Elias Charalambous în timpul unei conferințe de presă / Foto: Captură Digi Sport

Elias Charalambous, mesaj clar după ce Ștefan Târnovanu a fost criticat de Gigi Becali

articol scris de Digi Sport
25.09.2024, 19:12
  • Europa League: FCSB - RFS, joi, 22:00, DGS 1

  • Europa League: Tottenham - Qarabag, joi, 22:00, DGS 2

În etapa a 10-a din SuperLiga României, FCSB a remizat cu Petrolul, scor 1-1. 

”Roș-albaștrii” au pierdut două puncte în minutul 90+4, atunci când Ștefan Târnovanu a respins greșit, iar Alexandru Tudorie a înscris.

Elias Charalambous: ”Pentru mine e cel mai bun portar din România”

Imediat după partidă, Gigi Becali (66 de ani) nu s-a ferit și l-a criticat dur pe goalkeeper-ul de 24 de ani. 

  • ”Dacă ai doi metri și ai timp să prinzi mingea, să dai cu pumnul la doi metri, s-o bage adversarul în poartă, îți dai seama? Uite de unde centrează, are timp să o prindă”, a spus Gigi Becali, la Fotbal Club.

Cu doar o zi înainte de meciul cu RFS din Europa League, Elias Charalambous a vorbit despre Ștefan Târnovanu și nu s-a ferit să-l elogieze. 

”Pentru mine e cel mai bun portar din România. Am încredere în el. În fiecare zi, el poate deveni din ce în ce mai bun. Sunt 100% convins de asta. Sunt foarte mulțumit de el”, a spus Elias Charalambous la conferința de presă premergătoare partide.

Ștefan Târnovanu / Foto: Sport Pictures
  • 3 milioane de euro e cota de piață a lui Târnovanu
  • 18 goluri în 15 meciuri a luat Târnovanu în acest sezon, în toate competițiile

Afacere bună pentru FCSB! Câți spectatori vor fi cu RFS și suma importantă obținută de roș-albaștri

  • Confruntarea dintre cele două echipe va putea fi urmărită în direct pe Digi Sport 1. De asemenea, abonații Digi România vor mai putea urmări partida pe site-ul digisport.ro, dar și în aplicația Digi Sport, exclusiv pentru abonații Digi România.

Oficialii roș-albaștrilor estimează, în acest moment, o prezență de aproximativ 30.000 de spectatori la meciul de mâine seară, care va fi în direct la Digi Sport 1.

Conform surselor digisport.ro, roș-albaștrii au vândut aproximativ 25.000 de pachete pentru cele patru partide care se vor disputa la București, iar de azi s-au pus în vânzare tichete exclusiv pentru meciul de joi seara, cu letonii. Comercializarea acestor bilete va continua și joi până înainte de startul întâlnirii de pe Arena Națională.

Cel mai ieftin bilet pentru meciul cu Riga costă 25 de lei și asigură prezența la peluză, inelul 3, adică sus de tot. În schimb, în același sector de tribună, dar la primul inel, un fan va achita 40 de lei.

Iar pentru cei care vor să asiste la acest meci în condiții excepționale s-au pregătit bilete la VIP, cel mai scump fiind în valoare de 250 de lei.

FCSB anunță că biletele pentru partida cu Futbola klubs RFS, campioana Letoniei și liderul la zi al clasamentului, care se va disputa joi, începând cu ora 22:00, vor fi disponibile la casele de bilete de la National Arena în zilele de miercuri și joi.

Casele de bilete de pe Bulevardul Basarabia vor fi deschise miercuri în intervalul orar 12:00-19:00.

În ziua meciului, casele de bilete de pe Bulevardul Basarabia și Strada Maior Ion Coravu vor fi deschise începând cu ora 12:00.
În paralel, biletele pentru meciul cu RFS, precum și pachetele pentru toate partidele, vor putea fi achiziționate online, pe platforma de ticketing a clubului, până joi seara, la 20:00”, a anunțat FCSB, potrivit paginii oficiale.

Gigi Becali a anunțat, după ce se vânduseră 23.000 de pachete că a obținut 2,5 milioane de euro, astfel că acum, după noile date, suma a mai crescut puțin, undeva în jur de 2,8 milioane de euro.

Etichete: gigi becali , elias charalambous , fcsb , stefan tarnovanu , tarnovanu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Povestea pilotului din Noua Zeelandă care a fost ținut captiv în junglă aproape 600 de zile, după ce a fost răpit din avion

Philip Mehrtens a aterizat micuțul său avion comercial pe un aerodrom din Papua de Vest pe data de 7 februarie 2023, înainte ca un grup de militanți care luptă pentru independența regiunii să ia cu asalt aeronava. Luptătorii au amenințat că Mehrtens nu va mai fi eliberat niciodată și că îl vor omorî, însă, aproape 600 de zile mai târziu, pilotul neozeelandez a reușit cumva să supraviețuiască acestui coșmar și este acum un om liber, relatează The Guardian.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Presa din Scoția s-a convins de Ianis Hagi! Verdict-fulger după ce a câștigat meciul de unul singur

S-a dus să-i ceară tricoul lui Mbappe la pauză, când Real avea 2-0, dar nici nu-i trecea prin cap ce avea să urmeze

Ion Țiriac, primele declarații după ce și-a desemnat conducătorul imperiului: "Mai mult de atât nu puteam să fac!"

Decizia luată de FRF în cazul lui Dorinel Munteanu, care a oferit imagini cum rar se văd, la Oțelul - Dinamo

Ianis Hagi, omul meciului la Rangers B! ”Dublă” și pasă de gol în victoria cu Huddersfield

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Cum l-a numit Mundo Deportivo pe Andrei Rațiu, după Girona - Rayo

Live Video&Score Man. United - Twente 1-0 / Galatasaray - PAOK 1-0, ACUM pe Digi Sport 1 & 2. 9 meciuri se joacă azi în UEL

Exclusiv Sorin Cârțu și-a adus aminte de colaborarea cu Gigi Becali: ”A venit la mine și mi-a zis să schimb un jucător”

Mihaela Cambei a primit mașina de la Ion Țiriac, dar nu a condus-o nici un metru. ”E în parcare”

Citeşte şi

Foto Revenire importantă la FCSB cu o zi înaintea meciului cu RFS din Europa League

Kyros Vassaras a dat verdictul, după cea mai controversată fază de la FCSB - Petrolul

PEROZCum arată Sophia Loren la 90 de ani. Nici acum nu a renunțat la machiajul și coafurile perfecte, hainele elegante și bijuteriile scumpe

FILM NOWCatherine Zeta-Jones, într-o poză nud, în care are doar pantofi cu toc. "Cum se simte fiul ei când vede asta?", i-au reproșat criticii

Impresarul lui Kiki îl amenință pe Gigi Becali cu judecata, după decizia patronului FCSB! „Să bage mâna în buzunar” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Marcatorul golului decisiv în finala Cupei Mondiale recunoaște: ”Am fost orbit. Eram ambiţios”. A semnat cu marea rivală, iar acum regretă citeşte ştirea pe ziare.com

Momentul în care Sever Mureșan a contat pentru sportul românesc. Legătura cu Dinamo și cele 159 de milioane de euro de la Dacia Felix citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Selly și-a dus iubita în vacanță cu un avion privat, la 6 ani de relație: „Când ai bani, ai bani”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Selly și-a dus iubita în vacanță cu un avion privat, la 6 ani de relație: „Când ai bani, ai bani”

Digi World

Ce se întâmplă în organismul tău dacă bei cafea cu lapte. Efectele sunt surprinzătoare, potrivit oamenilor de știință

Digi Animal World

Momentul când o șopârla scapă din gura unui șarpe. Imaginile cu cele două reptile sunt virale