CSA Steaua a finalizat programul de dezvoltare: cum arată soluția pentru promovare + FCSB, primită în continuare în Ghencea
articol scris de Digi Sport05.09.2023, 22:14
CSA Steaua a publicat „programul de dezvoltare și ridicare a nivelului de performanță pentru perioada 2023-2026”.
Premier League: Man. City - Tottenham, sâmbătă, 19:30, DGS 1
SuperLiga: CFR Cluj - Rapid, sâmbătă, 21:30, DGS 1
CSA Steaua a finalizat programul de dezvoltare: fotbalul, prioritatea ”militarilor”
Documentul publicat de CSA Steaua este un „exemplar unic" și conține 22 de pagini. ”Militarii” au anunțat, printre concluzii, că fotbalul va deveni prioritatea clubului. Pe poziția secundă este polo-ul, iar podiumul este completat de volei.
Ordinea ste următoarea:
- Fotbal
- Polo pe apă
- Volei
- Rugby
- Handbal
- Baschet
- Hochei de gheață
„În scopul menținerii brandului „Steaua” și realizării unui impact public la fel de puternic ca în trecut, conducerea clubului va face o prioritizare a acestor secții astfel încât să se obțină o eficiență a banilor cheltuiți în raport cu performanțele sportive și cu imaginea publică pe care o aduce fiecare joc sportiv, crearea unor vectori de imagine (1-3 sporturi de echipă cu potențial de impact) care să permanentizeze prezența Stelei în mass-media!”, a anunțat CSA Steaua, în documentul publicat pe site-ul oficial.
Cum vrea CSA Steaua să obțină dreptul de promovare pentru SuperLiga
CSA Steaua urmează să negociaze cu investitori, care să facă parte dintr-o societate care va administra echipa de fotbal, pentru a putea obține dreptul de promovare în SuperLiga.
”Pentru promovarea în Liga I se vor întreprinde demersurile necesare pentru îndeplinirea condițiilor prevăzute de articolul 31 din Legea educației fizice și sportului nr. 69/2000, în sensul asocierii cu terțe persoane juridice, cu sau fără scop patrimonial, în vederea înființării unei asociații fără scop patrimonial”, au mai scris ”militarii”.
FCSB, primită în continuare în Ghencea
FCSB a evoluat mai multe meciuri în Ghencea și o va putea face în continuare. ”Militarii” își doresc ca stadionul Steaua, denumit ”Cazarma 3618” în document, să genereze venituri.
”Provocarea viitoare este aceea de a-l face funcționabil la întreaga capacitate, pentru aceasta fiind necesare măsuri orientate spre dotarea lui pentru ca sălile de antrenament să fie pe deplin funcționale.
De asemenea, trebuie identificate cele mai bune soluții pentru ca această structură să fie generatoare de venituri și nu doar de cheltuieli”, se mai arată în document.
CSA Steaua se așteaptă la reacții pozitive și negative
Șefii CSA Steaua se așteaptă la reacții pozitive, dar și la critici.
Reacțiile pozitive; „Vor fi din partea suporterilor care s-au obișnuit cu performanța sportivă la nivel înalt. De asemenea, opinii pozitive vor exista și din partea partenerilor, sponsorilor, pentru care această modernizare reprezintă un mesaj despre hotărârea de intrare într-o nouă etapă a clubului și de introducere a standardelor de performanță în activitatea administrativă”.
Reacțiile negative: "Persoane din club sau din afară care doresc să se folosească de această ocazie pentru a-și manifesta îndoielile cu privire la capacitatea managerială de a asigura dezvoltarea CSA Steaua. Ziariști și experți, care interpretează de o manieră proprie deciziile conducerii clubului și care nu întreprind acțiuni pentru o corectă documentare și informare a publicului”.
Etichete: csa steaua , program de dezvoltare
Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News
Fostul președinte rus și actual vicepreședinte al Consiliului de Securitate Dmitri Medvedev...