Sigla lui Dinamo / Foto: Sport Pictures

Un fan al lui Dinamo a răbufnit după ce nu i-a fost aleasă nicio siglă din cele 5 propuse. Cum arată modelele refuzate

articol scris de Digi Sport
10.05.2022, 22:02
  • Champions League: Juventus - PSV, marți, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Milan - Liverpool, marți, 22:00, DGS 1

Dinamo se află în plin proces de alegere a noii sigle, după ce societatea condusă de Nicolae Badea (73 de ani) i-a trimis o notificare conform căreia nu mai are voie să folosească stema actuală. 

Suporterii "câinilor roșii" au fost cei care au au venit cu propunerile, iar clubul din Ștefan cel Mare a ales cinci "finaliste". Câștigătoarea va fi anunțată pe 14 mai. 

Un fan al lui Dinamo a răbufnit după ce nu i-a fost aleasă nicio siglă din cele 5 propuse

Procesul în urma căruia clubul a ales cele cinci sigle supuse la vot a produs și o controversă. Cosmin Balint, fan al lui Dinamo și specializat în logo și brand design, a trimis cinci modele, însă niciunul nu a reușit să ajungă în finală. 

Pe contul personal de Facebook, fanul "câinilor" a postat cele cinci sigle propuse și a lăsat de înțeles că procesul prin care s-au ales finalistele nu a fost unul transparent și corect. 

Galerie Foto

"SUPĂRAT, TRIST, DEZAMĂGIT - O PARTE DIN DINAMO PENTRU MINE A MURIT. Trebuie să fiu realist și din momentul în care am aflat ca Dinamo trebuie sa își schimbe sigla, știam că șansele pentru o persoană din provincie care nu are o reputație mare în domeniu sunt destul de mici pentru a fi luat in seamă.

(...) Am aflat cu entuziasm că mă aflu și eu cu o propunere printre cei 60 semifinaliști ( nu am aflat cu care propunere ) și așteptam cu interes data de 8 mai , ora 20.00 cand trebuia sa se facă publice variantele finale.

Variantele finale nu au fost prezentate pe data de 08, mi s-a spus că sunt multe si e greu sa se decidă. Știam ca sunt implicate agenții de creație din România si străinătate, si pe măsură ce trecea timpul șansa mea se diminuează.

(...) Cu o seară înainte de anunțarea variantelor finale, am luat legătura cu o persoană din departamentul de marketing si m-am oferit săa îi ajut oarecum în luarea deciziei ultimelor 5, măcar sa arunc o privire din punct de vedere tehnic, pentru că simțeam oarecum că nu voi fi ales, dar zic totuși să ajut prin experiența mea fiind in domeniu, fiind și microbist si lucrând si analizând zilnic zeci de sigle.

Mi s-a spus că nu e nevoie, că totul e ok, că în acest concurs sunt implicate agenții de top. Am înțeles, am mulțumit politicos si m-am retras să aștept data de 09 ora 20.00 sa apară variantele finale.

(...) Au apărut variantele finale, nu vreau să critic pe nimeni, dar dacă exista POLIȚIA DESIGNULUI ar fi trebuit să amendeze 3 din cele 5 variante. Nimic coerent, nimic din ce s-a discutat in Brieful inițial, mi e greu sa cred ca una din "agențiile de top" a propus astfel de soluții.

Nu acuz pe nimeni de nimic , știu ca nu a fost rea voință , dar un lucru e cert - În comisia de selecție nu a fost nimeni care sa spună daca propunerea de logo e corectă din punct de vedere tehnic si funcțională pe materialele pe care urmează să apară", a explicat suporterul.

Cum se va alege noua siglă a lui Dinamo

Suporterii pot vota pe pagina oficială de Facebook a clubului, iar sigla care primește cele mai multe aprecieri va intra cu cinci puncte în următoarea rundă, punctaj ce scade, gradual, cu un punct pentru celelalte poziții.

După votul fanilor pe Facebook, va veni rândul celei de-a doua comisii, formată din membrii DDB. A treia comisie va fi formată din legendele clubului, a patra din jucătorii cei mai importanți din actualul lot și unii dintre antrenorii de la centrul de copii și juniori, în timp ce ultima comisie va fi formată din angajații din departamentul de marketing al clubului Dinamo.

Noua siglă oficială a clubului va fi anunțată pe data de 14 mai, de ziua clubului, și va fi apărea pe tricourile oficiale de joc începând de sezonul viitor.

Rămâne de stabilit unde va purta Dinamo noua siglă, în Liga 1 sau în divizia secundă, ceea ce se va lămuri după barajul de menținere / retrogradare pe care echipa lui Dusan Uhrin îl va disputa.

Etichete: sigle dinamo , design , stema dinamo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat din Cluj și-a bătut șeful după ce s-au certat la telefon, pe e-mail și apoi față în față. Ce a pățit angajatul și de la ce a pornit scandalul

Furia scăpată de sub control la serviciu i-a adus o amendă penală usturătoare unui bărbat din Cluj. Pentru că nu și-a stăpânit emoțiile și și-a lovit șeful, bărbatul trebuie să plătească acum 8.000 de lei. Scandalul, scrie știridecluj.ro, a pornit de la o ceartă prin telefon, continuată pe e-mail și apoi față în față, pe tema concediului de odihnă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. Imagini virale

Ion Țiriac, întrebat direct dacă este un om zgârcit. Miliardarul a răspuns instant, în 3 cuvinte

Corriere dello Sport anunță o lovitură de proporții: "Negocierile pentru Dennis Man încep de la 30 de milioane €!"

Video GOOOL Andrei Rațiu! Internaționalul român, cel mai bun de pe teren. Nota primită pentru prestația excelentă

Dan Nistor a făcut gluma serii, după ce ”U” Cluj a învins-o pe Rapid în Giulești

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Ilie Dumitrescu, mesaj pentru Marius Șumudică: ”Acolo e o mare problemă la Rapid”

SINGURA echipă din TOP 5 campionate din Europa care nu a primit gol în acest sezon

Foto Fiica lui Marius Șumudică, prezentă pe Giulești la revenirea antrenorului! Cum a apărut

Ce se pregătește să facă Manchester City de frica lui Real Madrid

Citeşte şi

"Gata, totul are o limită!" Becali scoate artileria grea: "Ştiţi ce făcea Anamaria prin cantonamente? Se văitau nevestele fotbaliştilor"

Jigniri fără precedent şi ameninţări după ce Gigi Becali a dezvăluit "ce făcea Anamaria Prodan prin cantonamente"

PEROZJennifer Aniston, în formă maximă pe covorul roșu. Brațele musculoase și silueta subțire, puse în evidență de o rochie fără bretele

FILM NOWSean Penn, sărut pasional pe străzile din Madrid cu o tânără din Republica Moldova. Actorul nu a ținut cont de oamenii din jurul lui

Mircea Lucescu îl propune pe Darius Olaru italienilor: „Poate juca atât mijlocaș defensiv, cât și în spatele vârfului” citeşte ştirea pe Prosport.ro

"Rapid nu se bate cu mine la titlu”. Gigi Becali, mesaj dur spre Dan Șucu citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Machine Gun Kelly are un copil de 15 ani. Cum arată fiica lui

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Machine Gun Kelly are un copil de 15 ani. Cum arată fiica lui

Digi World

Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia