logo real madrid
E așteptat la Real Madrid și declară: ”Vreau să câștig un Balon de Aur”
Screenshot 2024-06-06 151127
Real Madrid, pe cale să piardă un jucător dorit cu insistență. Pe fir a intrat Manchester United
fcsb - rapid
Live Video&Text FCSB - Rapid 0-0, ACUM, pe DGS 1. 721 de zile de la cel mai recent succes al ”roș-albaștrilor”
Digi Sport 1 Live
Acum

Video Arsenal - Liverpool 2-2. Remiză între ”Tunari” și ”Cormorani” / West Ham - Man. Utd 2-1 / Chelsea - Newcastle 2-1

articol scris de Digi Sport
27.10.2024, 20:20

Etapa a 9-a din Premier League a avut programate duminică (27 octombrie) mai multe dueluri atractive, iar unele dintre acestea au putut fi urmărite în direct pe canalele Digi Sport

Arsenal v Liverpool - Premier League - Emirates Stadium
Partida dintre Arsenal și Liverpool / Foto: Profimedia
  • SuperLiga: FC Botoșani - 'U' Cluj, luni, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: Farul - Universitatea Craiova, luni, 21:00, DGS 1

Concret, în direct la Digi Sport 2 a putut fi urmărit meciul West Ham - Manchester United, încheiat cu victoria gazdelor, scor 2-1. De la aceeași oră, dar pe Digi Sport 4, a putut fi văzută confruntarea Chelsea - Newcastle, soldată cu triumful trupei lui Enzo Maresca, scor 2-1.

În direct la Digi Sport 1 a avut loc derby-ul Arsenal - Liverpool, care a pus față în față două dintre cele mai în formă echipe din Premier League. 

Arsenal - Liverpool 2-2. Remiză în favoarea lui Manchester City

Deși formația lui Mikel Arteta a condus pe tabelă în două rânduri, ”Tunarii” nu au putut obține victoria. Bukayo Saka a deschis scorul în minutul 9, prin Saka, însă avantajul a durat doar până în minutul 18, când Van Dijk a înscris în poarta lui Raya.

În finalul primei reprize, Merino a marcat primul gol în tricoul lui Arsenal. Gruparea de pe Emirates a pierdut doi jucători importanți în a doua repriză, pe Gabriel și Timber, ambii accidentați, iar ”Cormoranii” au profitat. Salah a marcat în minutul 81, iar confruntarea s-a terminat într-o remiză, scor 2-2.


În urma acestui rezultat, Liverpool și-a pierdut prima poziție din clasament. Manchester City este pe prima poziție, cu 23 de puncte, în timp ce podiumul este completat de ”Cormorani” (22 de puncte) și ”Tunari” (18 puncte).

Final de meci! Cele două au remizat, scor 2-2.

Min. 80: Gool Liverpool! Mohamed Salah a restabilit egalitatea, după ce Darwin Nunez i-a pasat excelent în interiorul careului.

A început repriza secundă.

Pauză!

Min. 43: Gool Arsenal! Mikel Merino i-a readus pe ”Tunari” în avantaj, după ce l-a învins pe Kelleher cu o lovitură de cap.

Min. 18: Gool Liverpool! ”Cormoranii” au restabilit egalitatea prin Van Dijk, care a reluat cu capul o minge deviată pe spate de Luis Diaz.

Min. 9: Gool Arsenal! ”Tunarii” au deschis scorul prin Bukayo Saka, care l-a driblat excelent pe Robertson și a finalizat la colțul scurt.

UPDATE - A început partida dintre Arsenal și Liverpool.

Echipele de start:

Arsenal (4-2-3-1): Raya - Partey, White, Gabriel, Timber - Merino, Rice - Saka, Trossard, Martinelli - Havertz

Liverpool (4-3-3): Kelleher - Alexander-Arnold, Konate, Van Dijk, Robertson - Jones, Gravenberch, Mac Allister - Salah, Nunez, Diaz

Duelul dintre Arsenal și Liverpool poate fi considerat derby-ul acestei runde din Premier League. Cele două echipe cu tradiție din fotbalul englez au început bine acest sezon și se află printre locurile fruntașe din clasament: Liverpool pe 2, cu 21 de puncte, iar Arsenal pe 4, cu 17 puncte. 

