

Victoria Beckham n-a stat pe gânduri, după ce a văzut diferența de vârstă dintre fiul ei cel mic și noua lui iubită

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

FCSB - Rapid, echipele de start! Cine sunt protagoniștii derby-ului de pe Arena Națională

Micky van de Ven, prestație "de coșmar" la Tottenham, în timp ce Radu Drăgușin a rămas pe bancă tot meciul

Probleme pentru Carlo Ancelotti, după umilința cu Barcelona! Vestea venită din Spania

Adrian Ilie a prezis scorul derby-ului FCSB - Rapid

Citeşte şi

Se repetă istoria? Barcelona ar putea fi forțată să îi spună "adio" lui Lamine Yamal

"Uitat" pe bancă la Real Madrid, Arda Guler s-ar putea bate la titlu în Premier League

PEROZEa este totul pentru el. Macaulay Culkin, fericit alături de femeia care i-a transformat viața. Apariție rară, la Academy Museum Gala

FILM NOWNicole Kidman, adevărul despre scenele intime filmate cu Tom Cruise în „Eyes Wide Shut”: „Am avut o clauză specială în contract!”

Atacantul cu care FCSB putea da lovitura! „Are detentă de baschetbalist” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Anchetă după El Clasico. Real Madrid face verificări după ce doi jucători ai Barcelonei au fost ținta unor atacuri rasiste pe Bernabeu citeşte ştirea pe ziare.com

Motivul pentru care această femeie a fost părăsită de soț. Tu îți dai seama ce a văzut în poză și l-a făcut să divorțeze? citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cum a apărut CRBL după operația de blefaroplastie: „Sper ca recuperarea să fie ușoară”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cum a apărut CRBL după operația de blefaroplastie: „Sper ca recuperarea să fie ușoară”

Digi World

Fructele care pot îmbunătăţi starea de spirit şi alunga oboseala mentală

Digi Animal World

Un veterinar a dezvăluit ce rase de pisici nu ar deține niciodată. A fost taxat imediat: „Cer să se facă dreptate”