Exclusiv "Proiectul CSA e mort! Am documentul cu semnătura tuturor generalilor". Dezvăluirea lui Dragomir
02.04.2017, 12:04Dumitru Dragomir nu are încredere în proiectul celor de la CSA Steaua. Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal conisderă că echipa Armatei nu are sorți de izbândă și este de părere că MApN-ul nu va găsi finanțatori pentru ca echipa să poată progresa.
SuperLiga: Poli Iași - FCSB, luni, 20:00, DGS 1
SuperLiga: UTA Arad - Botoșani, luni, 17:00, DGS 1
”Cred că s-a născut mort acest concept. Ca să faci ceva de valoare trebuie să ai bani și legi. Există o lege în care ministerele nu au voie să aibă echipă de fotbal. Fotbalul înghite bani mulți, iar ministerele nu au așa ceva.
E greu să se asocieze. Lumea e speriată și nu se bagă nimeni să dea milioane. O echipă de fotbal are nevoie de cel puțin 3-4-5 milioane anual și ministerul nu are banii aceștia”, a declarat Dumitru Dragomir la Digi Sport Matinal.
CSA Steaua a anunţat că din 2017 va pune bazele unui proiect cu o echipă de fotbal ce va pleca din liga a patra sau a cincea. Coordonatorul proiectului a fost numit Marius Lăcătuș, în timp ce antrenor va fi Ion Ion. Aceștia au început deja căutările pentru jucători și se gândesc chiar să împrumute de la Academia lui Gică Hagi.
Dragomir susține că echipa lui Gigi Becali este adevărata Steaua și este de părere că totul s-a făcut legal.
”Totul a fost foarte legal când Viorel Păunescu a luat echipa. Viorel Păunescu a luat echipa, nu Gigi Becali. Eu am documentul cu semnătura tuturor generalilor. Sunt vreo 7 generali, miniștri și așa mai departe. O să vă trimit documentul. Totul s-a făcut legal”, a mai spus Dragomir.
Războiul dintre FCSB și Armată a început în anul 2015, când FCSB a pierdut marca Steaua Bucureşti, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a respins contestaţia în anulare formulată de club la decizia din 3 decembrie prin care i-a fost anulată marca. ICCJ a anulat, pe 3 decembrie, marca Steaua Bucureşti înregistrată sub nr. 061735 în 29 ianuarie 2004 de SC Fotbal Club Steaua Bucureşti SA.
FCSB a fost acţionată în instanţă în 2011 de Clubul Sportiv al Armatei "Steaua" Bucureşti, care a cerut anularea mărcii înregistrate de gruparea din Liga I. Tribunalul Bucureşti a respins această cerere, în 17 aprilie 2012, decizie menţinută de Curtea de Apel Bucureşti, în 20 decembrie 2013, însă ICCJ a dat dreptate clubului sportiv.
De la decizia ICCJ, cele două părţi au avut mai multe întâlniri pentru a discuta despre condiţiile de utilizare a mărcii Steaua, fără a ajunge la un acord concret.
Conducerea MApN a solicitat FCSB zece la sută din totalul veniturilor pentru a-i permite să folosească marca, însă reprezentanţii grupării patronate de Gigi Becali au refuzat.
PROGRAMUL CANALELOR DIGI SPORT
Etichete: steaua , dumitru dragomir , fcsb , scandal armata steaua , dragomir fcsb , dragobir steaua , dragomir csa steaua , scandal armata fcsb
Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News
Rusia reprezintă o ameninţare mai mare pentru securitatea Uniunii Europene decât pentru apărare...