George Becali to Sell FCSB Soccer Team, Bucharest, Romania - 24 Apr 2023
Exclusiv ”Scut” în jurul fotbalistului ”desființat” de Gigi Becali: ”Campionatul câștigat i se datorează în mare parte lui”
FOTBAL:FC NORDSJAELLAND-FCSB, UEFA EUROPA CONFERENCE LEAGUE (17.08.2023)
Vlad Chiricheș, OUT! Cine joacă fundaș central cu LASK Linz
patinoarul berceni arena (2)
Foto ”Bijuteria” de 10.000.000€ a Bucureștiului e gata! ”Sâmbătă, la inaugurare, totul va arăta foarte bine”
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Cupa Romaniei: FC Bihor Oradea-CSM Resita
Play-off

Video Virtus - FCSB 1-7 | Scorul serii în preliminariile UCL. Olaru (3), Popa (2) și Miculescu (2) au rezolvat calificarea

articol scris de Digi Sport
09.07.2024, 23:58

FCSB a pictat în primul meci din preliminariile UEFA Champions League. Roș-albaștrii au dat de pământ cu cei de la Virtus (San Marino), chiar la ei acasă, scor 1-7.

fcsb bucurie
Virtus - FCSB. Bucurie a roș-albaștrilor / Foto: captură Digi Sport
  • Cupa României: Dumbrăvița - Petrolul, marți, 19:00, DGS 1

  • UCL: Galatasaray - Young Boys, marți, 22:00, DGS 1

Elevii lui Elias Charalambous și ai lui Mihai Pintilii au zburdat pe teren, ce-i drept în fața unui adversar extrem de modest, care are în componență și jucători amatori.

Darius Olaru, gol de play-station. A marcat și Alhassan, dar a fost anulat

Concret, a fost un antrenament cu public, dominat de fanii campioanei, atmosferă care ne-a adus aminte de serile de vis de la EURO 2024.

Campioana a tratat cu respect acest meci și a trimis pe teren o echipă cu cei mai buni jucători ai momentului. Au lipsit, motivat, Vlad Chiricheș și Marius Ștefănescu, suspendați în Europa pentru acest meci, din cauza unor roșii încasate în sezonul trecut.

Cu 10 schimbări în formula de start, față de meciul din Supercupă, 3-0 cu Corvinul, FCSB a arătat foarte bine la prima reprezentație din Europa în actualul sezon.


Darius Olaru a fost MVP-ul serii, cu trei goluri, dintre care unul de generic. A șutat din afara careului, direct la vinclu, pe colțul scurt. Internaționalul român a marcat trei goluri și a ieșit de pe stadion în uralele publicului.

Victoria a fost desăvârșită și de reușitele lui Daniel Popa și David Miculescu, introdus la pauză.

Scorul final putea fi și mai mare, mai ales că a marcat și Alhassan, dar reușita mijlocașului nu a fost validată. Reluările TV au arătat, însă, că golul a fost valabil.

Daniel Popa a fost și el aproape de hat-trick, când a reluat din foarfecă laterală, dar portarul a respins.

VIDEO cu rezumatul partidei Virtus - FCSB 1-7

Virtus - FCSB 1-7. Ca la EURO 2024. Fanii roș-albaștrilor au făcut legea în tribune

Galerie Foto

Min. 90+2 - FINAL

Min. 86 - Gol Virtus: 1-7, Battistini! Fotbalistul din San Marino a profitat de o eroare a lui Kiki și a marcat golul de onoare.

Min. 78 - Ocazie FCSB! Antwi a șutat din interiorul careului, după ce a trecut spectaculos de doi adversari, dar peste transversală.

Min. 73 - GOOOOO FCSB: 0-7, Miculescu! Atacantul roș-albaștrilor a bifat și el dubla, din pasa lui Edjouma.

Min. 70 - GOOOOOL FCSB: 0-6, Miculescu! Atacantul roș-albaștrilor a marcat un gol cu o execuție de finețe. A fost o fază plecată de la Kiki, de pe stânga, care a pasat în careu, Popa a șuat, după care a marcat Miculescu.

