Ionel ”Johnny” Culina / Foto: Facebook CS Dinamo București

Oficial Ionel ”Johnny” Culina a semnat, la o săptămână după plecarea de la Dinamo. Rămâne în Ștefan cel Mare!

articol scris de Digi Sport
19.07.2024, 17:53
  • SuperLiga: UTA - Hermannstadt, luni, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: CFR Cluj - FCSB, duminică, 21:00, DGS 1

La doar o săptămână după ce Dinamo a anunțat despărțirea de Ionel ”Johnny” Culina, fostul ofițer de presă al ”Câinilor” a semnat cu un alt club.

CS Dinamo a anunțat pe rețelele sociale că Ionel Culina a intrat în echipa de comunicare a clubului din Ștefan cel Mare.

Ionel ”Johnny” Culina a semnat cu CS Dinamo, după despărțirea de Dinamo

Culina a reprezentat-o pe Dinamo în relația cu presa timp de 24 ani și jumătate și era cel mai vechi angajat din cadrul clubului. Acum, el va fi ofițerul de presă al celor de la CS Dinamo. 

”Bine ai venit, Ionel 'Johnny' Culina!

Ne face o deosebită plăcere să anunțăm că un nou dinamovist pur-sânge ni se alătură pe drumul performanței. Ionel 'Johnny' Culina intră în echipa de comunicare a Clubului Sportiv Dinamo și aduce cu el experiență și valoare.

Johnny nu are nevoie de prezentări. Este un reper pentru tot ceea ce înseamnă profesionalism, verticalitate și devotament față de Dinamo. În venele lui pulsează sânge alb-roșu.

Cariera lui nu putea continua decât în Șoseaua Ștefan cel Mare. I-am propus să vină alături de noi și faptul că a răspuns imediat afirmativ, fără să stea pe gânduri, ne onorează!”, a transmis CS Dinamo pe rețelele sociale.

Este important de precizat că echipa de fotbal a Clubului Sportiv Dinamo va evolua și în acest sezon în Liga a 3-a, după ce a pierdut finala barajului cu CSM Focșani, scor 0-2.

Ionel Dănciulescu: ”Sunt mândru că am fost contemporan cu Ionel Culina, unul dintre puținii oameni care încă reprezintă spiritul dinamovist!

La scurt timp după ce Dinamo a anunțat despărțirea de Culina, Ionel Dănciulescu, glorie dinamovistă care a colaborat cu acesta în anii petrecuți la Dinamo, a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale. 

”Dinamo va fi mai sărac fără tine! Mândru că am fost contemporan cu unul dintre puținii oameni care încă reprezintă spiritul dinamovist!”, a transmis Ionel Dănciulescu.

Etichete: dinamo , cs dinamo , ionel johnny culina


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum arată sistemul revoluționar de transport care promite viteze de 700 km/h. Primul test a fost efectuat cu succes

Transportul la viteze de 700 km pe oră cu hyperloop-ul este cu un pas mai aproape de realitate, odată cu efectuarea unui test în Olanda. Compania olandeză Hardt a anunțat finalizarea cu succes a testării prototipului său de sistem de transport hyperloop, marcând un pas înainte pentru tehnologia care promite să revoluționeze modul în care ne deplasăm.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Debut de coșmar: autogol în minutul 6, cartonaș roșu și înfrângere la scor ”de maidan”

Deasupra lui Messi! Zidane a numit cel mai bun jucător din istorie: "Nimeni nu m-a impresionat ca el!"

Oficial OUT de la Rangers! ”Decizia are efect imediat”

Radu Drăgușin, salvat de Real Madrid? Vestea venită chiar înainte de Tottenham - Arsenal

"În trening la nuntă, în costum la prelungirea contractului!" Prezentă la ambele evenimente, soția a reacționat

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Poli Iași - Universitatea Craiova 1-0, ACUM pe DGS 1. GOOL! Moldovenii marchează, după ce au ratat o ocazie mare

”A fost vinovat!” Ce note au primit fundașii care l-au ținut pe Radu Drăgușin pe bancă în meciul cu Arsenal

După ce a rămas ”mască” la rugămintea lui Popovici, Țiriac i-a transmis un mesaj ferm campionului olimpic! ”Așa am ajuns?”

”Îngrozitor!” Scoțienii, verdict dur după Dundee United - Rangers. Fanii, mesaj pentru Ianis Hagi

Citeşte şi

Exclusiv Șefii de la Dinamo au reacționat, după ce au închiriat autocarul folosit de FCSB

Exclusiv Spectacol cu buget redus! Dinamo a anunțat suma modestă cheltuită pe transferuri vara aceasta

PEROZMix perfect de grație feminină și inocență. Deva Cassel, fiica Monicăi Bellucci și noua stea a modei, pictorial îndrăzneț în Vogue

FILM NOWReacția lui Tom Hardy, după ce Charlize Theron a mărturisit că s-a simțit amenințată de prezența lui la filmările "Mad Max: Fury Road": "Presiunea pusă pe noi era copleșitoare"

Anghel Iordănescu, reacție sfâșietoare după moartea lui Gigi Mulțescu: „E o durere mare! A făcut totul pentru Dinamo” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ante Postecoglu, făcut praf după ce Tottenham a pierdut meciul cu Arsenal: "Bine că Drăgușin stă pe bancă" citeşte ştirea pe ziare.com

Indicatorul rutier care le dă mari bătăi de cap șoferilor din România. Mulți nu știu ce să facă în momentul în care îl întâlnesc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Un muzician celebru, anunț teribil pe rețelele sociale: „Mi-am înșelat soția și am avut un copil în afara căsniciei!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Un muzician celebru, anunț teribil pe rețelele sociale: „Mi-am înșelat soția și am avut un copil în afara căsniciei!”

Digi World

"Nu am văzut niciodată asta în casa noastră. Și stăm aici de patru ani". Ce au descoperit doi soți, total întâmplător, în locuința lor

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit