Foto Oamenii care sărbătoresc arestarea lui Adrian Mititelu: "Milogule, ai timp să scrii o carte"
articol scris de Digi Sport08.11.2020, 08:32
Patronul FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare, iar o facțiune de galerie a scris mesaje împotriva sa pe zidurile din oraș.
Premier League: Brighton - Brentford, vineri, 21:30, DGS 1
Premier League: Arsenal - Ipswich, vineri, 22:15, DGS 1
În Craiova au apărut mai multe mesaje împotriva lui Adrian Mititelu, după ce acesta a fost condamnat în dosarul Mihai Costea, iar autorii sunt fanii din facțiunea "Ultras 2004", o grupare din galeria Științei care a rămas neutră în acești ani, după ce în Bănie au apărut CS Universitatea Craiova și FC U Craiova 1948.
Suporterii din "Ultras 2004" au avut două mesaje dure pentru Adrian Mititelu: "Se zice să nu te bucuri că așa ajungi și tu, / Dar eu sunt liber și integru, iar Mititelu nu" și "Acum, milogule, ai timp să scrii o carte / Despre cum ai dus-o pe Știința la moarte!".
Galerie Foto
Cât ar putea sta, de fapt, Adrian Mititelu în spatele gratiilor. Detalii în cazul patronului de la FC U Craiova
Dacă va avea un comportament adecvat în închisoare, Adrian Mititelu ar putea fi liber după doi ani de detenție. Conform Liga2.ro, patronul Craiovei din Liga 2 poate să iasă din închisoare după ce execută două treimi din pedeapsă. Mititelu se încadrează aici pentru că a primit o sentință mai mică de zece ani.
17 oameni din fotbalul românesc au fost condamnaţi la închisoare
Galerie Foto
Adrian Mititelu, reacție vehementă după ce a fost condamnat definitiv la închisoare: "Este o execuție, sunt nevinovat!"
Adrian Mititelu a avut o reacție vehementă după aflarea verdictului: "Deși mi s-a furat o echipă întreagă, deși mi-au luat alții jucători, am ajuns tot eu să mă duc să fac pușcărie, pentru jucătorii furați de alții.
E o decizie care nu are nicio legătură cu aplicarea actului de justiție, este o condamnare făcută de mafia din justiție, deranjată de ce am făcut în acești ani. Am făcut fel și fel de plângeri, acum am fost executat. Este o execuție ordinară, fără nicio acoperire legală. Este vorba despre jucătorul Costea Mihai Alexandru, care a ajuns la Steaua în baza excluderii echipei Universitatea Craiova și nu în baza acelui act de transfer, care nu s-a mai finalizat. Toți cei 39 de jucători au fost luați prin actul de excludere, niciunul nu a plecat printr-un transfer.
Curtea de Apel București i-a achitat pe Sandu și pe Dragomir, iar eu sunt condamnat. Pentru un jucător care a ajuns la Steaua din postura de jucător liber de contract. Nu s-a furat niciun ban. Am probat. Sandu și Dragomir au fost achitați pentru cei 39 de jucători, inclusiv Mihai Costea.
O s-o atac pe căile extraordinare, o să-mi caut drepturile mai departe. Vă rog să mă credeți că este o mare nedreptate și fac pușcărie nevinovat. Nu am făcut nicio faptă ilegală, este un abuz și totul are legătură cu lupta mea de a readuce echipa în prim plan. Timpul va demonstra că fac închisoare total nevinovat", a spus Adrian Mititelu, în cadrul emisiunii Liga Digi Sport.
Mihai Costea, transferat de la Craiova la FCSB în 2011, deși jucătorii erau sub sechestru
Adrian Mititelu a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu executare, în regim de detenție, pentru dosarul transferului lui Mihai Costea la FCSB.
Hotărârea din 5 noiembrie este definitivă! În primă instanță, Adrian Mititelu fusese achitat.
Mihai Costea, ajuns la 32 de ani, s-a transferat de la Craiova la FCSB în vara lui 2011. Cu toate acestea, pe 31 ianuarie 2011, adică mai devreme cu o jumătate de an, ANAF a pus sechestru pe drepturile federative ale jucătorilor lui Mititelu.
În total, erau 39 de fotbaliști, printre care și Mihai Costea. La acea vreme, SC Fotbal Club U Craiova SA avea datorii la stat în valoare totală de 9.906.095 de lei, bani pe care Fiscul încerca să-i obțină prin executare silită.
Etichete: adrian mititelu , adrian mititelu craiova dna , fc u craiova 1948
Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News
Un accident extrem de grav a avut loc, joi, pe șoșeaua cunoscută drept „Drumul morții”, pe DN2, la...