Vizual Comunicat de Presă _ DIGI FM_ sezon nou de programe Newsic Radio
Din 9 septembrie, programele preferate revin în grila de toamnă Digi FM, Newsic Radio
phil vickery
Foto A fost campion mondial, iar acum a ajuns de nerecunoscut. Decizia care i-a schimbat viața
ilie
Exclusiv Ilie Dumitrescu a dat verdictul după primele două meciuri ale României, cu Mircea Lucescu pe bancă
Digi Sport 1 Live
Acum

După Untold, publicul rămâne Vrăjit de Muzică alături de Digi FM

articol scris de Digi Sport
14.08.2024, 18:40

Digi FM a încheiat cu succes încă un capitol incendiar al festivalului Untold, iar întreaga echipă prezentă a transmis adrenalina și emoția pe toată durata celor patru zile de emisie din inima Ardealului. Untold, cel mai mare eveniment muzical din România și al treilea festival din lume, conform DJ MAG, a fost și anul acesta locul unde magia pură a întâlnit muzica bună.

vizual Digi FM_Untold 2024 (1)
  • Handbal: Dinamo - Fredericia, joi, 19:45, DGS 2

  • Liga 2: FCU Craiova - Unirea Ungheni, joi, 20:00, DGS 1

La această ediție, stația radio a oferit aproape 40 de ore de transmisie directă dintr-un studio amenajat lângă Cluj Arena. De la celebrități și artiști de renume cum ar fi Grasu XXL, Irina Rimes și Edy Chereji până la invitați de marcă precum Emil Boc, fiecare invitat a adus un strop de magie și a creat momente de neuitat. DJ-ii Digi FM, Almud și Dan T, au urcat atât pe main stage, cât și pe scena retro, iar muzica lor vibrantă a electrizat publicul până la răsărit.

În plus, aproape toți artiștii prezenți la festival au lăsat mesaje speciale pentru ascultătorii Digi FM și au împărțit din entuziasmul lor, în conexiune directă cu fanii. Oana Zamfir, Vlad Craioveanu, Ramon Cotizo și Alice Tudor împreună cu colegul Cetin Rașit, au adus la microfonul Digi FM cele mai interesante declarații și interviuri exclusive cu performerii, tocmai bune de urmărit pe site-ul și pe platformele de socializare Digi FM.

Oana Zamfir a declarat: “Untold 2024 a fost o experiență nouă și plină pentru mine. Nu mi-aș fi imaginat că voi reuși să mă bucur la aceeași intensitate de emisia specială din festival, de timpul petrecut cu echipa Digi FM, de concertele artiștilor pe care abia așteptam să îi văd live, de momentele cu prietenii mei și de întâlnirile cu unii dintre artiștii pe care am avut ocazia să îi intervievez. Au fost 4 zile în care am fost Vrăjiți de muzică, în care bucuria a luat locul oboselii și prietenia a înlocuit dezbinarea. A fost magic de la început până la final și abia așteptăm ediția aniversară de anul viitor. Și mai mult decât atât, bucuria este și mai mare, pentru că tocmai am aflat că vizualizările cumulate ale platformelor social media Digi FM, strict pe materialele #vrajitidemuzica și #untold, au strâns 300.000 de vizualizări.”

Festivalul a adunat peste 427.000 de participanți din întreaga lume, iar headliner-ii precum Lenny Kravitz, Sam Smith, Swedish House Mafia, Louis Tomlinson, Martin Garrix și Mahmut Orhan au oferit showuri de excepție care au menținut publicul „Vrăjit de muzică” pe parcursul întregului eveniment.


Privind spre viitor, Untold X, cea de-a 10-a ediție a festivalului, promite să fie și mai spectaculoasă, iar Digi FM va fi acolo să povestească întregii țări despre energia și efervescența acestei experiențe unice. Digi FM. Newsic Radio.

Despre Digi FM

Sub manifestul "NEWSIC Radio", Digi FM aduce cea mai tare combinație de muzică, știri și divertisment. Radioul privat cu cea mai mare acoperire de pe întreg teritoriul României propune ascultătorilor un conținut dinamic și atractiv, în care știrile de maximă importanță sunt prezentate în echilibru perfect cu poveștile fascinante ale oamenilor de rând și cu dezbaterile consistente sau dialogurile efervescente ON AIR, toate îmbinate cu muzică atent aleasă și premii care fac zilele cu adevărat speciale. Din portofoliul Grupului DIGI mai fac parte posturile TV: Digi24, Digi Sport 1, 2, 3 și 4, primul post TV Ultra HD din România, Digi 4K, televiziunile tematice: Digi World, Digi Life, Film Now și Digi Animal World, cele muzicale: UTV, Music Channel, Hit Music.

Etichete: digi fm


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Tudor Chirilă, scandal în public. Poliția Locală Sectorul 1 a intervenit pe Facebook. Filmarea publicată de artist
Tudor Chirilă, scandal în public. Poliția Locală Sectorul 1 a intervenit pe Facebook. Filmarea publicată de artist

Tudor Chirilă a fost implicat marți după-amiază într-un scandal, pe o stradă din Sectorul 1, după...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
FOOTBALL - UEFA NATIONS LEAGUE - ROMANIA v LITHUANIA, - 09 Sep 2024
Mircea Lucescu a auzit cum s-a plâns selecționerul Lituaniei după meci și i-a dat "șah mat" în câteva cuvinte

România a învins-o cu 3-1 pe Lituania, datorită a două goluri marcate pe finalul partidei din...

România - Lituania 3-1. Două din două pentru Mircea Lucescu! "Tricolorii", punctaj maxim în Liga Națiunilor
FOTBAL:ROMANIA-LITUANIA, LIGA NATIUNILOR (9.09.2024)
Nicolae Stanciu a luat atitudine, după imaginile rușinoase de la România - Lituania
stanciuu
OUT! Lovitură grea primită de FCSB
fcsb
"Mizerabil!" După imaginile rușinoase din Ghencea, Lucescu vrea să mute naționala din București. Primele două variante
FOTBAL:ROMANIA-LITUANIA, LIGA NATIUNILOR (9.09.2024)
Recomandările redacției
ilie
Exclusiv Ilie Dumitrescu a dat verdictul după primele două meciuri ale României, cu Mircea Lucescu pe bancă

Gigi Becali nu-l iartă pe Dan Șucu! L-a sunat pe Mihai Rotaru înainte să-l transfere pe Cicâldău: ce i-a transmis
becali rotaru
Lovitura primită de Manchester City!
L-a refuzat pe Mircea Lucescu, iar acum ar putea avea parte de o surpriză neplăcută
horatiu moldovan

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media