Min. 69 - Ocazie FCSB! Popa a fost aproape de un gol de play-station. A reluat din foarfecă laterală, dar portarul a scos.

Min. 65 - GOL ANULT FCSB! Alhassan a marcat, dar arbitrul nu a validat reușita pe motiv de fault.

Min. 61 - Schimbare la FCSB. A ieșit Olaru, a intrat Lixandru

Min. 55 - Ocazie FCSB! Phelipe, bine deschis de Antwi, în careul gazdelor, a șutat cu efect la colțul lung, milimetric pe lângă bara din stânga porții.

Min. 46 - A început repriza a doua.

Schimbări la FCSB.

A ieșit Ngezana, a intrat Dawa.
A ieșit Băluță, a intrat Miculescu.
A ieșit Crețu, a intrat Antwi.
A ieșit Șut, a intrat Alhassan.

Schimbare Virtus.
A ieșit Vallocchia, a intrat Ciacci.

Min. 45+3 - Pauză

Min. 37 - GOOOOOL FCSB: 0-5, Olaru! Căpitanul roș-albaștrilor a bifat hattrickul, după un assist perfect venit din partea lui Popa.

Min. 32 - Ocazie FCSB! Popa, bine lansat în atac, a intrat în careu și a încercat să marcheze la colțul lung, dar mingea a trecut milimetric de bara din stânga porții.

Min. 31 - Ocazie FCSB! Edjouma, aproape și el de un gol spectaculos.

Min. 27 - GOOOOOL FCSB: 0-4, Popa! Atacantul a făcut un dribling fin și a bifat dubla.

Min. 22 - GOOOOOL FCSB: 0-3, Popa! Atacantul roș-albaștrilor a majorat diferența. A fost excelent deschis în atac de Olaru, care a dat o pasă de peste 20 de metri, a driblat portarul după care a marcat, deși era în unghi dificil.

Min. 17 - Cartonaș galben Virtus, Golinucci!

Min. 13 - OCAZIE FCSB! Daniel Popa, dintr-o poziție excelentă, din interiorul careului, a șutat, dar peste poartă. Însă, FCSB putea primi PENALTY pentru că a fost clar faultat.

Min. 11 - GOOOOOL FCSB: 0-2, Olaru! Căpitanul roș-albaștrilor a bifat dubla cu o execuție magistrală, de la marginea careului de 16 metri, în vinclul colțului din dreapta porții.

Min. 6 - GOOOOOL FCSB: 0-1, Olaru! Căpitanul roș-albaștrilor a marcat, fără emoții, de la 11 metri.

Min. 3 - FCSB a cerut penalty la intrarea lui Popa. Se analizează la VAR faza. Popa a fost faultat de Passaniti.

Min. 2 - Ocazie FCSB. Băluță, bine deschis în careu, a șutat pe colțul scurt, dar portarul a respins în corner.

Min. 1 - A început partida. Lovitura de start le-a aparținut celor de la Virtus.

UPDATE Ora 20:52. Ilie Dumitrescu: ”Este un antrenament pentru FCSB. Trebuie să fie atenți cu accidentările. În rest nu sunt mari lucruri de zis”, a spus Ilie Dumitrescu, la Digi Sport Special.

În altă ordine de idei, fostul atacant al roș-albaștrilor, Federico Piovaccari, e rezervă.

UPDATE Ora 20:43. Iată echipa de start a celor de la FCSB

FCSB: Târnovanu - Crețu, Ngezana, Harut, Kiki - Șut, Edjouma, Olaru -  Băluță, Popa, Phelipe.

Rezerve: Vlad - Dawa, Micuescu, Lixandru, Antwi, Radunovic, Alhassan


Virtus - FCSB, LIVE VIDEO, 22:00, Digi Sport 1. ”Roș-albaștrii”, debut în San Marino în preliminariile UEFA Champions League

Dacă cei de la Virtus, campionii din San Marino, nu au disputat niciun meci oficial până acum, cei de la FCSB au evoluat contra celor de la Corvinul, scor 3-0 în Supercupa României.

