Fotbaliștii celor de la Viitorul Pandurii / Foto: Sport Pictures

A anunțat Federația că echipa sa nu se va prezenta la meci, după ce "sponsorii și-au retras bănuții"

articol scris de Digi Sport
03.10.2024, 19:32
  • SuperLiga: UTA - Petrolul, vineri, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Farul - Dinamo, vineri, 21:00, DGS 1

Meciul dintre Viitorul Pandurii și Șelimbăr, din Liga 2, programat sâmbătă, 5 octombrie, ar putea fi amânat, sau chiar pierdut prin neprezentare din cauza problemelor financiare ale echipei din Târgu Jiu.

După spusele președintelui clubului, există foarte mari șanse ca gorjenii să nu facă deplasarea la Cisnădie, pentru meciul cu Șelimbăr, din cauza faptului că sponsorii au refuzat să mai ofere finanțări după rezultatele slabe înregistrare de echipă.

Călin Vladimirescu, președintele Viitorului Pandurii: "Sponsorii și-au cam retras bănuții, nu au vrut să mai dea bani"

Dacă nu se vor prezenta, meciul va fi câștigat de Șelimbăr cu 3-0 "la masa verde".

"Sincer, am fost în imposibilitatea organizării meciului de sâmbătă. Din cauza rezultatelor, sponsorii și-au cam retras bănuții, să zic așa! Să văd ce soluție găsim. În momentul ăsta, sponsorii nu au finanțat, nu au vrut să mai dea bani. 

Asta e! Am informat Federația că nu ne prezentăm la meciul de sâmbătă. Nu e vorba de transport, e vorba de hotel. Asta e, vom găsi noi vreo soluție, cumva", a declarat Călin Vladimirescu, potrivit Liga2.ro.

Chiar dacă a anunțat FRF că nu va face deplasarea la Cisnădie, Vladimirescu a evidențiat că va face tot ce-i stă în putință pentru a ajunge acolo. El a explicat că a anunțat în avans pentru a informa și adversarii că ar putea exista și varianta neprezentării.

"Nu știu, dacă reușesc să fac ceva până mâine, și pot… Dar așa am zis că este normal, să știe toată lumea. E vorba de programarea arbitrilor, echipa gazdă să știe și ea, că are și ea programarea salvării, cantonamente și așa mai departe. De asta am zis să informez, că în cazul în care, chiar am discutat, am variantă, să pot să revin asupra hârtiei. Nu este niciun fel de problemă. (n.r. – Întrebat dacă cineva de la federație l-a contactat pentru a afla problema) Nu m-a contactat nimeni", a completat președintele.

Viitorul Pandurii ocupă ultimul loc în clasamentul eșalonului secund, cu șapte înfrângeri consecutive și un egal, un 0-0 cu FC Bihor.

Primarul din Târgu Jiu a reacționat în urma anunțului făcut de Călin Vladimirescu

Marcel Romanescu (48 de ani), primarul municipiului Târgu Jiu, a reacționat după ce a aflat situația celor de la Viitorul Pandurii. Edilul a evidențiat că singura echipă susținută de primărie este CSM Târgu Jiu, din Liga 4.

„Nu știam despre această problemă a lor, dar vă informez că noi nu avem nicio treabă cu această formație și nu îi acordăm niciun fel de susținere. Ei au jucat la noi pe stadion contra cost pentru că omul care patrona echipa era din Târgu Jiu, dar atât. Echipa asta nu reprezintă orașul Târgu Jiu, plus că a decis să joace și pe la Severin.

Primaria din Târgu Jiu susține pe CSM Târgu Jiu, echipă din Liga 4. Acum că ne aduc vreun prejudiciu de imagine că joacă și sub numele de Târgu Jiu cred că e problema celor de la OSIM care le-au dat posibilitatea să joace cu acest nume, dar nu e problema noastră.

