Adrian Mutu / Foto: Profimedia

”Te-a contactat FRF?”. Reacția lui Adrian Mutu, după plecarea lui Edi Iordănescu de la națională

articol scris de Digi Sport
22.07.2024, 14:42
  • SuperLiga: UTA - Hermannstadt, luni, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - U Cluj, luni, 21:00, DGS 1

Edi Iordănescu (46 de ani) nu mai este selecționerul naționalei României.

Contractul dintre antrenor și Federația Română de Fotbal se va încheia în ultima zi a lunii iulie 2024, adică miercurea următoare, pe 31, și nu se va mai oficializa un alt angajament.

Adrian Mutu a fost întrebat dacă a fost contactat de FRF pentru a îl înlocui pe Edi Iordănescu, dar nu a comentat

La scurt timp după anunțul făcut de FRF, Adrian Mutu (45 ani) a fost chestionat despre echipa națională. ”Briliantul” regretă plecarea lui Iordănescu Jr.

La final, Mutu a fost întrebat dacă șefii Federației Române de Fotbal l-au luat în calcul pentru banca naționalei. Replica sa a venit pe loc.

”Îmi pare rău că Edi n-a continuat. Era cel mai îndreptățit să continue. (n.r. - Te-au contactat cei de la FRF?) Nu pot să comentez.”, a declarat Adi Mutu pentru iamsport.ro.

Ciprian Marica: ”Cine va veni după Edi Iordănescu va trebui să se ridice la nivelul așteptărilor. Oamenii își doresc mai mult!”

Ciprian Marica (38 ani), fost internațional român, a reacționat după anunțul zilei în fotbalul românesc. Fostul internațional român este de părere că succesorul lui Edi Iordănescu va avea o misiune dificilă.

"Sunt puțin surprins. Mă gândeam că naționala are nevoie de continuitate. Un antrenor care a reușit să califice naționala la un turneu final și a făcut atâția oameni fericiți merita mai mult efort din partea Federației. Mă gândeam că nu își permit să-l piardă.

Cine va veni după Edi Iordănescu va trebui să se ridice la nivelul așteptărilor. Oamenii își doresc mai mult. Nu a fost ușor și nici nu va fi. Sunt surprins, mă gândeam că Federația va continua cu Edi Iordănescu.

Dacă vorbim de bani, atunci da, banii sunt mai importanți decât performanța. Totuși, echipa națională e cel mai important lucru pentru orice român. Dacă se pune în balanță o ofertă pe bani mulți, e luată în considerare, pe bună dreptate.

Edi Iordănescu pleacă în glorie de la echipa națională, până acum se fereau mulți să vină și erau sceptici.”, a declarat Ciprian Marica pentru sport.ro.

Etichete: romania , echipa nationala , adi mutu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Fratele lui Michael Jackson a murit, în timp ce conducea

Tito Jackson, fratele lui Michael Jackson şi membru al legendarului grup The Jackson Five, a murit duminică, la vârsta de 70 de ani, în urma unui infarct, în timp ce conducea, informează News.ro.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. Rapid a dat lovitura verii în România

Debut de coșmar: autogol în minutul 6, cartonaș roșu și înfrângere la scor ”de maidan”

Radu Drăgușin, salvat de Real Madrid? Vestea venită chiar înainte de Tottenham - Arsenal

Până când moartea i-a despărțit, după 51 de ani de căsătorie! Soția lui Gigi Mulțescu: ”Nu mai înţelegeam ce îmi spunea”

”Îngrozitor!” Scoțienii, verdict dur după Dundee United - Rangers. Fanii, mesaj pentru Ianis Hagi

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Foto Alex Mitriță a răbufnit, după ce a ratat un penalty și Universitatea Craiova a pierdut cu Poli Iași

Oficial Și-au pierdut "magicianul"! Barcelona a anunțat cât lipsește Dani Olmo

Dezamăgiri peste dezamăgiri pentru Mircea Lucescu, după discursul ținut în vestiar la România - Lituania

Manchester City riscă să fie EXCLUSĂ din Premier League

Citeşte şi

Exclusiv ”E un gest urât”. Victor Pițurcă a auzit ce s-a întâmplat la echipa națională și a reacționat

Naționala masculină de volei și-a aflat adversarele de la Cupa Mondială

PEROZMix perfect de grație feminină și inocență. Deva Cassel, fiica Monicăi Bellucci și noua stea a modei, pictorial îndrăzneț în Vogue

FILM NOWLiz Hurley, irezistibilă într-o rochie cu un decolteu imposibil de ignorat, la petrecerea lui Hugh Grant. Arată fabulos la 59 de ani

Marea surpriză pe care Mircea Lucescu o ia în calcul pentru naționala României! A fost la FCSB! „Îl vedeți în curând” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Începe ”Procesul secolului” în sport. Colosul Manchester City se poate prăbuși citeşte ştirea pe ziare.com

Indicatorul rutier care le dă mari bătăi de cap șoferilor din România. Mulți nu știu ce să facă în momentul în care îl întâlnesc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM VIDEO Shakira, dezgustată când a văzut că era filmată sub rochie, în timp ce dansa în club. Dezamăgită, a coborât rapid de pe scenă

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

VIDEO Shakira, dezgustată când a văzut că era filmată sub rochie, în timp ce dansa în club. Dezamăgită, a coborât rapid de pe scenă

Digi World

Câți bani au cheltuit doi tineri ca să călătorească în 65 de țări din lume, în doar nouă luni: „Trebuie să fii nebun!”

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit