vizual digisport
(P) Mai vor o victorie de răsunet în Europa! Ce spun Cotele Superbet despre returul Corvinul - Paksi
(P) Primul trofeu al sezonului pentru Klopp sau se răzbună Pochettino?
Screenshot 2024-09-11 at 17.02.37
Exclusiv A semnat și s-a schimbat liderul salariilor din SuperLigă: 75.000 de euro pe lună! Primii trei sunt de la același club
Digi Sport 1 Live
Acum

(P) Mitriță vs. Coman, duelul talentelor pure care pot decide Univ. Craiova – FCSB!

articol scris de Digi Sport
27.01.2024, 23:15

Univ. Craiova - FCSB, al doilea mare derby al etapei a 23-a din SuperLiga 2023/2024, se joacă duminică, de la ora 20:00, pe "Ion Oblemenco" și are o însemnătate enormă pentru echipa patronată de Mihai Rotaru.

240126_U_Craiova_vs_FCSB_DigiSport_Blog_SoMe_1060x636
  • Handbal: Dinamo - Fredericia, joi, 19:45, DGS 2

  • Liga 2: FCU Craiova - Unirea Ungheni, joi, 20:00, DGS 1

FCSB vine în Bănie din postura de lider autoritar al sezonului regular și un avans de 13 puncte, o potențială victorie având rolul de a-i scoate, practic, definitiv pe adversarii de duminică din lupta pentru primul loc! Iar Univ. Craiova - FCSB e și duelul de la distanță a doi SuperJucători care se luptă pentru un loc în lotul lui Iordănescu la turneul final din Germania: Alex Mitriță și Florinel Coman.

Univ. Craiova - FCSB se joacă pe Superbet alături de Streaming Exclusiv, SuperCote, SuperPariuri, SuperAvantaj și Combinabile!

Acum ori niciodată pentru oltenii lui Petev

Fără victorie în ultimele trei meciuri oficiale din 2023, craiovenii au pierdut surprinzător pe teren propriu primul meci din 2024, 2-1 cu Farul, iar insuccesul îi aruncă pe Ivaylo Petev și elevii săi într-o zonă foarte, foarte complicată. Cu opt etape înainte de intrarea în play-off, "juveții" ocupă doar locul al patrulea, cu 34 de puncte, iar diferența față de FCSB este, deja, de 13 puncte. Mai important, vicecampioana en-titre are avantajul moral de a fi pus nu mai puțin de opt puncte între ea și adversară doar în ultimele patru etape de campionat, în care FCSB a strâns zece puncte (trei victorii și un rezultat de egalitate), iar oltenii au adunat doar două!

Vezi Oferta Superbet pentru SuperLigă, inclusive Cotele Antepost, și alege inspirat!

Mitriță vs. Coman, duelul talentelor uriașe

În plan tehnico-tactic, "plombele" din această iarnă, Phelipe și Alhassan au părut că s-au integrat perfect în echipă în victoria clară cu UTA, scor 4-0, iar Gigi Becali și staff-ul tehnic de la FCSB văd în cei doi soluții viabile, jucători gata oricând să ajute în meciurile importante. De partea cealaltă, bulgarul Petev nu a reușit să rezolve eternele probleme din apărarea oltenilor nici prin aducerea lui Maldonado, iar o prestație ofensivă de excepție e obligatorie pentru a spera la cele trei puncte.


De unde vin speranțele de mai bine? Alex Mitriță e liderul ofensivei în care Ivan, Markovic, Baiaram sau Koljic întârzie să aibă impactul scontat, iar de evoluția "Piticului" depind multe. Mitriță e golgheterul oltenilor în acest sezon (opt goluri, cărora li se adaugă și alte pase decisive), orchestrează tot ce înseamnă avânt ofensiv, dar istoria ne spune că talentatul mijlocaș ofensiv nu a reușit să marcheze niciun gol în cele șapte ocazii în care a înfruntat FCSB. Va sparge gheața duminică seară? Pe Superbet ai cotă 4.00 pentru un gol înscris de Mitriță, dar și o cotă de 28.00 pentru o dublă.

De cealaltă parte a terenului se va afla și cel care, în acest moment, e unul dintre adversarii direcți ai lui Alex Mitriță în lupta pentru un loc în lotul pe care Edward Iordănescu îl va deplasa în Germania. Florinel Coman revine după suspendare, e cel mai eficient fotbalist din SuperLigă, cu opt goluri și nouă assist-uri, iar CV-ul său cuprinde 3 reușite și 6 pase decisive în meciurile contra oltenilor. La fel ca Mitriță, Coman are o cotă de 4.00 pentru un gol și una de 28.00 pentru o dublă.

Pe lângă cei doi, așteptările sunt mari de la Darius Olaru (cotă 5.00 pentru un gol al golgheterului la zi al SuperLigii) sau Alex Băluță (cotă 5.00) de la oaspeți, în timp ce Markovic (cotă 3.80 pentru un gol), Ivan (cotă 3.90) și Koljic (cotă 4.00) sunt și ei așteptați să iasă în evidență.

Etichete:


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cum au „citit” experții limbajul corpului în timpul dezbaterii Harris-Trump. Ce mesaje au transmis cei doi candidați prin gesturile lor
Cum au „citit” experții limbajul corpului în timpul dezbaterii Harris-Trump. Ce mesaje au transmis cei doi candidați prin gesturile lor

Tonul și limbajul corpului la dezbaterea Harris-Trump s-au făcut la fel de auzite ca mesajele...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Screenshot 2024-09-10 105219
OUT de la națională! Primul jucător pe care Mircea Lucescu nu-l va mai convoca la următoarele acțiuni

România a învins-o pe Lituania, scor 3-1, în cadrul etapei a doua din Liga Națiunilor. 

ADIO, Rangers! Răsturnare de situație: Ianis Hagi, aproape de un acord
ianis-hagi
"Ești urât, chiar și cu bani!" Sătul de criticile primite, celebrul fotbalist a avut o reacție grosolană
raphinha
Olanda - Germania 2-2 / Anglia - Finlanda 2-0. Rezultatele zilei și clasamentele
liga-natiunilor
L-a refuzat pe Mircea Lucescu, iar acum ar putea avea parte de o surpriză neplăcută
horatiu moldovan
Recomandările redacției
Screenshot 2024-09-11 at 17.02.37
Exclusiv A semnat și s-a schimbat liderul salariilor din SuperLigă: 75.000 de euro pe lună! Primii trei sunt de la același club

Exclusiv Și-a semnat sentința și e OUT de la națională! Fotbalistul căruia Mircea Lucescu i-a spus direct ”Du-te acasă!”
9 september 2024, UEFA Nations League, League phase, Matchday 2,League CGroup C2, Romania vs Lituania, Stadionul Steaua
FCSB n-a scris nimic, AC Milan a dat un mesaj superb! Cum l-au numit italienii pe Ciprian Tătărușanu
Mondadori Lifestyle Collection - January 24, 2023
3.5 milioane de euro pentru Ianis Hagi!
9 september 2024, UEFA Nations League, League phase, Matchday 2,League C,Group C2, Romania vs Lituania, Stadionul Steaua

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media