Vă repet noi nu îi acordăm nicio susținere și echipa asta nu are nico legătură cu orașul Târgu Jiu și cu primăria noastră. E doar o entitate privată. Noi am demarat un nou proiect cu CSM Tg Jiu în Liga 4 și sperăm să facem lucruri cât mai bune cu această formație. Că au fonduri financiare să continue competiția Ligii 2 este doar problema lor. Echipa este o entitate privată și e treaba celor de acolo cum se vor descurca”, a spus Marcel Romanescu, pentru ProSport.

Etichete: pandurii selimbar , calin vladimirescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
VIDEO Imagini din aer din timpul perchezițiilor supravegheate din elicopter, la „Academia de cerșit” din Țăndărei

Razii de amploare la indivizi violenți în mai multe județe din țară. Sute de polițiști și jandarmi verifică mai multe adrese din Sibiu, Brăila și Ialomița. Perchezițiile sunt supravegheate din aer cu un elicopter la Țăndărei. Acolo, în doar câteva ore, oamenii legii au găsit un adevărat arsenal acasă la suspecți: 47 de săbii, mai multe pistoale și o pușcă de vânătoare. 17 persoane bănuite de fapte cu violență urmează să dea explicații în fața polițiștilor.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Simona Halep - Arina Rodionova 6-2, 4-6, 6-4. Românca a ”spart gheața”, după 777 de zile

Video Simona Halep - Anna Blinkova 2-6, 1-6 | ”Simo” a fost eliminată de la WTA Hong Kong. ”Mulțumim, Simona!” VIDEO

Cum l-a numit Philippe Clement pe Ianis Hagi, după ce șefii lui Rangers l-au pus să îl reprimească în lot

Antrenorul lui Rangers a rupt tăcerea! Ce a spus de Ianis Hagi, după ce l-a reprimit la echipa mare

Ce lovitură! ”Cel mai mare club din România” îl vrea pe atacantul care marchează pe bandă rulantă în Europa: ”Asediu”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

FCSB a schimbat "prefixul"! La ce sumă a ajuns în Europa League, după victoria uriașă cu PAOK

Video De neînțeles! Gestul inexplicabil pentru care Darius Olaru a luat cartonaș roșu la PAOK - FCSB

Video FC Porto - Man United 3-3. Ferencvaros - Tottenham 1-2. Rezultatele serii în Europa League

Video Chelsea - Gent 4-2. Londonezii au defilat pe Stamford Bridge. Rezultatele zilei și clasamentul din Conference League

Citeşte şi

Exclusiv Steaua, răspuns oficial după ce Gigi Becali a cerut ca FCSB să joace în Ghencea. Decizia "militarilor"

Video Exclusiv Ilie Dumitrescu s-a amuzat copios după ce a văzut fotografia cu Adi Popa și iubita sa: "Glumesc!"

PEROZCine e superba viitoare noră a lui Michael Schumacher. Laila s-a născut în Bosnia, a vrut să devină criminalist, dar a ajuns model

FILM NOWMomentul stânjenitor când Melanie Griffith a făcut-o să roșească pe fiica ei, Dakota Johnson, în fața lui Obama: „Am murit”

Cum a reușit Elias Charalambous să facă ce nu au putut ultimii 11 antrenori de la FCSB: "A ținut cont de ce am discutat" citeşte ştirea pe Prosport.ro

„Rangers l-ar putea ceda pe Ianis Hagi la FCSB”. Presa internațională dezvăluie planul pus la punct de Gigi Becali citeşte ştirea pe ziare.com

WhatsApp nu va mai funcționa pe anumite telefoane: Samsung, iPhone și Huawei, pe listă. Ce alternative au românii citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Melodia originală “Dr. Beat”, virală acum pe TikTok, era cântată de Gloria Estefan. Cum arată clipul filmat în anii '80

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Melodia originală “Dr. Beat”, virală acum pe TikTok, era cântată de Gloria Estefan. Cum arată clipul filmat în anii '80

Digi World

Trucul care a făcut furori pe TikTok, demontat de specialiști. De ce nu e bine să păstrezi fructele de avocado în apă

Digi Animal World

Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului