Galeria echipei Dinamo / Foto: Sport Pictures

Probleme pentru Dinamo! Anunțul făcut de conducerea ”Câinilor”: ”Complicat!”

articol scris de Digi Sport
01.07.2024, 17:31
  • Media: Digi Sport Special, sâmbătă, 17:30, DGS 1

  • Media: Fotbal European, sâmbătă, 21:00, DGS 1

Administratorul special al clubului de fotbal Dinamo Bucureşti, Andrei Nicolescu, a declarat, luni, după tragerea la sorţi pentru stabilirea meciurilor din Superliga României, că echipa sa are un început de sezon la fel de greu ca şi anul trecut, dar speră ca jucătorii lui Zeljko Kopic să fie mai pregătiţi.

Andrei Nicolescu: ”Suntem un pic în urmă faţă de ceea ce prognozasem, dar discuţiile sunt dificile cu posturile pe care noi le vedeam a fi completate, respectiv un fundaş dreapta, un fundaş central şi un mijlocaş central”

"Toate meciurile vor fi grele. Anul trecut am început cam la fel de dur campionatul, acum sper să fim mult mai pregătiţi. Pentru noi este foarte important să vedem unde jucăm meciurile de acasă, cât de organizaţi vom fi, iar ca ţintar, oricum meciurile cu rivalele trebuiau să vină la un moment dat. E bine poate că în primele etape nu jucăm cu FCSB sau Rapid acasă, pentru că putem să ne organizăm mai bine pentru Arena Naţională.

Ca opţiuni pentru noi sunt Arcul de Triumf şi Arena Naţională. Acum ne concentrăm să ne organizăm cât mai bine pentru Arcul de Triumf, să punem un gard despărţitor, nişte plase, ca să putem folosi tot stadionul şi să permitem cât mai multor fani de-ai noştri să vină pe stadion", a declarat Nicolescu.

În ceea ce priveşte campania de transferuri din această pauză competiţională, Nicolescu a afirmat că Dinamo este un pic în urmă faţă de ceea ce îşi propusese.

"Suntem un pic în urmă faţă de ceea ce prognozasem, dar discuţiile sunt dificile cu posturile pe care noi le vedeam a fi completate, respectiv un fundaş dreapta, un fundaş central şi un mijlocaş central. Ţintim pentru jucători de afară, dar este destul de complicat în perioada asta. Ne-am asumat chestia asta privind jucătorii tinerii români, va fi o revoluţie la Dinamo.

Sper să fie un impact cât mai rapid ca să poată să îşi urmeze cursul aşa cum am prognozat. Sper că aceşti copii să fie ajutaţi de ceea ce putem noi aduce ca jucători cu experienţă. Era momentul să facem acest pas, pentru că de ani de zile la Dinamo nu s-a mai întâmplat nimic concret, s-au făcut doar nişte petice şi rezultatul s-a văzut în ultimii trei-patru ani", a afirmat Nicolescu.

Oficialul dinamovist consideră că accederea în play-off-ul competiţiei va fi foarte dificilă pentru formaţia sa: "Şi noi ne-am asumat că va fi foarte greu să ajungem în play-off, cu toate echipele care îşi fac planuri de a ajunge acolo anul acesta, dar dacă strategia aceasta va da roade repede, suntem acolo. Dacă impactul nu va fi atât de bun, al acestei mini revoluţii, apropo de jucători, vom continua să facem acest lucru pentru că credem într-un proiect pe termen mediu-lung".

Referitor la ieşirea de insolvenţă a clubului, Nicolescu a spus că a mai intervenit o problemă, respectiv un proces prin care este cerută o sumă de bani pentru jucătorul Ionuţ Şerban.

"Cu ieşirea din insolvenţă ne pregăteam, dar am înţeles ieri de la administratorul judiciar că e o cerere de plată de la domnul Şiman pentru Ionuţ Şerban şi o să ne ducem într-un alt litigiu. Vedem cât va dura acest litigiu, eu sper să nu dureze mult", a mai spus Andrei Nicolescu.

  • Dinamo va începe sezonul 2024-2025 al Superligii, care va începe în weekend-ul 13-14 iulie, cu un meci în deplasare la CFR Cluj, acesta fiind capul de afiş al primei etape, potrivit tragerii la sorţi efectuate luni la sediul Ligii Profesioniste de Fotbal.

Galerie Foto

Etichete: dinamo , andrei nicolescu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Dezvăluiri scandaloase în cazul profesoarei de sport care și-a abuzat doi elevi. Cum i-a ademenit în apartamentul ei

O profesoară din Anglia care a fost găsită vinovată pentru întreținere de relații sexuale cu doi elevi a izbucnit în lacrimi joi, în sala de judecată, când a aflat că își va petrece la închisoare următorii șase ani și jumătate. Înainte de pronunțarea sentinței, unul dintre adolescenți a povestit cum a fost „constrâns, controlat, manipulat” și „abuzat sexual” de către femeie.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Video Reacția englezilor după ce au văzut cum a plecat echipa României de la hotelul din Germania

La 3 zile după meciul de la EURO 2024, un olandez a spus cuvinte greu de digerat pentru români

Gigi Becali l-a sunat pe Gică Hagi imediat după eliminarea României de la EURO și i-a spus un singur lucru

Anunț direct din Germania: Jude Bellingham și-a aflat pedeapsa, după gestul golănesc făcut spre banca Slovaciei!

Gigi Becali a vrut să dea lovitura verii, dar a rămas "mască": ce salariu i-a cerut Andrei Rațiu

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Gestul făcut de Cristiano Ronaldo imediat după ultimul său meci la un Campionat European

După eliminarea Germaniei de la EURO 2024, pentru nemți a venit ”potopul”!

Video Florin Prunea a auzit ce jucător mai vrea Gigi Becali și a intervenit: ”Nu vine niciodată la FCSB”

Foto S-a declanșat scandalul: ”Toată Germania se plânge”. Faza de la EURO 2024 care i-a scos din minți pe nemți

Citeşte şi

Dinamo, victorie în amical + Cătălin Cîrjan, un nou gol pentru ”Câini”

Oficial Dinamo a renunțat la fostul căpitan al echipei: ”Mult succes în carieră”

PEROZIzabel Goulart, supermodelul brazilian cu trup perfect, dans în costum de baie pe iaht în Mykonos

FILM NOWTom Cruise, apariție rară alături de sora sa, Marian. Cei doi au fost surprinși pe aeroport, în ziua când actorul a împlinit 62 de ani

Nici Dan Șucu, nici Gigi Becali: el e patronul din România care îl ia pe William Baeten de la Mititelu pentru titlu! citeşte ştirea pe Prosport.ro

Sute de suporteri i-au așteptat pe jucătorii echipei naționale, la revenirea în țară VIDEO citeşte ştirea pe ziare.com

Portar din Liga 1, după gratii la doar 32 de ani. Revolta soției: „Legea nu este egală pentru toți" citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Camila Cabello, într-o fustă minusculă, din dantelă transparentă. A atras toate privirile pe străzile din Londra

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Camila Cabello, într-o fustă minusculă, din dantelă transparentă. A atras toate privirile pe străzile din Londra

Digi World

Ce se ascunde în spatele salutului însoțitorilor de bord. Fiecare pasager e atent analizat din mai multe motive

Digi Animal World

De ce nu ar trebui niciodată să stropești cu apă un câine pe caniculă: „Îi vei face și mai mult rău”