Analiză post cu post. De la "Super-Tătă", la gafele lui "Lato", în Steaua - U. Berlin
21.01.2014, 00:05Roș-albaștrii au arătat și contra echipei din liga a doua germană că au soluții de la mijloc în sus, dar că ”scârțăie” în apărare.
Steaua a încheiat și cel de-al patrulea meci de verificare din primul cantonament al anului, de la Marbella, fără victorie (1-1 cu Union Berlin - VIDEO). A fost primul amical în care Reghecampf n-a mai experimentat cu jucători pe alte posturi decât cele pe care s-au consacrat și, totodată, primul în care trupa din Ghencea a marcat un gol din acțiune în 2014, prin Piovaccari.
La final, Reghecampf s-a declarat mulțumit de prestația elevilor săi, nu înainte de a spune că echipa va fi în formă în februarie, la reluarea campionatului. Dar iată cum au evoluat roș-albaștrii, post cu post, contra berlinezilor:
Ciprian Tătărușanu - A fost integralist. În prima repriză nu prea a avut de lucru. A ieșit în evidență doar în minutul 11, când și-a schimbat ghetele de joc, nefiind mulțumit de cele pe care le-a încălțat la început. În schimb, în partea a doua, și-a arătat clasa mai ales la faza din minutul 71, când a respins incredibil șutul lui Skrzybski, care a profitat de o mare eroare a lui Gardoș.
Daniel Georgievski - N-a ieșit cu nimic în evidență. A căutat să-și îndeplinească sarcinile de joc, să contribuie și pe faza de atac. A fost în nota echipei.
Lukasz Szukala - Fundașul central a evoluat curat, fără complicații de niciun fel. Cât timp a fost pe teren n-a fost pus în dificultate de atacanții germanilor.
Fernando Varela - Portughezul a evoluat în nota echipei. A marcat un gol în minutul 19, semn că-i place tot mai mult să vină la finalizare, dar acesta n-a fost validat deoarece arbitrul a considerat că stelistul a comis fault în atac.
Premier League: Tottenham - Wolves, duminică, 17:00, DGS 1
Premier League: West Ham - Liverpool, duminică, 19:15, DGS 4
Paul Pîrvulescu - Titularizat în flancul stâng, Pîrvulescu n-a reușit să se remarce câtă vreme a stat în teren, semn că nu poate reprezenta în acest moment decât o soluție de avarie.
Alex Bourceanu - Căpitanul Stelei este departe de forma care l-a adus în prim planul fotbalului românesc. De când se tot vorbește că va pleca din Ghencea, mijlocașul la închidere este în scădere evidentă de formă.
Mihai Pintilii - A jucat mult prea puțin pentru a fi notat. A ieșit din teren în minutul 11, din cauza unei accidentări.
Alex Chipciu - Folosit din primul minut în banda dreaptă, și în repriza a doua pe flancul stâng, Chipciu a alergat mult, a încercat să inițieze acțiuni de atac, dar realizări au fost extrem de puține.
Gabriel Iancu - A jucat în spatele lui Kapetanos și, câtă vreme n-a fost Keșeru pe teren, a fost cel care a executat loviturile libere la Steaua. N-a reușit să-l pună în dificultate pe Haas. În rest, s-a mai remarcat doar printr-un șut din afara careului, cu exteriorul, în minutul 7, dar mingea s-a dus destul de mult pe lângă bara din dreapta porții.
Cristi Tănase - La fel ca și Bourceanu, mijlocașul de bandă este o umbră a jucătorului din sezonul trecut. A făcut ce știe el mai bine, adică a alergat, dar n-a reușit să inițieze nicio fază de atac și n-a izbutit nicio centrare pentru Kapetanos, de pildă.
Pantelis Kapetanos - Atacantul readus în Ghencea pentru a rezolva problema stringentă a roș-albaștrilor, golul, este departe de ceea ce se așteptau să vadă fanii Stelei. Nu și-a creat nicio ocazie de gol, a fost mereu cu spatele la poarta lui Haas. La fel de adevărat este că grecul nici n-a primit vreo centrare bună de gol din partea coechipierilor.
Au mai jucat 9 fotbaliști ai campioanei
Cornel Râpă - Fundașul pare buimăcit de rolurile pe care le-a îndeplinit la Steaua în aceste amicale, când a jucat fie ca fundaș central, fie dreapta. A pierdut mai multe dueluri cu nemții, n-a avut curaj să inițieze acțiuni de atac. Când avea mingea prefera pase la siguranțe în spate.
Florin Gardoș - A intrat pe teren cu un moral foarte bun, iar asta s-a văzut și în prestația sa din partea a doua a meciului. În minutul 71 a comis însă o gafă, care a șters cu buretele întreaga evoluție de până atunci. Din neatenție a degajat un balon fix într-un adversar, Skrzybski, care a avut șansa de a marca, dar Tătărușanu și-a salvat colegul.
Iasmin Latovlevici - Destul de nesigur. A încercat să urce destul de des în atac, dar n-a adus limpezime în jocul Stelei. În plus, la faza golului egalizator, marcat de pe partea sa, Latovlevici era cu foarte mulți metri în spate. Ca o concluzie, pe final, când Steaua forța golul victoriei, ”Lato” a întârziat repunerea mingii din aut, după care a trimis aiurea, direct în aut de poartă.
Andrei Prepeliță - Unul dintre singurii fotbaliști constanți ai Stelei. Demonstrează la fiecare meci că poate fi o soluție, indiferent de postul pe care este utilizat.
Nicolae Stanciu - A intrat bine în teren, a adus prospețime în atacul Stelei. Este clar că nu poate lipsi din formula de start. I-a pasat decisiv lui Piovaccari, la faza golului, și a avut de două ori șansa de a marca (minutele 61 și 82).
Federico Piovaccari - Cel mai bun atacant de la Steaua. A marcat imediat cum a intrat. A demonstrat și acum că are calități de vârf autentic. N-are rival în Ghencea în acest moment.
Claudiu Keșeru - Atacantul adus în Ghencea cu mare tam-tam mai are nevoie de timp pentru a se integra. N-a ieșit cu nimic în evidență. În minutul 61 a lovit defectuos mingea, care a ajuns cu șansă la Stanciu, iar acesta din urmă a fost aproape de a înscrie. În rest, Keșeru n-a avut alte realizări.
Mihai Răduț - Mijlocașul pare deja cu gândul la viitoarea sa echipă. A evoluat șters și n-a demonstrat că vrea să lupte pentru un loc de titular.
Alexandru Aldea - A jucat iar ca fundaș central. Era să se accidenteze la o fază în care a fost incomodat de Latovlevici.
Etichete: steaua - union berlin 1-1 video , analiza jucatori steaua union , steaua jucatori post cu post , prestatia jucatorilor stelei cu union berlin
Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News
Coaliția de guvernare a stabilit în ședința de sâmbătă data alegerilor prezidențiale. Conform...