Ultimele stiri

VIDEO Dramatism total în optimile Cupei Ligii Franței! AS Monaco s-a calificat la penalty-uri în fața lui Lyon

calificare monaco la penalty-uri

Olympique Lyon și AS Monaco s-au duelat pe Gerland pentru un loc în sferturile de finală ale Cupei Ligii Angliei, în direct și în exclusivitate pe site-ul www.digisport.ro. Calificarea s-a decis la penalty-uri, după 0-0 în timpul regulamentar și 1-1 după prelungiri.

VIDEO Ajaccio - PSG 1-3. Campionii au ajuns cu emoții în sferturile Cupei Ligii

ajaccio

PSG a răzbunat în optimile Cupei Ligii Franţei eşecurile din ultimul timp, cu Barcelona şi Guingamp. Câştigătoare de patru ori a trofeului, ultima dată chiar anul trecut, echipa lui Laurent Blanc a avut mari probleme de efectiv.

Steaua s-a calificat în semifinalele Euro Cup la polo, după ce i-a învins pe germani!

polo steaua

Steaua s-a calificat în semifinalele competiţiei Euro Cup la polo pe apă, miercuri seara, după ce a terminat la egalitate cu formaţia germană Wassersportfreunde von 1898 Hannover, 9-9 (3-2, 1-3, 2-2, 3-2), în deplasare, în manşa a doua a sferturilor de finală.

S-au tras la sorți semifinalele Cupei Ligii. În careul de ași au rămas Tottenham, Chelsea, Liverpool și Sheffield United

chelsea liverpool

Liverpool şi-a aflat adversarul din penultimul act al Cupei Ligii Angliei, după ce a trecut, cu 3-1, de liderul din Championship, Bornemouth. "Cormoranii" se vor bate pentru un loc în ultimul act cu Jose Mourinho şi Chelsea, echipă care s-a impus luni în faţa lui Derby County, cu 3-1.

VIDEO EXCLUSIV Dinamovistul Alexe și stelistul Filip, parteneri în afaceri. Concept inovator de pregătire

Alexe Dinamo captura

Un dinamovist și un stelist au intrat împreună în afaceri! Este vorba de Marius Alexe și Lucian Filip, care au devenit parteneri în cadrul unui proiect îndrăzneț, care vine ca o alternativă modernă la recuperarea fizică efectuată de sportivii profesioniști din România.

Real Madrid - San Lorenzo este finala CM al Cluburilor

san lorenzo

San Lorenzo, deținătoarea Cupei Libertadores, s-a calificat în finala Campionatului Mondial al Cluburilor.Argentinienii i-au învins cu 2-1 pe neozeelandezii de la Auckland City, însă au avut nevoie de prelungiri pentru a-și asigura accesul în ultimul act.

VIDEO Obiectiv ratat pentru România. Tadici: "Jucătoarele au luptat admirabil"

handbal 3

Naţionala României se întoarce prematur acasă, de la Campionatul European, după ce a ratat obiectivul de a fi între primele opt echipe.

Vești bune pentru Mățel, care va scăpa de calvar! "E ca și acontat de Dinamo Zagreb"

alexandru matel

Calvarul se poate încheia pentru Alexandru Mățel. La mai bine de jumătate de an de la ultimul meci, fundașul este aproape de Dinamo Zagreb.Internaționalul român nu a mai evoluat pentru Astra de la finala Cupei cu Steaua, din 23 mai, după ce a intrat în conflict cu conducerea clubului.De serviciile sale s-a interesat intens Dinamo Zagreb, iar Mățel a ajuns rapid la un acord cu croații.

VIDEO Adversari tari pentru Asesoft în Eurocup. Kuban şi Nancy vin la Ploieşti!

asesoft

CSU Ploieşti a profitat din plin de wild-cardul primit pentru a evolua in EuroCup. Şi-a făcut loc, în premieră, în TOP 32 şi a reuşit cea mai importantă performanţă din ultimii nouă ani în baschetul românesc.

VIDEO Obiectivul lui Burleanu în următorii ani: România, în top 10 în clasamentul FIFA

burleanu presedinte frf

Răzvan Burleanu este încântat de progresul făcut de echipa naţională în ultimul timp. Dacă anul trecut, tricolorii erau pe locul 32 în clasamentul FIFA, în prezent, echipa pregătită de Anghel Iordănescu a urcat până pe 15.

Florin Andone, gol la primul meci ca titular la Cordoba! A deschis scorul în Cupă

florin andone cordoba

În afară de calificarea lui Cosmin Contra în optimile Cupei, microbiștii din România primesc în continuare vești bune din Spania! Titularizat în premieră la Cordoba, atacantul Florin Andone (21 de ani) a marcat în minutul 5 al partidei cu Granada, de pe teren propriu.

VIDEO Contra s-a calificat în optimile Cupei Spaniei, deși a primit gol de la Piovaccari!

contra getafe

Cosmin Contra și Getafe confirmă forma bună de moment și echipa de la periferia Madridului a reușit calificarea în optimile Cupei Spaniei, după ce au învins-o pe Eibar și la retur. După 3-0 în prima manșă, Getafe s-a impus și în deplasare, scor 2-1.

Gâlcă mai pierde un jucător de bază! Noul antrenor de la Trabzonspor îl vrea pe Bourceanu pentru retur

bourceanu plecare staeua

Steaua pregătește în incertitudine partea a doua a sezonului. După ce a reunțat la serviciile lui Paul Pîrvulescu și se pregătește să se despartă de Szukala, Tănase sau Arlauskis, campioana României ar putea primi o nouă lovitură.

VIDEO EXCLUSIV Bicfalvi şi Matei sunt din ce în ce mai aproape de Dnepr. "Am primit sfaturi de la Mircea Lucescu"

matei

Florentin Matei şi Eric Bicfalvi sunt în mare formă în Ucraina. Foştii jucători ai Stelei au pus umărul la ascensiunea lui Volyn Lutsk, care e pe locul şase în clasament şi speră la o poziţie de cupe europene.

VIDEO Deja calificată, CSU Ploieşti a pierdut categoric ultimul meci din grupele EuroCup: 65-85 cu Partizan

flowers asesoft ploiesti

CSU Asesoft Ploieşti a fost învinsă de echipa sârbă Partizan NIS Belgrad cu scorul 65-85 (16-23, 16-20, 10-30, 23-12), miercuri, în Sala Olimpia din Ploieşti, în ultimul meci din Grupa E a competiţiei de baschet masculin Euro Cup.

VIDEO Alba Blaj - Tauron 3-2. Eliminare din Cupa CEV

alba blaj

La primul sezon european, Alba Blaj s-a oprit în optimile de finală ale Cupei CEV.Învinsă cu 3-1 în meciul tur din Polonia, liderul competiției interne nu avea voie să piardă mai mult de un set în disputa cu Tauron Dabrowa Gornicza.

VIDEO Călăraşi - HCM Constanţa 27-30. Oaspeții s-au calificat în sferturile Cupei

captura handbal Constanta

Ultimul meci al anului din handbalul romanesc a adus un duel extrem de încins. Dunărea Călăraşi şi HCM Constanţa şi-au disputat un loc in sferturile Cupei Romaniei.

James Rodriguez este apt pentru finala Campionatului Mondial al Cluburilor

james-2

James Rodriguez s-a rupt în meciul din campionat cu Celta Vigo, în care "galacticii" s-au impus cu 3-0. Columbianul venit pentru 85 de milioane de euro de la Monaco a suferit o întindere de gradul 1 la mușchii gemeni (interior) de la piciorul drept.

Bournemouth - Liverpool 1-3. "Cormoranii", în semifinalele Cupei Ligii. VIDEO cu golurile

bournemouth

Liverpool joacă în deplasare, cu Bornemouth, în sferturile Cupei Ligii Angliei. După ce au ratat accederea în optimile UEFA Champions League şi sunt pe 11 în Premier League, la 18 puncte de liderul Chelsea, "cormoranii" pot salva sezonul prin câştigarea unui trofeu.

VIDEO Tottenham - Newcastle 4-0. Echipa lui Chiricheș este în semifinalele Cupei Ligii

tottenham-1

Vlad Chiricheș revine în primul 11 al lui Tottenham, iar londonezii luptă pentru calificarea în semifinalele Cupei Ligii Angliei.Fostul fundaș al Stelei nu a jucat în ultima etapă din Premier League, victoria din deplasare cu Swansea.

VIDEO Stoican, dat "aproape sigur" pe banca Astrei. Narcis Răducan: "Dacă aș face o listă, l-aș include și pe el"

flavius stoican dinamo

Se anunță schimbări radicale pe banca echipelor din Liga 1 în pauza din această iarnă, cu precădere în rândul echipelor din prima jumătate a clasamentului. Una dintre acestea ar putea fi și Astra, care l-a numit recent în funcție pe ucraineanul Oleg Protasov!

VIDEO EXCLUSIV Torje îi da replica lui Adi Popa: "Nu ştiu câte selecţii are cu Piţurcă"

torje

Adi Popa este unul dintre jucătorii care au recunoscut că naţionala României are un joc mai ofensiv de la înlocuirea lui Victor Piţurcă cu Anghel Iordănescu.

VIDEO Din ce în ce mai aproape de Dinamo! Stanciu a reziliat contractul cu ASA

Daniel Stanciu

Vehiculată insistent în ultima vreme, numirea lui Daniel Stanciu la conducerea lui Dinamo prinde din ce în ce mai mult contur.După ce și-a exprimat public dorința de a ajunge la conducerea trupei din Ștefan Cel Mare împreună cu antrenorul Mihai Teja, Stanciu a anunțat miercuri că a demisionat de la Târgu Mureș."Am reziliat contractul cu ASA Târgu Mureș. Am demisionat din calitatea e membru al Consiliului de Administrație. Simt nevoia să plec în vacanță.", a declarat Stanciu în cadrul emisiunii "Digi Sport Special".

Nu mai avem executanți de calitate. În turul de campionat s-au marcat doar 50 de goluri cu șuturi din afara careului

gol mitrea mitrita viitorul

Statisticile consemnează faptul că, în turul de campionat al Ligii 1, doar 50 de goluri s-au marcat prin șuturi din afara careului, un procedeu din ce în ce mai rar întâlnit la partidele din întrecerea internă. Surprinzător, Viitorul punctează cel mai bine la acest capitol.

VIDEO EXCLUSIV Gabi Torje: "Flavius Stoican era cel mai potrivit să facă treabă la Dinamo"

flavius

Gabi Torje a plecat de la Dinamo în 2011, dar este afectat de situaţia din "Ştefan cel Mare", după ce Ionuţ Negoiţă a devenit acţionar majoritar al trupei bucureştene.

Muntenegru este în semifinale la Europene, după o victorie dramatică în fața Suediei!

Muntenegru Suedia

Muntenegru, deţinătoarea titlului, s-a calificat în semifinalele Campionatului European feminin de handbal 2014, învingând, miercuri, la Zagreb, la un singur punct (30-29) Suedia, în cea de-a 3-a şi ultima etapă a turului principal.

VIDEO Pustai a fost demis de la ASA! Conducerea nu era mulțumită: "Decizia a fost luată de o săptămână!"

cristi pustai

Numit pe banca lui ASA în etapa a 10-a, Cristi Pustai a condus echipa din Târgu Mureș, însă despărțirea dintre cele două părți pare iminentă. ASA este pe locul 5, însă conducerea clubului nu este mulțumită de performanțele reușite în ultimele luni

VIDEO Bogdan Stancu are oferte, dar nu știe unde va juca până la vară: "Voi analiza situația, m-am adaptat bine"

bogdan stancu genclerbirligi

Golgheter la Genclerbirligi, în prima ligă din Turcia, Bogdan Stancu (27 de ani) a atras atenția unor cluburi importante din Europa, astfel că nu știe încă dacă din primăvară va evolua pentru același club. Pe de altă parte, Stancu a infirmat categoric varianta unei reveniri în România.

VIDEO EXCLUSIV Bogdan Stancu: "Sânmărtean ar face față în Spania sau în Italia"

sanmartean-8

Steaua are de îndeplinit un singur obiectiv, până la reunirea lotului: prelungirea contractelor a doi jucători de bază, Lucian Sânmărtean şi Lukas Szukala. Negocierile vor avea loc la începutul lui 2015.

VIDEO Gol de zile mari reușit de Dorin Goian în Grecia! Șut de excepție de la 20 de metri

dorin goian

Fostul jucător al Stelei a reușit miercuri primul gol din acest sezon. Echipa sa a remizat în deplasare, pe terenul lui Panthrakikos (1-1), iar românul a marcat singurul gol al lui Asteras.Gazdele au fost cele care au deschis scorul, în minutul 8, prin Tzanis, iar apoi Goian a egalat în minutul 31.

  • 07:20 Stirile Digi Sport
  • 07:40 Stirile Digi Sport
  • 08:00 Stirile Digi Sport
  • 08:20 Stirile Digi Sport
  • 08:40 Stirile Digi Sport
  • 09:00 Stirile Digi Sport
  • 09:20 Stirile Digi Sport
  • 09:40 Stirile Digi Sport
  • Vezi tot programul
  • liga-digisport-1

    MEDIA: Liga Digi Sport, 14:45, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • steaua fc arges 4

    FOTBAL: FC Argeș - Chindia, 16:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL:FCSB-GLORIA BUZAU, SUPERLIGA SUPERBET (6.10.2024)

    FOTBAL: Gloria Buzău - Hermannstadt, 18:30, în direct pe Digi Sport 1

  • fotbal club logo

    MEDIA: Fotbal Club, 20:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • FOTBAL: ′U′ Cluj - Oțelul Galați, 21:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1

  • SOCCER CL D1 CLUB BRUGGE VS BORUSSIA DORTMUND

    FOTBAL: Dortmund - St. Pauli, 21:30, ÎN DIRECT la Digi Sport 2

  • Vezi tot programul

Vezi mai mult