Vinicius Jr. / Foto: Profimedia

Fundașul Barcelonei a vorbit despre duelul cu Vinicius din El Clasico: "Cu siguranță nu-i voi face față singur"

articol scris de Digi Sport
25.10.2024, 13:07
  • SuperLiga: CFR Cluj - Sepsi, vineri, 21:00, DGS 1

  • Fotbal feminin: România - Polonia, vineri, 19:00, DGS 1

Real Madrid și Barcelona se întâlnesc sâmbătă, 26 octombrie, de la ora 22:00, în partida din etapa a 11-a din La Liga, ce va putea fi urmărită ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

  • Primul "El Clasico" al sezonului va putea fi urmărit și pe digisport.ro, dar și în aplicația Digi Sport, de către abonații Digi România.

Jules Kounde: "Vinicius Jr. este poate cel mai periculos om, sigur nu-i voi rezista singur"

Înaintea partidei de pe Santiago Bernabeu, Real Madrid a câștigat cu 5-2 partida cu Borussia Dortmund, din Champions League, în timp ce catalanii au învins-o pe Bayern Munchen, scor 4-1.

Jules Kounde (25 de ani), fundașul formației blaugrana, a transmis înainte de marele meci că Vinicius Junior (24 de ani) va fi cel mai periculos om al "Galacticilor".

"Vinicius este probabil cea mai mare amenințare, dar au și alți jucători. Este o echipă foarte talentată, cu fotbaliști care pot decide meciurile aproape singuri.

Vinicius nu este un jucător pe care să-l poţi opri singur, mai ales pentru 90 de minute. El nu se oprește și cu siguranță vor fi momente când voi avea nevoie de ajutor.”, a declarat Jules Kounde, citat de Barca Universal.

  • Jules Kunde este cotat la 55 de milioane de euro, potrivit Transfermarkt.com.
  • Vinicius Junior este cotat la 200 de milioane de euro, potrivit Transfermarkt.

Vinicius Junior a anunțat că vrea să rămână la Real Madrid toată viața 

Atacantul brazilian, marele favorit la Balonul de Aur 2024, a reușit un hattrick în repriza a doua, când echipa sa a făcut o "remontada" istorică în fața echipei pe care a bătut-o și sezonul trecut, în marea finală.

Evident, spaniolii l-au chemat la flash-interviu, iar Vinicius a anunțat că nu se gândește să plece în altă parte. Declarația e cu atât mai importantă pentru fanii lui Real Madrid cu cât în vară a avut pe masă cel mai mare contract din istoria sportului (un miliard de euro în 5 ani), dar i-a refuzat pe cei din Arabia Saudită.

"Ancelotti îmi spune mereu că am mai multe de oferit. Am 24 de ani și vreau să rămân la Real Madrid pentru totdeauna. Vreau să dau totul pentru un club care mi-a oferit atât de multe.

Motivul principal e că am crezut în noi. Asta e casa noastră, plină de fanii noștri, iar în astfel de circumstanțe orice se poate întâmpla.

Lucrurile au fost foarte liniștite în vestiar la 0-2 la pauză. Am ascultat de antrenor și am decis un singur lucru: dacă marcăm primii, putem întoarce meciul încă o dată.

Vreau să le mulțumesc fanilor pentru că au rămas alături de noi, pentru că știm că trebuie să ne îmbunătățim. Țelul nostru e să jucăm ca în a doua repriză meci de meci.

Mister mereu găsește metoda prin care să facă meciul mai simplu. Am schimbat formația, dar și dinamica în a doua repriză. E competiția noastră și, să n-aveți dubii, vrem să o câștigăm din nou", a declarat Vinicius.

VIDEO rezumat Real Madrid - Borussia Dortmund 5-2

Etichete: real madrid , barcelona , el clasico , real madrid barcelona , vinicius junior , jules kounde


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Șeful ONU nu mai e primit la Kiev după ce a dat mâna cu Putin la summitul BRICS

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a refuzat să-l primească la Kiev pe secretarul general al ONU, Antonio Guterres, după vizita efectuată de acesta în Rusia, la summitul BRICS care a avut loc în oraşul Kazan, a declarat vineri agenţiei France Presse un responsabil al preşedinţiei ucrainene, informează Agerpres.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv CINCI jucători, OUT din echipă! Gigi Becali a luat decizia după Rangers - FCSB 4-0: ”Nu vor mai fi”

”Băi, Cristina, vrei să încerci?” Ion Țiriac i-a făcut propunerea și i-a pus un avion la dispoziție: ”Am spus imediat `DA`”

Video Rangers - FCSB 4-0. Eșec drastic pentru campioana României în Europa League

Exclusiv S-a dus ”glonț” la antrenorul FCSB-ului și l-a întrebat înainte de meci: ”De ce nu mă bagi?”. Răspunsul l-a lăsat ”mască”

Nota primită de Radu Drăgușin, după ce a jucat 96 de minute în Tottenham - Alkmaar. Ce au scris englezii

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

6.811.000 €! FCSB, locul 33 din 36 după eșecul categoric suferit cu Rangers. Lider surprinzător

Negocierile dintre Adrian Mititelu și Ovidiu Burcă s-au încheiat: ”Nu vrem antrenor-șef”

Oficial Costin Lazăr a semnat

Abesență importantă la Dinamo! Zeljko Kopic a făcut anunțul

Citeşte şi

Încă o absență la Barcelona! Fundașul central nu s-a antrenat și va rata "El Clasico"

Jucătorul Barcelonei de care se tem cel mai mult cei de la Real Madrid, înainte de "El Clasico"

PEROZZendaya, siluetă de model într-o rochie lungă din piele. Piesa vestimentară i-a scos în evidență decolteul și talia de viespe

FILM NOWCum o descrie Harris Dickinson pe Nicole Kidman, colega lui din drama erotică „Babygirl”. Cel mai stânjenitor moment de la filmări

Prima echipă din Superliga care se pregătește să-l transfere pe Malcom Edjouma de la FCSB! „Mă pun la coadă pentru el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB a căzut 10 locuri în clasamentul Europa League, după înfrângerea cu Rangers. Ce poziție ocupă trupa lui Elias Charalambous citeşte ştirea pe ziare.com

Ce s-a întâmplat cu câinele care a escaladat Marea Piramidă din Giza? citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Celine Dion, impresionantă la prima apariție publică după reprezentația captivantă de la JO: Există speranță

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Celine Dion, impresionantă la prima apariție publică după reprezentația captivantă de la JO: Există speranță

Digi World

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Digi Animal World

Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”