Maria Mihalache / Foto: Instagram @mariiiiaa.m

Cea mai rapidă femeie din România a vorbit despre bani! Ia în calcul să înceapă altă carieră în paralel: ”Mă atrage ideea”

articol scris de Digi Sport
23.10.2024, 17:53
  • Europa League: Rangers - FCSB, joi, 22:00, DGS 1

  • Europa League: Fenerbahce - Manchester United, joi, 22:00, DGS 2

Maria Mihalache (21 de ani), multiplă campioană națională la atletism, cu peste 150 de medalii adunate la concursuri interne și internaționale, este cea mai rapidă româncă în anul 2024.

Tânăra, care câștigă concurs după concurs și strălucește pe pista de atletism, a dezvăluit că primește un salariu lunar cuprins între 3.000 și 4.000 de lei, bani care abia îi ajung pentru ședințele de masaj de recuperare.

Galerie Foto

Maria Mihalache: ”Nu mă gândesc să-mi iau un job. Pot să spun că mă atrage ideea să fiu influencer”

Atleta nu ia în calcul să-și găsească un job alternativ, dar nu ar exclude să înceapă o carieră de influencer, din care pot ieși sume destul de mari. În prezent, Maria Mihalache are 7.250 de urmăritori pe Instagram.

Nu e ca la celelalte sporturi de echipă unde un jucător care poate e și mult mai slab decât noi, adică care nu e campion național de seniori, ia 10.000-14.000 de euro. Noi, 3.000 de lei! 2.500 de lei, depinde de fiecare, poate și 4.000 de lei. Din ăștia, de la o vârstă, trebuie să-ți plătești chirie, întreținere. Care e foarte scumpă, foarte scumpă și s-a scumpit și mai mult în ultimul timp.

Nu mai zic de refacere, de masaje, care sunt foarte importante. Adică dacă nu faci masaj de scoatere a tensiunii din picioare, riști să te accidentezi. Este cel mai important. Sunt foarte scumpe și astea. Ajunge la 200-250 de lei un masaj. Dacă trebuie să faci două pe săptămână, deja 500 de lei, ori patru săptămâni... Se adună. Deci, cam greu.

Nu mă gândesc să-mi iau un job. Mă gândesc să... Bine, sper să nu fie nevoie să-mi iau un job. Mă gândesc să fac sută la sută sportul ăsta, adică jobul meu principal. Asta mă gândesc și sper să reușesc. Nu știu... Sper să nu fie nevoie să ajung să-mi iau un job din cauza banilor

Pot să spun că mă atrage ideea să fiu influencer. Mi-ar fi un pic dificil să mă filmez în timpul antrenamentelor, pentru că nu am pe nimeni care să facă asta. Antrenoarea mea este atentă la mine. Adică nu prea pot să expun ceea ce fac la antrenamente. Doar eventual să-mi aduc un fotograf sau să fac în plus doar pentru filmări. Sau un fotograf care să ia fix cadrele live. Dar m-ar atrage”, a declarat Maria Mihalache, potrivit gsp.ro.

Galerie Foto

Etichete: maria mihalache , cea mai rapida romania , bani atletism


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Atac terorist la Ankara: șapte morți, inclusiv cei doi atacatori, și 22 de răniți. Doi miniștri indică PKK drept responsabil

Cel puțin șase oameni au murit, inclusiv doi atacatori, și alți 14 au fost răniți într-un atac terorist care a avut loc miercuri în capitala Turciei, Ankara. Explozii și focuri de armă au fost auzite la fabrica de avioane și drone TUSAȘ, a transmis publicația turcă Hurriyet. Atacul a avut loc în jurul orei 16.00. Atentatul nu a fost revendicat deocamdată, dar ministrul turc al Apărării a indicat Partidul Muncitorilor din Kurdistan drept responsabil.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Reacția scoțienilor, după ce Ianis Hagi a marcat direct din corner

"Așa mă simt acum!" Pique a "rupt" tăcerea, la doi ani după ce a părăsit-o pe Shakira pentru Clara Chia

Dan Petrescu a avut dreptate! CFR a anunțat verdictul în cazul lui Louis Munteanu: ”Putea fi mult mai grav”

Englezii au făcut ”pariul”: scorul cu care se va termina Rangers - FCSB

Patronul lui PAOK a luat decizia, după ce Răzvan Lucescu a făcut scandal la derby-ul cu AEK

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Ce i-a spus Elias Charalambous unui scoțian, înainte de Rangers - FCSB

Antrenor pentru FCU Craiova! Adrian Mititelu Jr.: ”Ni-l dorim foarte mult! Are valoare”

Baba Alhassan, mesaj clar înainte de partida cu Rangers: "Avem nevoie de cât mai multe puncte"

Video Brest - Bayer Leverkusen 1-1. Ambele echipe au rămas neînvinse în UCL

Citeşte şi

Momentul în care cea mai rapidă atletă din România a făcut comoție cerebrală, după ce a trecut linia de sosire

"Sfidează logica şi bunul simţ!" Spaniolii, revoltaţi când au văzut imaginile din Anglia, în timpul pandemiei de COVID-19

PEROZIleana Lazariuc și fiul cel mare, într-un selfie care i-a făcut pe fani să le spună că arată ca frații: "Gene de moldoveni frumoși"

FILM NOWExperiența se vede. Denzel Washington a intrat rapid în pielea personajului său din Gladiatorul II: "Mi-am pus costumul și am început"

Următorul transfer pregătit de Gigi Becali în culise! „E cel mai vizibil! Și îl văd potrivit pentru Germania” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Veste importantă pentru Ianis Hagi. „Dușmanul” său de la Rangers, aproape să plece de la echipă, după meciul cu FCSB citeşte ştirea pe ziare.com

După moartea fiului lor la doar 25 de ani, au descoperit o viață dublă secretă în online pe care nu au bănuit-o niciodată citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Christina Aguilera, trup de zeiță într-o rochie cu un decolteu imposibil de ignorat. Fanii: „Doamne, ești atât de frumoasă!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Christina Aguilera, trup de zeiță într-o rochie cu un decolteu imposibil de ignorat. Fanii: „Doamne, ești atât de frumoasă!”

Digi World

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Digi Animal World

Angajați de la o grădină zoologică din Anglia, apel pentru identificarea unei creaturi cu „aripi și coarne”. Imaginile au stârnit vâlvă