Screenshot 2024-10-06 at 18.47.56
Rămasă fără ”bijuteria” de 150.000 de euro, Emma Răducanu a trecut la o mașină românească, de 25 de ori mai ieftină
nita
”Mă simțeam iresponsabil”. Gestul lui Florin Niță, care i-a pus Arabia Saudită la picioare
tanase
Probleme mari la FCSB: Florin Tănase, suspect de ruptură musculară!
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Liga Digi Sport

(P) Liga Punctelor PENNY: Ediția a 2-a continuă sprijinul pentru viitorii campioni

07.10.2024, 16:32

Cluburile de copii, juniori și de tineret din România, înscrise în platforma PENNY, au șansa de a participa la Ediția a 2-a a Ligii Punctelor PENNY, organizată și dedicată lor de unul dintre cei mai activi retaileri împreună cu Federația Română de Fotbal.

Liga Punctelor PENNY
Liga Punctelor PENNY / Foto: PENNY
  • Nations League: Italia - Belgia, joi, 21:45, DGS 1

  • Liga 2: Csikszereda - CSM Focșani, luni, 20:00, DGS 1

În cele 381 de de magazine PENNY din toată România, orice bon mai mare de 10 lei, pentru cumpărături efectuate doar în perioada 11 septembrie - 5 noiembrie 2024, se poate transforma în puncte și apoi în obiecte atât de importante pentru antrenarea și dezvoltarea tinerilor fotbaliști.

  • Lista magazinelor PENNY se regășește AICI

Prima ediție a Ligii Punctelor PENNY a oferit materiale și accesorii în valoare de 1,62 milioane de lei tinerilor fotbaliști care țintesc performanța

Anul trecut, la prima ediție, nu mai puțin de 650 cluburi s-au înscris în www.ligapunctelorpenny și au folosit punctele obținute în campanie pentru achiziționarea echipamentelor și a accesoriilor necesare desfășurarii activităților sportive.


  • În total, cluburile au primit echipamente în valoare de 1,62 milioane de lei, sumă rezultată în urma celor 1.865 de comenzi plasate.

Numărul produselor primite de cluburi a depășit 35.000, iar în Ediția a 2-a așteptările sunt chiar și mai mari pentru că vor putea fi comandate dintr-o gamă mai largă de echipamente și accesorii standard, cum ar fi treninguri, încălțăminte sport, mingi, jaloane etc. precum și ținute termice pentru sezonul rece si produse auxiliare pentru antrenament, inclusiv porți de fotbal, cu stâlpi și plasă.

  • Liga Punctelor PENNY este o platformă dedicată cluburilor de fotbal pentru copii, juniori și tineret, susținute de comunitățile de suporteri din jurul lor

Cum îi poți ajuta pe sportivii care se antrenează și țintesc marea performanță

Ajutorul tău poate fi oferit cu fiecare vizită la PENNY pentru că punctele de pe bonul de cumpărături se transformă simplu în donații pentru clubul sportiv de juniori si tineri preferat, pe ligapunctelorpenny.ro. Doar în acest fel, echipa aleasă de tine are șansa să achiziționeze echipamente si accesorii sportive pentru antrenament.

Programul este adresat atât noilor generații de sportivi, cât și celor pregătiți să sprijine activ jucătorii aflați la început de drum.

Cum funcționează Liga Punctelor PENNY

- Fiecare 10 lei cheltuiți în magazinele PENNY se transformă într-un punct, care poate fi donat cluburilor înscrise pe platformă, prin introducerea numărului și a valorii bonului.

- Un club de juniori poate beneficia de puncte din partea clienților PENNY doar dacă este înscris în platformă, iar produsele disponibile pe platformă pot fi comandate în limita stocului disponibil.

Cum se desfășoară programul Liga Punctelor PENNY

1. Înscrierea cluburilor: Orice club de fotbal pentru copii, juniori sau tineret din Romania se poate înscrie pe platforma digitală a programului, accesând site-ul www.ligapunctelorpenny.ro.

2. Cum se distribuie punctele: Clientii care fac cumpărături la PENNY primesc puncte în funcție de valoarea coșului (10 lei = 1 punct). Pentru ca punctele să ajungă la clubul ales, bonul de cumpărături trebuie înregistrat pe site.

3. Redirecționarea punctelor: După înregistrarea bonului, clienții aleg clubul de fotbal pe care doresc să îl susțină, din lista de pe platformă, și redirecționează punctele către acesta.

4. Beneficiile pentru cluburi: Cluburile sportive înscrise în program folosesc punctele acumulate pentru a-și achiziționa echipamente sportive și accesorii de antrenament disponibile pe platformă.

5. Împărtășește vestea: Dacă știi pe cineva care reprezintă un club de fotbal pentru copii, juniori sau tineret, spune-i despre campanie si încurajează-l să se înscrie pe platformă.

Galerie Foto

Etichete:


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„În cazul unui război în Europa, Ungaria ar putea să nu își îndeplinească obligațiile care îi revin în temeiul articolului 5 NATO”
„În cazul unui război în Europa, Ungaria ar putea să nu își îndeplinească obligațiile care îi revin în temeiul articolului 5 NATO”

NATO se confruntă cu o cerere urgentă de reformă în contextul infiltrării rusești în rândul...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
Screenshot 2024-10-06 at 16.19.33
Un copil l-a văzut pe Gigi Becali și i-a zis direct: ”Domnu', îmi dați 50 de lei?”. Nu se aștepta la ce a urmat

Imagini horror! Căpitanul lui Real Madrid riscă finalul carierei, după o accidentare greu de privit
FOOTBALL : Real Madrid vs Villarreal CF - LaLiga EA Sports - 05/10/2024
Intrat în ultimul an de contract, Nicolae Stanciu a anunțat la ce echipă din România vrea să joace
stanciu
Marius Șumudică a anunțat în vestiar că vrea să-și dea demisia! Ce urmează la Rapid
WhatsApp Image 2024-10-06 at 22.06.45
OUT! Gigi Becali a anunțat că nu-l mai vrea la FCSB, deși a semnat acum o lună! Nici Darius Olaru n-a scăpat
Screenshot 2024-10-06 at 23.22.24
Recomandările redacției
tanase
Probleme mari la FCSB: Florin Tănase, suspect de ruptură musculară!

Unul dintre cei mai longevivi antrenori din SuperLigă, aproape de demitere. Adrian Mutu e pe lista înlocuitorilor
adrian mutu
David Schumacher a răbufnit la adresa mamei sale: ”O rușine absolută! L-a lovit pe tatăl meu fără oprire”
cora-ralf-schumacher
Exclusiv ”El și restul lumii!” L-a refuzat pe Gigi Becali și poate pleca pentru o sumă ”modestă”: ”Trebuie să-l cert”
FOTBAL:FCSB-GLORIA BUZAU, SUPERLIGA SUPERBET (6.10.2024)

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media