Partida dintre ”Tunari” și ”Cormorani” se anunță una pe cinste și, în același timp, una extrem de echilibrată. Dacă Arsenal a pierdut doar două puncte pe teren propriu în actuala stagiune (a remizat 1-1 cu Brighton), Liverpool s-a impus în toate meciurile jucate pe teren străin în acest sezon.

West Ham - Manchester United 2-1. O nouă înfrângere pentru Erik ten Hag

Manchester United a avut ocazii importante de a înscrie în prima repriză. Alejandro Garnacho a fost cel mai aproape de a marca, întrucât a nimerit bara în debutul partidei.

Echipa lui Erik ten Hag nu a reușit să deblocheze tabela, iar ocaziile s-au răzbunat. Summerville a deschis scorul în minutul 74.

Oaspeții au restabilit egalitatea după doar 7 minute, prin Casemiro, însă imprudența lui De Ligt, care l-a faultat pe Danny Ings în careu, i-a costat scump pe ”Diavoli”.

Bowen a marcat de la punctul cu var și a obținut toate cele trei puncte pentru londonezi, care au ajuns pe locul 13 și au devansat-o pe Manchester United. Echipa lui Ten Hag este pe poziția a 14-a, la egalitate de puncte.

Final de meci! ”Diavolii” nu au putut restabili egalitatea și au plecat învinși de la Londra. West Ham s-a impus, scor 2-1.

Min. 91: Gool West Ham! Bowen l-a învins pe Onana de la 11 metri, iar gazdele conduc, scor 2-1! Ne așteaptă un final dramatic.

Min. 90: Confruntarea a fost prelungită cu 12 minute.

Min. 89: Penalty pentru gazde, dictat în urma intervenției VAR! De Ligt l-a faultat pe Danny Ings în careu.

Min. 81: Gool Manchester United! Casemiro a restabilit egalitatea, la scurt timp după ce gazdele preluaseră conducerea pe tabelă.

Min. 74: Goool West Ham! Gazdele au dat lovitura prin Summerville, intrat pe teren în repriza a doua.

Min. 54: Rashford a centrat pentru Garnacho, însă șutul argentinianului, din interiorul careului, s-a dus pe lângă poartă.

Start de repriză secundă!

Pauză!

Min. 45: Ce ocazie pentru Manchester United! Eriksen a centrat perfect pentru Casemiro, însă Fabianski a avut un reflex excelent și a respins reluarea brazilianului.

Min. 2: Man. United a avut prima ocazie a meciului! Garnacho a lovit bara, din interiorul careului.

UPDATE - A început meciul. 

Echipele de start

West Ham: Fabianski - Wan-Bissaka, Mavropanos, Kilman, Emerson - Alvarez, Rodriguez, Soler, Paqueta - Bowen, Antonio

Manchester United: Onana - Mazraoui, de Ligt, Martinez, Dalot - Casemiro, Eriksen - Garnacho, Fernandes, Rashford - Hojlund 

Duelul dintre West Ham și Manchester United se anunță unul extrem de echilibrat. Ambele echipe au reușit să câștige un singur meci din ultimele șapte disputate în toate competițiile (West Ham a învins-o pe Ipswich, scor 4-1, pe teren propriu, în etapa 7 din Premier League / United a câștigat în fața lui Brentford, scor 2-1, pe Old Trafford, în etapa a 8-a).

De altfel, cele două formații se află în partea inferioară a clasamentului: Man. United pe locul al 13-lea, cu 11 puncte, iar West Ham pe 16, cu 8 puncte. 

Dacă United nu va reuși să se impună în fața lui West Ham, există șansa ca Erik ten Hag (54 de ani) să fie demis de pe banca ”Diavolilor” pe fondul rezultatelor modeste înregistrate în acest sezon. 

Chelsea - Newcastle 2-1. Trupa lui Enzo Maresca a urcat pe locul 4

Chelsea și-a continuat forma bună de pe teren propriu și a reușit să câștige confruntarea cu Newcastle. 

Nicolas Jackson a deblocat tabela în minutul 18, însă oaspeții au restabilit egalitatea după doar 14 minute, prin Isak.

Cele două au intrat la egalitate la cabine, însă Cole Palmer, starul lui Chelsea, a marcat în debutul reprizei secunde și a obținut toate cele trei puncte pentru gazde.

În urma acestui rezultat, ”The Blues” au acumulat 17 puncte și au urcat până pe locul 4, în timp ce Newcastle este pe 12 cu tot atâtea puncte.

Min. 90+6: Final de meci! Chelsea s-a impus, scor 2-1.

Min. 47: Gool Chelsea! Cole Palmer a marcat printr-un șut puternic și și-a adus echipa în avantaj!

A început repriza secundă!

Pauză!

Min. 32: Gool Newcastle! Oaspeții au reușit să egaleze, după ce Lewis Hall l-a servit excelent pe Isak! Suedezul a îndeplinit o simplă formalitate.

Min. 18: Goool Chelsea! Echipa lui Enzo Maresca a continuat să preseze și a fost răsplătită. Nicolas Jackson a deblocat tabela.

Min. 4: Cole Palmer reușise să înscrie, însă golul a fost anulat după intervenția VAR.

Update - Start de meci. 

Echipele de start

Chelsea: Sanchez - James, Fofana, Colwill, Gusto - Cancelo, Lavia - Madueke, Palmer, Neto - Jackson

Newcastle: Pope - Livramento, Schar, Burn, Hall - Tonali, Guimaraes, Joelinton - Almiron, Isak, Barnes 

Chelsea poate fi considerată ușor favorită în fața lui Newcastle în acest meci, mai ales prin prisma faptului că ”The Blues” vor evolua pe teren propriu (Stamford Bridge), unde în acest sezon au pierdut o singură dată: 0-2 cu Manchester City

De asemenea, londonezii pot avea un avantaj în fața ”Coțofenelor”, deoarece Newcastle a câștigat doar un singur meci din patru în deplasare în actualul sezon din Premier League (2-1 pe terenul lui Wolves). 

În acest moment, Chelsea se află pe locul al 7-lea în Premier League cu 14 puncte, în timp ce Newcastle ocupă poziția a 12-a a ierarhiei, cu 12 puncte. 

Etichete: chelsea , liverpool , premier league , manchester united , arsenal


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Haos provocat de un român, la Milano. Motivul pentru care „Gheorghe” a pus pe jar pompierii și poliția
Haos provocat de un român, la Milano. Motivul pentru care „Gheorghe” a pus pe jar pompierii și poliția

Haos provocat de un român, la Milano. Bărbatul s-a urcat pe fațada gării centrale din oraș și i-a...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
FOTBAL:PAOK SALONIC-FCSB, UEFA EUROPA LEAGUE (3.10.2024)
Și-au dat afară antrenorul plătit anual cu 40.000.000 € și au ales înlocuitorul! Răzvan Lucescu, pe listă

Real Madrid - Barcelona 0-4. Umilință pentru madrileni! Catalanii s-au distrat cu trupa lui Carlo Ancelotti
Real Madrid CF v FC Barcelona - La Liga EA Sports, Spain - 26 Oct 2024
Scandal uriaș după El Clasico! Real Madrid a deschis o anchetă după ce Yamal a fost insultat grav
Real Madrid CF vs FC Barcelona in Madrid, Spain - 26 Oct 2024
Umilit de Gavi pe gazon, Vinicius i-a dat o replică memorabilă în ”El Clasico”
Screenshot 2024-10-27 084537
Victoria Beckham n-a stat pe gânduri, după ce a văzut diferența de vârstă dintre fiul ei cel mic și noua lui iubită
Screenshot 2024-10-26 095240
Recomandările redacției
fcsb - rapid
Live Video&Text FCSB - Rapid 0-0, ACUM, pe DGS 1. 721 de zile de la cel mai recent succes al ”roș-albaștrilor”

