Pep Guardiola, Julian Alvarez și Bernardo Silva / Foto: Getty Images

Starul de 90.000.000€ a dezvăluit totul! De ce l-a ”trădat” pe Guardiola pentru Simeone și a semnat cu Atletico

articol scris de Digi Sport
16.08.2024, 16:14
  • Champions League: Juventus - PSV, marți, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Milan - Liverpool, marți, 22:00, DGS 1

Luni, 12 august, Atletico Madrid a anunțat transferul lui Julian Alvarez (24 de ani) de la Manchester City, în schimbul unei sume care poate ajunge până la 95 de milioane de euro cu tot cu bonusuri de performanță.

Fostul fotbalist al ”Cetățenilor” deține recordul pentru cel mai scump transfer al verii. Totuși, foarte multă a fost surprinsă de decizia luată de atacantul argentinian, întrucât acesta se afla deja la Manchester City, echipă alături de care a câștigat două titluri Premier League și UEFA Champions League.

De asemenea, Julian Alvarez se afla și sub comanda lui Pep Guardiola, antrenorul considerat de foarte mulți specialiști drept cel mai bun din lume.

Julian Alvarez: ”Simțeam că am nevoie de o schimbare în carieră”

Întrebat despre decizia de a o părăsi pe Manchester City și a semna cu Atletico Madrid, Julian Alvarez a răspuns cât se poate de sincer și a lămurit ”misterul”.

”Simțeam că am nevoie de o schimbare în carieră și de o nouă provocare. Simt că acest club îmi poate da spațiul de care am nevoie pentru a deveni cea mai bună versiune a mea ca fotbalist”, a declarat atacantul argentinian.

Chiar dacă Manchester City este o echipă poziționată mult mai bine decât Atletico Madrid în lupta pentru câștigarea trofeelor importante (”Cetățenii” au cucerit Champions League în urmă cu două sezoane), se pare că Julian Alvarez a vrut să semneze cu o echipă la care el să fie principala ”gură de foc”.

Argentinianul a câștigat trofee importante cu gruparea de pe Etihad, dar titularul de drept din atac este Erling Haaland. Astfel, Julian Alvarez a fost lăsat pe banca de rezerve în meciurile cu miză și a prins minute în absența celorlalți titulari (Kevin De Bruyne, Phil Foden, Bernardo Silva).

  • 90.000.000€ este cota de piață a lui Julian Alvarez, potrivit transfermarkt.com.

Reacția lui Pep Guardiola despre plecarea lui Julian Alvarez: ”L-am iubit, am câștigat totul împreună”

Așa cum era de așteptat, întrucât Guardiola este genul de manager care nu-și forțează niciodată jucătorii să rămână la club, principalul ”Cetățenilor” i-a transmis un mesaj frumos jucătorului pe care s-a bazat în 103 meciuri în perioada pregătită la Manchester City.

”A vrut să plece la Atletico Madrid, care e un club de top, e în regulă. Îi urăm mult noroc, l-am iubit, am câștigat totul împreună. Îi urez tot binele din lume”, a declarat Pep Guardiola.

Etichete: manchester city , atletico madrid , diego simeone , pep guardiola , julian alvarez


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat din Cluj și-a bătut șeful după ce s-au certat la telefon, pe e-mail și apoi față în față. Ce a pățit angajatul și de la ce a pornit scandalul

Furia scăpată de sub control la serviciu i-a adus o amendă penală usturătoare unui bărbat din Cluj. Pentru că nu și-a stăpânit emoțiile și și-a lovit șeful, bărbatul trebuie să plătească acum 8.000 de lei. Scandalul, scrie știridecluj.ro, a pornit de la o ceartă prin telefon, continuată pe e-mail și apoi față în față, pe tema concediului de odihnă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. PAOK l-a adus pe Dejan Lovren

Video A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. Imagini virale

Ion Țiriac, întrebat direct dacă este un om zgârcit. Miliardarul a răspuns instant, în 3 cuvinte

Corriere dello Sport anunță o lovitură de proporții: "Negocierile pentru Dennis Man încep de la 30 de milioane €!"

Video GOOOL Andrei Rațiu! Internaționalul român, cel mai bun de pe teren. Nota primită pentru prestația excelentă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Gigi Becali: ”N-am ajuns la facultate, am luat doar BAC-ul”. Staff-ul FCSB-ului i-a propus, finanțatorul a reacționat

Oficial Cristiano Ronaldo a rămas fără antrenor! Cine e favorit să preia pe Al-Nassr

Și-a lăsat copilul dimineața la grădiniță și a dispărut!

Verdictul medicilor în cazul lui Valentin Mihăilă, accidentat cu Udinese

Citeşte şi

”Fără îndoială!”. Spaniolii au reacționat, după ce Horațiu Moldovan a debutat la Sassuolo

Foto Echipamentele celor 36 de echipe din Champions League, de la cel mai frumos la cel mai urât! Liderul-surpriză

PEROZJennifer Aniston, în formă maximă pe covorul roșu. Brațele musculoase și silueta subțire, puse în evidență de o rochie fără bretele

FILM NOWMichael Douglas a dezvăluit cum a reușit să joace atât de bine scenele intime din „Basic Instinct”: „Sunt expert”

Mircea Lucescu îl propune pe Darius Olaru italienilor: „Poate juca atât mijlocaș defensiv, cât și în spatele vârfului” citeşte ştirea pe Prosport.ro

"Rapid nu se bate cu mine la titlu”. Gigi Becali, mesaj dur spre Dan Șucu citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Inna, într-o ținută care i-a expus silueta în toată splendoarea. Fanii au reacționat imediat: „Ești o zeiță”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Inna, într-o ținută care i-a expus silueta în toată splendoarea. Fanii au reacționat imediat: „Ești o zeiță”

Digi World

De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia