a:1:{i:0;s:8:"Exclusiv";} Marcel Puşcaş: "În 2003 s-a făcut o altă structură la Steaua. Primii 5 ani au fost în regulă"
25.02.2016, 10:49Clubul Sportiv al Armatei a anunţat că marca Steaua a fost evaluată la 57,3 milioane de euro. Juristul Florin Talpan a explicat, în direct la Digi Sport, cum s-a ajuns la o astfel de sumă după expertiză.
SuperLiga: Sepsi - Buzău, vineri, 17:30, DGS 1
SuperLiga: Farul - Oțelul, vineri, 20:30, DGS 1
Marcel Puşcaş, cel care între 1996 şi 1998 a ocupat funcţia de preşedinte al FC Steaua Bucureşti, perioadă în care gruparea roş-albastră a câştigat două titluri, o Cupă şi o Supercupă a României, a comentat pe tema diferendului dintre CSA şi clubul patronat de Gigi Becali.
Marcel Puşcaş a vorbit despre episodul din 1998, când clubul de fotbal s-a desprins de CSA.
"Atunci s-a luat cea mai bună măsură. Era un pas spre trecerea spre fotbalul profesionist, pentru că atunci eram singurul club bugetar. Noi am fost ultimii care ne-am privatizat, după care din 2003 s-a făcut o altă structură și acolo revendică cei de la CS Steaua. Pentru că primii 5 ani au fost în regulă.
Eu n-am participat la al doilea moment. Dacă este altă structură, cu alte clauze în raport cu MApN, asta trebuie să spună justitia. Trebuie lămurite lucrurile încă de la început. Noi am preluat tot, palmares, culori, dar nu stiu dacă și în 2003 s-au preluat activul si pasivul", a declarat Marcel Puşcaş, la Digi Sport Matinal.
Născut la Oradea, în 12 octombrie 1960, Marcel Puşcaş a început fotbalul la clubul Crişul Oradea, debutând în Liga 1 în anul 1978 la FC Bihor. De-a lungul carierei sale de fotbalist, a mai evoluat ulterior la formaţiile Steaua Bucureşti, Rapid Bucureşti, CS Târgovişte, Steaua Mizil. Cele mai mari satisfacţii ca fotbalist le-a cunoscut la Steaua, echipă cu care a câştigat un titlu naţional şi o Cupă a României în sezonul 1984-1985.
Absolvent al IEFS şi al Facultăţii de Mecanică din cadrul Academiei Militare, Puşcaş a început cariera de tehnician în 1988, când a fost antrenor-jucător la CS Târgovişte în Liga a II-a. Ulterior, după obţinerea categoriei I de antrenor, în 1992 a preluat Rapid Bucureşti, formaţie pe care a reuşit să o califice după 18 ani în cupele europene.
După episodul Rapid, el a abandonat cariera de antrenor pentru cea de conducător activând iniţial în cadrul AJF Bihor pentru ca mai apoi să fie numit preşedinte al clubului Viitorul Oradea. Între 1996 şi 1998 a ocupat funcţia de preşedinte al Stelei. Marcel Puşcaş a activat şi ca impresar, el deţinând licenţă FIFA de agent de jucător între 2002 şi 2004. Marcel Puşcaş a participat şi la ultimele alegeri pentru preşedinţia FRF, în martie 2014.
Etichete: steaua , csa steaua , marcel puscas , marca steaua , privatizare
Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News
Fostul președinte rus și actual vicepreședinte al Consiliului de Securitate Dmitri Medvedev...