AC Virtus nu a fost doar cea mai slabă echipă dintre cele patru posibile adversare pentru FCSB de pe lista scurtă realizată de UEFA înainte de tragerea la sorți, ci era formația cel mai prost cotată dintre toate cele 14 prezente în urna non-favoritelor.

AC Virtus, club înființat în 1964, a câștigat în acest an primul titlu de campioană din istorie. Mai are două trofee în palmares, Cupa și Supercupa în 2023.

Pentru clubul din San Marino este prima participare în cupele europene din istorie.

Înaintea duelului de marți seară, FCSB este văzută drept favorită certă la câștigarea duelului și de casele de pariuri, care le-au dat ”roș-albaștrilor” o cotă de 1.05 pentru un succes.

Alexandru Musi nu a fost trecut pe lista UEFA a FCSB-ului pentru meciul cu Virtus

Alexandru Musi (19 ani) a lăsat o impresie bună la FCSB în prima partidă a sezonului contra celor de la Corvinul Hunedoara, scor 3-0 în Supercupa României.

Cu toate acestea, Alexandru Musi nu face parte din lotul FCSB-ului pentru meciul cu Virtus din turul 1 preliminar al UEFA Champions League.

Tânărul fotbalist nu apare nici pe lista UEFA a FCSB-ului pentru acest joc, potrivit site-ului forului european.

Motivul pentru care Alexandru Musi nu ar fi fost inclus pe lista UEFA a FCSB-ului la meciul cu Virtus

Pentru că nu a fost inclus pe lista UEFA pentru acest meci, Alexandru Musi nu a făcut nici deplasarea în San Marino cu echipa.

Fotbalistul ar fi văzut de cei de la FCSB drept principala opțiune pentru regula U21 din campionat, motiv pentru care nu ar dori să riște o accidentare a jucătorului.

Alexandru Musi s-ar fi resimțit după meciul contra celor de la Corvinul Hunedoara, precizează cei de la Golazo.

Cei de la FCSB se bazează pe Alexandru Musi în această perioadă pentru regula U21, în condițiile în care Alexandru Pantea și Octavian Popescu se confruntă cu accidentări.

FCSB, și fără Vlad Chiricheș și Marius Ștefănescu la meciul tur cu Virtus

Vlad Chiricheș și Marius Ștefănescu, doi titulari de drept ai FCSB-ului, nu vor putea evolua în meciul tur cu Virtus, din turul 1 preliminar al UEFA Champions League, potrivit Fanatik.

Cei doi jucători ai FCSB-ului sunt suspendați pentru meciul tur cu Virtus din cauza cartonașelor roșii încasate la meciurile retur din Conference League cu Nordsjaelland și Bodo Glimt din sezonul trecut.

Chiricheș și Ștefănescu au primit cartonașe roșii după ce mai întâi au cumulat câte două galbene.

Rămâne de văzut cu cine îi vor înlocui în primul 11 cei de la FCSB pe cei doi jucători la meciul de marți din San Marino.

Partida dintre Virtus și FCSB se va juca pe San Marino Stadium din Serravalle și va fi arbitrată de bosniacul Antoni Bandic. Arena construită în 1969 are o capacitate de 6.664 de locuri. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Manşa secundă e programată pe 16 iulie, pe Stadionul Steaua din Bucureşti (20:30), iar la centrul se va afla arbitrul austriac Stefan Ebner.

Federico Piovaccari a semnat cu AC Virtus

Galerie Foto

Virtus AC, campioana statului San Marino, a anunţat, pe pagina sa de Facebook, transferul atacantului italianul Federico Piovaccari, care va putea juca astfel în primul tur preliminar al Ligii Campionilor în dubla cu FCSB, fosta sa echipă.

Piovaccari (39 ani), care are experienţe în cariera sa în Spania, China, Australia, iar în sezonul 2013-2014 a evoluat la actuala campioană a României (n.r. care atunci încă se numea Steaua), nu se află la prima sa experienţă în San Marino.

El a purtat culorile clubului San Marino Calcio, în stagiunea 2005-06, reuşind să înscrie 11 goluri.

''Mi-ar plăcea să îmi închei frumos cariera şi a venit această propunere, pe care am primit-o cu o mare plăcere. În plus, faptul de a reveni la Bucureşti, de unde am amintiri foarte frumoase, a fost alt imbold de a accepta această provocare'', a mărturisit Piovaccari.

''Aceste meciuri sunt cele care îşi fac pielea de găină şi răsplătesc toate eforturile pe care le faci de când eşti copil. În ce mă priveşte, când am primit oferta Stelei nu am avut nici cea mai mică ezitare, să plec din Serie B şi să aud imnul Ligii Campionilor a fost o satisfacţie enormă'', a mărturisit Piovaccari despre experienţa de a juca în Champions League.

Piovaccari va purta tricoul cu numărul 9 la Virtus.

Ce a declarat Elias Chralambous înaintea meciului cu Virtus

La conferința de presă premergătoare partidei contra campioanei din San Marino, Elias Charalambous a anunțat că va face schimbări în primul 11 față de cel din Supercupa României. 

Mai mult, acesta a vorbit și despre Ștefan Târnovanu, Darius Olaru și Adrian Șut, cei trei fotbaliști care au făcut parte din lotul României pentru EURO 2024. 

”Anul trecut am pierdut puncte cu echipe mai slab cotate decât noi. Suntem favoriți și trebuie să demonstrăm asta. Jucătorii mei tratează meciul foarte serios. Ați văzut și săptămâna trecută în meciul din Supercupă.

Avem un lot numeros, transferurile ne vor ajuta mult. Mâine voi face câteva schimbări în echipă față de ultimul meci. În câteva zile începe și campionatul, voi roti jucătorii. Trebuie să fim foarte serioși.

Când s-au terminat meciurile echipei naționale Olaru, Șut și Târnovanu ne-au contactat și au cerut să vină direct și să joace chiar și în Supercupă, dar n-a fost posibil pentru că au aterizat cu o seară înainte. Ei s-au alăturat echipei, iar pe câțiva îi veți vedea în echipă.

Vom vedea dacă avem echipă de grupele Ligii Campionilor, trebuie să o luăm pas cu pas. Sperăm să ajungem la cel mai înalt nivel”, a spus Elias Charalambous.

  • Echipa de start a celor de la FCSB în Supercupa României: Vlad - Antwi, Dawa, Chiricheș, Radunovic - Alhassan, Lixandru, Radaslavescu - Ștefănescu, Miculescu, Băluță

Etichete: vlad chiriches , preliminarii champions league , san marino , elias charalambous , federico piovaccari , preliminarii ucl , virtus , alexandru musi , marius ștefănescu , virtus fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Mama şi sora lui Mariah Carey au murit în aceeaşi zi. Mesaj sfâșietor al artistei
Mama şi sora lui Mariah Carey au murit în aceeaşi zi. Mesaj sfâșietor al artistei

Mama lui Mariah Carey, Patricia, şi sora cântăreței, Alison, au murit în aceeaşi zi, în weekend, a...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
irina-deleanu
La aproape 49 de ani, ”șefa” a spus totul, fără ocolișuri: ”Nu aș vrea să fiu ipocrită”

Jose Mourinho a văzut ce a făcut Dennis Man, a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe Giovanni Becali
(SP)ITALY PARMA FOOTBALL SERIE A PARMA VS AC MILAN
Rapid și Rangers ar fi bătut palma pentru transferul lui Ianis Hagi
profimedia-0823494272
Lovitură de proporții: ”negocieri avansate” pentru transferul lui Ianis Hagi! Câți bani cere jucătorul
ROU: Romania V Andorra: Group I - UEFA EURO 2024 European Qualifiers, Bucharest - 15 Oct 2023
”FCSB a plătit 50.000€”. Gigi Becali a făcut un transfer în miez de noapte și, după 6 ani, s-a aflat întreaga poveste
Recomandările redacției
patinoarul berceni arena (2)
Foto ”Bijuteria” de 10.000.000€ a Bucureștiului e gata! ”Sâmbătă, la inaugurare, totul va arăta foarte bine”

Exclusiv ”Sunt proprietar sau slugă?”. Gigi Becali s-a enervat în direct. Ce decizie a luat la FCSB
George Becali to Sell FCSB Soccer Team, Bucharest, Romania - 24 Apr 2023
Vinicius nu s-a ferit de cuvinte! Ce a spus despre Kylian Mbappe, după primele meciuri la Real Madrid
Football : Real Madrid vs Real Valladollid - la liga EA Sport - 25/08/202
Exclusiv Gigi Becali a găsit ”vinovatul”: ”Dacă nu îl luam pe el eram calificați în Champions League”
gigi
Citește și
Exclusiv Ilie Dumitrescu a auzit planul FCSB-ului și a reacționat: ”O să vedeți”
FOTBAL:FC HERMANNSTADT-FCSB, SUPERLIGA SUPERBET (25.08.2024)
FCSB i-a găsit înlocuitor lui Vlad Chiricheș: suma pentru care se poate face transferul
Screenshot 2024-07-31 at 19.29.04
Ea este femeia care sfidează orice regulă. Are 75 de ani și dansează la bară: „Acest sport m-a ajuta să scap de anxietate!”
Ea este femeia care sfidează orice regulă. Are 75 de ani și dansează la bară: „Acest sport m-a ajuta să scap de anxietate!”
Misterul absenței lui Luis Phelipe de la FCSB. Unde a fost trimis brazilianul
Misterul absenței lui Luis Phelipe de la FCSB. Unde a fost trimis brazilianul
Emil Boc se amuză pe seama FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a ajuns pe loc retrogradabil: „Nu poți să nu zâmbești!”
Emil Boc se amuză pe seama FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a ajuns pe loc retrogradabil: „Nu poți să nu zâmbești!”
Salma Hayek, răvășitoare la 57 de ani, într-un costum de baie. Actrița a pozat fără inhibiții pe un iaht în Ibiza
Salma Hayek, răvășitoare la 57 de ani, într-un costum de baie. Actrița a pozat fără inhibiții pe un iaht în Ibiza
Petrecăreața Katy Perry. A făcut furori în cea mai scurtă fustă, o bustieră decupată și cizme cu toc, într-un club din WH
Petrecăreața Katy Perry. A făcut furori în cea mai scurtă fustă, o bustieră decupată și cizme cu toc, într-un club din WH
Ianis Hagi, stop joc! S-a aflat motivul pentru care tricolorul nu mai are voie să intre în vestiarul lui Rangers
Ianis Hagi, stop joc! S-a aflat motivul pentru care tricolorul nu mai are voie să intre în vestiarul lui Rangers
Când trebuie schimbat filtrul de polen al mașinii pentru a nu risca o boală respiratorie. Cu cărbune
Când trebuie schimbat filtrul de polen al mașinii pentru a nu risca o boală respiratorie. Cu cărbune
Pavel Durov l-a doborât pe Elon Musk la numărul de copii biologici. Cum a ajuns la 100, în timp ce șeful Tesla are 12
Pavel Durov l-a doborât pe Elon Musk la numărul de copii biologici. Cum a ajuns la 100, în timp ce șeful Tesla are 12
A fost unul dintre cei mai mari fotbaliști din Liga 1, dar statul își bate joc de el. Ce pensie ridicolă primește Mihai Neșu: ”Nu e normal să fie viața așa grea”
A fost unul dintre cei mai mari fotbaliști din Liga 1, dar statul își bate joc de el. Ce pensie ridicolă primește Mihai Neșu: ”Nu e normal să fie viața așa grea”
”Desființat” iar de Gigi Becali, Vlad Chiricheș a luat decizia
Vlad Chiricheș

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Petrecăreața Katy Perry. A făcut furori în cea mai scurtă fustă, o bustieră decupată și cizme cu toc, într-un club din WH
Petrecăreața Katy Perry. A făcut furori în cea mai scurtă fustă, o bustieră decupată și cizme cu toc, într-un club din WH
Digi World
Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”
Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”
Digi Animal World
Momentul când o femeie încearcă să mângâie un tigru la Grădina Zoologică din Bridgeton. Aproape a fost sfâșiată de animal
Momentul când o femeie încearcă să mângâie un tigru la Grădina Zoologică din Bridgeton. Aproape a fost sfâșiată de animal