Video Cel mai aclamat jucător de la FCSB, la sosirea autocarului la stadion: reacția fotbalistului
cretu
Vinicius Junior s-a legat de fanii lui Real Madrid! Mesajul postat pe internet
vinicius-real-barca
Micky van de Ven, prestație "de coșmar" la Tottenham, în timp ce Radu Drăgușin a rămas pe bancă tot meciul
Crystal Palace v Tottenham Hotspur, Premier League, Football, Selhurst Park, London, UK - 27 Oct 2024
Citește și
Se repetă istoria? Barcelona ar putea fi forțată să îi spună "adio" lui Lamine Yamal
Real Madrid CF v FC Barcelona - Madrid
"Uitat" pe bancă la Real Madrid, Arda Guler s-ar putea bate la titlu în Premier League
Villarreal CF V Real Madrid - LaLiga EA Sports, Vila-Real, Spain - 19 May 2024
Ea este totul pentru el. Macaulay Culkin, fericit alături de femeia care i-a transformat viața. Apariție rară, la Academy Museum Gala
Ea este totul pentru el. Macaulay Culkin, fericit alături de femeia care i-a transformat viața. Apariție rară, la Academy Museum Gala
Surprinzător! Cu ce echipă ține fiul lui Didi Prodan, legenda Stelei: "Am o afinitate pentru ei"
Surprinzător! Cu ce echipă ține fiul lui Didi Prodan, legenda Stelei: "Am o afinitate pentru ei"
Atacantul cu care FCSB putea da lovitura! „Are detentă de baschetbalist”
Atacantul cu care FCSB putea da lovitura! „Are detentă de baschetbalist”
Nicole Kidman, adevărul despre scenele intime filmate cu Tom Cruise în „Eyes Wide Shut”: „Am avut o clauză specială în contract!”
Nicole Kidman, adevărul despre scenele intime filmate cu Tom Cruise în „Eyes Wide Shut”: „Am avut o clauză specială în contract!”
Cum a apărut CRBL după operația de blefaroplastie: „Sper ca recuperarea să fie ușoară”
Cum a apărut CRBL după operația de blefaroplastie: „Sper ca recuperarea să fie ușoară”
Îngrijorări în Iran, după ce Israelul a distrus instalații de producție a rachetelor și a dezactivat sisteme cheie de apărare antiaeriană
Îngrijorări în Iran, după ce Israelul a distrus instalații de producție a rachetelor și a dezactivat sisteme cheie de apărare antiaeriană
Ce au lucrat pensionarii care iau pensie crescută la MICA RECALCULARE? Șeful Casei de Pensii anunță
Ce au lucrat pensionarii care iau pensie crescută la MICA RECALCULARE? Șeful Casei de Pensii anunță
Motivul pentru care această femeie a fost părăsită de soț. Tu îți dai seama ce a văzut în poză și l-a făcut să divorțeze?
Motivul pentru care această femeie a fost părăsită de soț. Tu îți dai seama ce a văzut în poză și l-a făcut să divorțeze?
Anchetă după El Clasico. Real Madrid face verificări după ce doi jucători ai Barcelonei au fost ținta unor atacuri rasiste pe Bernabeu
Anchetă după El Clasico. Real Madrid face verificări după ce doi jucători ai Barcelonei au fost ținta unor atacuri rasiste pe Bernabeu
Video Manchester City - Southampton 1-0. Erling Haaland le aduce "Cetățenilor" alte trei puncte
Manchester City v Southampton, Premier League, Football, Etihad Stadium, Manchester, UK - 26 Oct 2024

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Cum a apărut CRBL după operația de blefaroplastie: „Sper ca recuperarea să fie ușoară”
Cum a apărut CRBL după operația de blefaroplastie: „Sper ca recuperarea să fie ușoară”
Digi World
Fructele care pot îmbunătăţi starea de spirit şi alunga oboseala mentală
Fructele care pot îmbunătăţi starea de spirit şi alunga oboseala mentală
Digi Animal World
Un veterinar a dezvăluit ce rase de pisici nu ar deține niciodată. A fost taxat imediat: „Cer să se facă dreptate”
Un veterinar a dezvăluit ce rase de pisici nu ar deține niciodată. A fost taxat imediat: „Cer să se facă dreptate”