razvan lucescu paok
Exclusiv Răzvan Lucescu a ”disecat-o” pe FCSB. ”Cea mai bună din România, de departe”
razvan lucescu
Răzvan Lucescu: ”Pentru mine e Steaua. Am spus acum FCSB ca să nu creez confuzie”
gigi-becali
Gigi Becali s-a hotărât: oferta pentru jucătorul care e în TOP 3 din SuperLigă! Transferul e iminent
Digi Sport 1 Live
Acum
LIVE Liga Digi Sport

După arestările din Grecia, FCSB și-a avertizat suporterii. Ce n-au voie să facă fanii la Salonic

articol scris de Digi Sport
03.10.2024, 13:11

Oficialii celor de la FCSB au luat atitudine după incidentele care s-au petrecut la vama Greciei, înaintea meciului de azi cu PAOK.

galerie fcsb
Galeria de la FCSB, în meciul cu U Craiova 1948, de pe Arena Națională / Foto: Sport Pictures
  • Europa League: PAOK - FCSB, joi, 22:00, DGS 1

  • Europa League: Porto - Man. United, joi, 22:00, DGS 2

După ce opt suporteri de-ai roș-albaștrilor au fost reținuți imediat cum au pătrus pe pământ grecesc s-au găsit diverse obiecte contondente, dar și presupuse substanțe intrerzise de lege.

  • PAOK - FCSB, din etapa a doua a UEFA Europa League, e programat joi, 3 octombrie 2024, de la ora 22:00 și va fi în direct la Digi Sport 1. Meciul va fi transmis și în format Live Video&Text pe digisport.ro, dar poate fi urmărit și în aplicația Digi Sport, exclusiv pentru abonații Digi România.

FCSB și-a avertizat suporterii. Ce n-au voie să facă fanii la Salonic. ”Evitați deplasarea pe cont propriu”

Așadar, suporterii FCSB-ului, care vor merge la meci, sunt rugați să nu poarte însemnele clubului atunci când se vor plimba prin Salonic. De asemena, fanii sunt îndrumați să nu facă deplasarea în cont propiu la stadion.

”Pentru siguranța suporterilor care însoțesc echipa în deplasarea de la Salonic, pentru partida cu PAOK, din această seară, facem următoarele precizări:

  • suporterii noștri sunt rugați să nu poarte însemnele clubului în situația în care doresc să viziteze orașul Salonic.
  • pentru deplasarea la meci, aceștia trebuie să se reunească la Poarta 11 a Portului din Salonic, de unde vor fi preluați, în mod organizat și escortați de forțele de ordine până la Stadionul Toumba. Zona de întâlnire este deschisă doar pentru suporterii care și-au procurat bilet, iar aceștia trebuie să aibă asupra lor un document de identitate.
  • biletele mai pot fi procurate online, până la ora 16:00. Link în comentarii. Prețul unui bilet este de 25 de euro, la care se adaugă o taxă de procesare de 2 euro/ tranzacție. Este OBLIGATORIU să vă creați un cont pentru a putea achiziționa tichetele. Cu un cont pot fi achiziționate maxim 5 bilete. La deschiderea link-ului, selectați limba engleză, din partea dreaptă sus a paginii.
  • recomandarea autorităților elene este ca suporterii români să se prezinte la locația mai sus amintită cu aproximativ 4 ore înainte de startul partidei.
  • deplasarea se va face GRATUIT, cu autocare puse la dispoziție de clubul nostru.
  • mașinile personale și microbuzele cu care se deplasează suporterii vor putea fi parcate în zona de preluare, de la Poarta 11 a Portului din Salonic.
  • TREBUIE evitată deplasarea pe cont propriu la stadion! Vă mulțumim pentru înțelegere!”, se arată în comunicatul postat pe conturile de social-media ale roș-albaștrilor.

Mulți dintre susținătorii roș-albaștrilor au făcut deplasarea cu mașinile spre Grecia, dar la vamă au intrat direct pe mâna polițiștilor, iar opt dintre ei au fost arestați. Pentru că aveau însemne de-ale FCSB-ului, și pentru că se așteptau la un aflux mare de suporteri, oficialitățile locale și-au luat măsuri și au trecut mai apoi la un control amănunțit.


Așa se face că asupra unora dintre fanii campioanei s-au găsit obiecte contondente.

”Polițiștii au oprit lângă Serres trei microbuze care se îndreptau spre Salonic. Un control al organelor de ordine a dus la constatarea unor infracțiuni, cei nouă fiind în posesia unor obiecte care intră sub incidența prevederilor Legii privind deținerea de arme și droguri.

Pentru control au venit întăriri ale Poliției din Serres și Salonic. Fanii români au fost duși la Direcția de Poliție Serres, iar joi Parchetul din Serres va decide ce măsură va lua”, au notat grecii de la inpaok.com.

