vizual digi
(P) FCSB, favorită la debutul în grupele Europa League. Ce spun Cotele Superbet despre meciul cu RFS
1060x636
(P) Începe Europa League! Super Oferta pentru meciurile de miercuri
Screenshot 2024-09-27 at 00.24.30
Vin banii! Suma uriașă la care a ajuns FCSB din Europa League, după victoria cu RFS
Digi Sport 1 Live
Acum

(P) Bayern - Barcelona: prinde SuperCote la derby-ul zilei în Liga Campionilor!

13.09.2022, 14:10

Munchen va fi cel mai fierbinte loc din fotbalul european, diseară, de la ora 22:00, când Bayern joacă împotriva Barcelonei, în cel mai tare meci al serii de Liga Campionilor. Partida de pe Allianz Arena va reprezenta și întoarcerea lui Lewandowski din postura de adversar al bavarezilor, după 8 sezoane în care a devenit al doilea cel mai bun marcator din istoria clubului german.

adv
  • SuperLiga: Petrolul - Hermannstadt, vineri, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Dinamo - Botoșani, vineri, 21:00, DGS 1

La Superbet, derby-ul grupei C beneficiază de SuperCote, SuperPariuri și pariuri Speciale. Descoperă oferta completă pentru Bayern Munchen – Barcelona și alege-ți favorita!

Tradiția e de partea bavarezilor

Se înfruntă două dintre cele mai titrate cluburi europene. Bayern a cucerit de 6 ori Liga Campionilor, având un trofeu în plus față de Barcelona. Până acum, cei doi giganți ai fotbalului s-a întâlnit de 13 ori în toate competițiile oficiale, iar palmaresul le este net favorabil bavarezilor, care au câștigat de 9 ori, pierzând de două ori și încheind la egalitate alte două partide.

Cea mai neplăcută amintire a catalanilor din duelurile cu Bayern datează din august 2020. La Lisabona, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, Barcelona era învinsă cu 8-2 de bavarezi, care câștigau apoi competiția. De atunci, cele două echipe s-au mai întâlnit și în grupele ediției precedente a UCL, iar campioana Germaniei s-a impus cu același scor în ambele partide, 3-0, ajungând la 4 victorii consecutive în fața echipei blaugrana.

În prima rundă a grupei C, Bayern a câștigat cu 2-0 la Milano, contra Interului, în timp ce Barcelona a defilat împotriva Viktoriei Plzen, pe care a învins-o cu 5-1, pe Camp Nou.


În Bundesliga însă, Bayern trece printr-o perioadă mai slabă decât s-ar fi așteptat fanii. După ce a început sezonul cu 3 victorii, echipa lui Nagelsmann a remizat în următoarele 3 partide și este pe locul 3, la două puncte în spatele liderului surpriză, Union Berlin.

De cealaltă parte, Barcelona are 4 victorii și un egal în primele 5 etape din La Liga, unde ocupă poziția a doua, la două puncte în spatele rivalilor de la Real Madrid. Catalanii au însă cea mai bună apărare din Spania, cu doar un gol primit în 5 etape, interval în care au marcat de 15 ori.

La Superbet, Bayern are cotă 1.90 să câștige meciul cu Barcelona, care a primit cotă 3.50 pentru o victorie la Munchen. Toate duelurile din Liga Campionilor beneficiază de promoția SuperAvantaj. Dacă echipa pe care ai mizat are un avans de două goluri în orice moment al partidei, pariul tău este automat câștigător, indiferent de ceea ce se întâmplă până la final. Află aici tot ce trebuie să știi despre SuperAvantaj!

Toți ochii la Lewandowski

Laitmotivul supermeciului din această seară este revenirea lui Lewandowski din postura de adversar al bavarezilor. Transferat la Barcelona în acest sezon, după o întreagă telenovelă, atacantul polonez s-a adaptat perfect în tricoul catalanilor, marcând de 9 ori în cele 6 partide oficiale de până acum.

Din 2014, când juca la Borussia Dortmund, nu s-a mai aflat Lewandowski în postura de adversar al lui Bayern. În cele 8 sezoane petrecute în tricoul bavarezilor, polonezul a doborât o mulțime de recorduri individuale, devenind al doilea cel mai bun marcator al echipei din Munchen, după Gerd Muller, cu 344 de goluri în 375 de meciuri, în toate competițiile.

Până să se transfere la bavarezi, marcase de 5 ori împotriva echipei din Munchen. Dacă reușește să înscrie și diseară, „gheata de aur” a Europei în ultimele două sezoane va deveni doar al patrulea fotbalist care marchează atât pentru, cât și împotriva lui Bayern pe Allianz Arena în Liga Campionilor, după Giovane Elber, Roy Makaay și Lukas Podolski.

La Superbet, Lewandowski are cotă 2.10 să marcheze în poarta fostei sale echipe. De cealaltă parte, omul care i-a luat locul în ofensiva lui Bayern, Sadio Mane, a primit cotă 2.30 pentru un gol împotriva Barcelonei.

Bayern – Barcelona se joacă și în SuperSocial. Intră în cea mai mare comunitate de SuperPariori și inspiră-te din pronosticurile date de membrii comunității care se apropie de 700.000 de utilizatori.

Etichete: advertorial superbet


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Ce ar face Ungaria dacă ar fi atacată de Rusia. Răspunsul șocant dat de un apropiat al lui Viktor Orban
Ce ar face Ungaria dacă ar fi atacată de Rusia. Răspunsul șocant dat de un apropiat al lui Viktor Orban

Balazs Orban, consilierul politic al omonimului său - premierul ungar (dar fără nicio legătură cu...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
olaru-fcsb-lask
Britanicii au făcut predicția: scorul final de la FCSB - RFS

Cum l-a numit Mundo Deportivo pe Andrei Rațiu, după Girona - Rayo
Rayo Vallecano v Atletico de Madrid - La Liga EA Sports, Spain - 22 Sep 2024
”Dați-mi soțul înapoi”. David și Victoria Beckham au reacționat, după ce a fost anunțată ”ruptura anului 2024”
Victoria Beckham tearfully reveals how claims of David's alleged affair was the 'hardest time of her life' in new Netflix documentary Beckham
”Nimeni nu spune nimic”. A recunoscut, după ce a adus o medalie olimpică pentru România: ”Nu depășesc un pachet pe zi”
mihaela-cambei
Fosta soție a ”marelui trădător al Ucrainei” l-a dat de gol! De ce ajută Rusia: ”A transferat toți banii”
nade-tymoshchuk3
Recomandările redacției
Screenshot 2024-09-27 at 00.24.30
Vin banii! Suma uriașă la care a ajuns FCSB din Europa League, după victoria cu RFS

Video La câteva secunde după finalul meciului FCSB - RFS, Daniel Bîrligea i-a transmis un mesaj lui Gigi Becali
Screenshot 2024-09-27 at 00.00.18
Adrian Mutu le-a tăiat aripile celor de la FCSB, imediat cum a ieșit de pe Arena Națională
mutu
Exclusiv Ilie Dumitrescu a repetat de trei ori același cuvânt, după ce a auzit că Radu Drăgușin a rezistat opt minute pe teren
Screenshot 2024-09-27 at 00.48.25

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media