Galerie Foto Suporterii au protestat în fața Primăriei: ”Vrem RAPIDUL înapoi, dar n-o să ne mânjim şi noi”
20.07.2017, 10:36La scurt timp după ce brandul Rapid a intrat oficial pe mâna Primăriei Sectorului 1, nu toți suporterii giuleșteni au fost încântați de această idee. Unii dintre ei au luat poziție și s-au prezentat în cursul serii de miercuri în fața Primăriei Sectorului 1 acolo unde au afișat mai multe bannere în care își arată mâhnirea.
Premier League: Brighton - Brentford, vineri, 21:30, DGS 1
Premier League: Arsenal - Ipswich, vineri, 22:15, DGS 1
”Vrem RAPIDUL înapoi, dar n-o să ne mânjim şi noi!”, ”RAPID este vechea şcoală. N-are nevoie de asistenţă socială!”, ”FIRE-Ați ai dreacu CU PLANURILE VOASTRE” sau ”Un strigăt din Vechea Troie! Nu din Teleorman!” au fost mesajele afișate de suporterii giuleșteni de la Tribuna a doua miercuri seară în fața Primăriei Sectorului 1. Decizia lor vine după ce în cursul zilei de ieri autorităţile locale au primit dreptul de a folosi atât sigla, culorile cât și denumirea triplei campioane a României.
”Primăria a făcut solicitarea pentru acordul de folosire a numelui Rapid, iar principalii creditorii au fost de acord. E vorba de societatea domnului Moraru şi de ANAF. Până la urmă este un câştig pe care-l obţin creditorii în această perioadă, 5.000 de euro pe lună pentru folosirea numelui Rapid, a culorilor şi a siglei”, a declarat Mihai Florea, lichidatorul judiciar al FC Rapid SA pentru Digi Sport. Primăria Sectorului 1 a ajuns la un consens cu Mişcarea Feroviară, promovată ca şi AFC Rapid în Liga a IV-a şi până pe 18 august trebuie să pregătească dosarul cu toate documentele pentru aprobarea pe care AMFB trebuie să o dea unei echipe cu numele Rapid în acest eşalon. Noua administraţie a echipei va solicita Comisiei de Disciplină de la AMFB să interzică participarea în competiţie unei alte grupări care să poarte numele Rapid. Primăria le-a solicitat celor de la AFC Rapid să participe la noul proiect, însă aceştia au pus condiţii inacceptabile şi deocamdată sunt daţi deoparte.
"Acest acord de folosinţă ajută societatea în faliment în perspectiva licitaţiei. Valoarea brandului se întăreşte şi există perspectiva obţinerii unei sume mai mari", a mai spus Florea tot pentru Digi Sport.
Rapidul s-a înfiinţat în 1923 şi şi-a întrerupt activitatea în 2016, când societatea comercială care administra gruparea giuleşteană a intrat în faliment.
Imediat după dispariţia trupei din Giuleşti s-au înfiinţat AFC Rapid şi Mişcarea CFR, care se doresc a fi continuatoarele Rapidului. Ambele au fost înscrise în Liga a V-a şi au promovat în divizia a patra.
Galerie Foto
Etichete: rapid
Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News
Actorul Hudson Meek, cunoscut mai ales din filmul „Baby Driver”, a murit după ce a căzut dintr-o...