”E posibil să-i găsim”. Gigi Becali a dezvăluit obiectivul real al FCSB-ului

Gigi Becali (66 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, a făcut deplasarea cu echipa la Salonic, în vederea meciului de diseară cu PAOK, de pe ”Toumba Arena”, de la ora 22:00.

De 18 ani, finanțatorul nu a mai însoțit echipa într-o deplasare în afara țării, iar acum așteaptă cu optimism duelul cu echipa lui Răzvan Lucescu (55 de ani).

Milionarul din Pipera așteaptă să constate care este nivelul real al echipei sale, dar spune că și în caz de succes nu va trage concluziile acum, ci va mai aștepta două-trei partide din Europa.

”Noi am ajuns undeva mare. Se vede și emulația, faptul că presa e aici, deci înseamnă că jucătorii au ajuns undeva. Noi mâine vom vedea cât de mari suntem. Încă nu știm.

Poate după încă două-trei meciuri internaționale să aflăm. E posibil să-i găsim pe ăștia într-o degringoladă și să-i batem. Nu e mare lucru, nu e echipă extraordinară.

După Rangers, Olympiacos, dacă vom câștiga 3-4 meciuri, atunci știm că suntem mari. Dacă o batem pe PAOK, ne dă o idee că suntem mari. E posibil să fim foarte mari. Nu știm încă”, a spus Gigi Becali, după ce a ajuns la Salonic.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

VIDEO cu sosirea lui Gigi Becali la Salonic

Programul complet al FCSB-ului în Europa League:

  • 26 septembrie - FCSB - RFS 4-1 DETALII AICI
  • 3 octombrie - PAOK FC - FCSB - 22:00
  • 24 octombrie - Rangers FC - FCSB - 22:00
  • 7 noiembrie - FCSB - FC Midtjylland - 19:45
  • 28 noiembrie - FCSB - Olympiacos FC - 22:00
  • 12 decembrie - TSG Hoffenheim - FCSB - 19:45
  • 23 ianuarie - Qarabag FK - FCSB - 19:45
  • 30 ianuarie - FCSB - Manchester United - 22:00

Gigi Becali, ședință tactică în avion cu fotbaliștii de la FCSB: ”Vreau să le spun ce cred eu despre fotbal

Alături de jucători și staff va face deplasarea și Gigi Becali (66 de ani). Finanțatorul campioanei va fi iar alături de FCSB, la un meci în afara țării, pentru prima dată din 2006, de la returul de coșmar cu Middlesbrough, din semifinalele Cupei UEFA, scor 2-4.

Milionarul din Pipera va profita de ocazie pentru a mai sta și de vorbă cu jucătorii. Astfel, Becali va face o ședință tactică în aeronavă, iar Octavian Popescu va fi primul luat la rost. Pe de altă parte, latifundiarul a trimis și directivele legate de formula de start pentru duelul cu grecii lui Răzvan Lucescu.

”O să vorbesc acum cu toată echipa. Pentru că n-am mai vorbit cu ei de 4 ani, 5 ani. Și acum am posibilitatea ca să vorbesc cu ei. Vreau să le spun câteva vorbe, despre ce cred eu despre fotbal. Ce am văzut și eu ca ei să înțeleagă.

Ei au calitate, cum e cazul lui Ștefănescu, el are calitate. Dar nu căuta mingea. Acum, caută mingea. Și Bîrligea, și toți. Du-te, caută mingea, e simplu. Și poate le rămâne în cap. Pentru că el, Ștefănescu, dacă caută mingea, are calitate să o țină, să facă ceva cu ea.

Dar, dacă-i e teamă de minge, nu mai vine la el. Asta o să le zic.

Pe mine mă interesează atitudinea, că nu om fi noi Marado

Etichete: suporteri fcsb , galerie fcsb , paok- fcsb video


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
O femeie din Hunedoara a mințit că a fost violată, pentru a-i ascunde soțului că îl înșală
O femeie din Hunedoara a mințit că a fost violată, pentru a-i ascunde soțului că îl înșală

O tânără în vârstă de 25 de ani din orașul Orăștie este cercetată de autorități, după ce a afirmat...

Descarcă aplicația Digi24

Sondajul zilei

Top articole
26 september 2024, UEFA Europa League, league phase, matchday 1, National Arena, Bucharest, FCSB vs RFS 27 Darius Olaru
N-au niciun dubiu! Britanicii au făcut predicția: scorul final la PAOK - FCSB

Surpriză la aeroport! Becali a văzut noul look al lui Octavian Popescu și a spus ce se va întâmpla cu decarul FCSB-ului
tavi popescu
Simona Halep - Arina Rodionova 6-2, 4-6, 6-4. Românca a ”spart gheața”, după 777 de zile
simo
Antrenorul lui Rangers a rupt tăcerea! Ce a spus de Ianis Hagi, după ce l-a reprimit la echipa mare
clement
Cum l-a numit Philippe Clement pe Ianis Hagi, după ce șefii lui Rangers l-au pus să îl reprimească în lot
Rangers Training, The Rangers Training Centre, Glasgow, UK - 02 Oct 2024
Recomandările redacției
gigi-becali
Gigi Becali s-a hotărât: oferta pentru jucătorul care e în TOP 3 din SuperLigă! Transferul e iminent

Echipa lui Adrian Mazilu, meci ”nebun” cu gol în minutul 90+6 și victorie la penalty-uri! Românul de 3.000.000 €, ”dispărut”
adimazilu10_1722444818_3424437794039853801_1541358991
Galerie Foto ”Nu-ți voi răspunde, pentru că nu ai înțelege”. Luis Enrique, derapaj la adresa unei jurnaliste. Cum a reacționat aceasta
margo luis enrique
Blinkova a spus cum a învins-o pe Halep: ”Am jucat cel mai bun tenis din viața mea. Am făcut meciul vieții”
blinkova halep
Citește și
8 fani de-ai FCSB-ului, arestați la vamă, înainte de a intra în Grecia. Ce s-a găsit asupra lor
galerie5
Video&Foto Ionuț Luțu, însărcinat cu bagajul lui Gigi Becali. ”Luțule, mi-ai luat căciula?”. Cum s-a îmbrăcat milionarul la Salonic
becali lutu otopeni
Zendaya, ca un supermodel al anilor '80, la Paris. În dresuri plasă și o fustă foarte scurtă, și-a lăsat picioarele perfecte la vedere
Zendaya, ca un supermodel al anilor '80, la Paris. În dresuri plasă și o fustă foarte scurtă, și-a lăsat picioarele perfecte la vedere
Gigi Becali, decizie de ultimă oră cu Vlad Chiricheș! Echipa de start trimisă în PAOK – FCSB
Gigi Becali, decizie de ultimă oră cu Vlad Chiricheș! Echipa de start trimisă în PAOK – FCSB
Gabi Tamaș, poveste impresionantă. ”După meci îl sunam pe tata și-l înjuram la propriu. 10-15 minute ne înjuram reciproc”
Gabi Tamaș, poveste impresionantă. ”După meci îl sunam pe tata și-l înjuram la propriu. 10-15 minute ne înjuram reciproc”
Momentul stânjenitor când Melanie Griffith a făcut-o să roșească pe fiica ei, Dakota Johnson, în fața lui Obama: „Am murit”
Momentul stânjenitor când Melanie Griffith a făcut-o să roșească pe fiica ei, Dakota Johnson, în fața lui Obama: „Am murit”
Lady Gaga susține că viața ei s-a schimbat complet de când l-a cunoscut pe Michael Polansky: „Este cel mai bun prieten!”
Lady Gaga susține că viața ei s-a schimbat complet de când l-a cunoscut pe Michael Polansky: „Este cel mai bun prieten!”
PAOK Salonic – FCSB, precedat de arestări ale suporterilor români: polițiștii greci, oripilați de ce au găsit
PAOK Salonic – FCSB, precedat de arestări ale suporterilor români: polițiștii greci, oripilați de ce au găsit
Care domnitor român a participat la un asediu al Constantinopolului? A fost supranumit „cel Viteaz”
Care domnitor român a participat la un asediu al Constantinopolului? A fost supranumit „cel Viteaz”
WhatsApp nu va mai funcționa pe anumite telefoane: Samsung, iPhone și Huawei, pe listă. Ce alternative au românii
WhatsApp nu va mai funcționa pe anumite telefoane: Samsung, iPhone și Huawei, pe listă. Ce alternative au românii
Ilie Năstase o critică dur pe Simona Halep: "Face o mare greșeală! N-a înțeles nimic!"
Ilie Năstase o critică dur pe Simona Halep: "Face o mare greșeală! N-a înțeles nimic!"
”E posibil să-i găsim”. Gigi Becali a dezvăluit obiectivul real al FCSB-ului
FOTBAL:FCSB-RFS, UEFA EUROPA LEAGUE (26.09.2024)

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ProFm
Lady Gaga susține că viața ei s-a schimbat complet de când l-a cunoscut pe Michael Polansky: „Este cel mai bun prieten!”
Lady Gaga susține că viața ei s-a schimbat complet de când l-a cunoscut pe Michael Polansky: „Este cel mai bun prieten!”
Digi World
Trei obiceiuri pe care să le prioritizezi pentru o viață lungă. Somnul e mai important decât ai putea crede
Trei obiceiuri pe care să le prioritizezi pentru o viață lungă. Somnul e mai important decât ai putea crede
Digi Animal World
Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului
Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului