Simona Halep, după al doilea succes al ei din carieră, la Dubai. În 2020, Simo a învins-o în finală pe Elena Rybakina / Foto: Getty Images

Video Simona Halep se ia la întrecere cu marile vedete din fotbal. Jonglează perfect cu sulul de hartie!

20.03.2020, 21:41
  • Liga Națiunilor: Danemarca - Serbia, duminică, 19:00, DGS 1

  • Liga Națiunilor: Elveția - Spania, duminică, 21:45, DGS 1

Simona Halep (28 de ani), locul 2 WTA, se ia la întrecere cu marile vedete din fotbal.

Campioana noastră, aflată în autoizolare, a mai demonstrat, încă o dată, că nu are niciun fel de probleme în a jongla chiar și cu un sul de hârtie. Practic, Simo a demonstrat că poate face față cu brio și unor astfel de provocări, lansate de fotbaliști în plină pandemie de Covid-19.

Halep nu se află pentru prima dată într-o astfel de ipostază. Simo a demonstrat că se decurcă la fel de bine să jongleze și cu mingea de tenis.

Simona Halep: ”Abilitatea mea de a jongla a venit natural! Recprdul meu de de 89”

Abilitatea de a jongla a Simonei Halep a lăsat cu gura căscată foarte mulți oameni din fotbal. Așa se face că sportiva din Constanța a ajuns să acorde, acum un an, un interviu pentru cei de la site-ul FIFA!

”Iubesc fotbalul. Tatăl meu nu a făcut performanță, dar a iubit fotbalul. Toată lumea îmi povestește despre cât de talentat era. Am jucat mult când eram copil, pe străzi, alături de fratele meu și de verii mei.

Cred că sunt norocoasă că abilitatea mea de a jongla a venit natural. Îmi place să practic mai multe sporturi. Cred că am puțin talent și coordonare pentru fiecare. Nu am făcut nimic special pentru a învăța, doar am jucat mult. Recordul meu la jonglat este în jur de 89.

Aud tot timpul lucruri despre fotbal, de la tatăl și de la fratele meu, care urmăresc atent fenomenul. Câteodată, reușesc să mă uit și eu la meciuri. Admir fiecare sportiv și susțin sută la sută echipa noastră națională. Sunt o româncă mândră.

Gheorghe Hagi a fost eroul meu. Am fost încântată când l-am întâlnit. Eram foarte mică, știu că Steaua avea meci în Liga Campionilor. A fost foarte drăguț cu mine, mi-a dat niște sfaturi”, a declarat Simona Halep, în 2019.

Simona Halep s-a implicat în lupta pentru eradicarea noului coronavirus. Donația marii campioane

Simona Halep nu a stat cu mâinile în sân și a decis să ajute și ea cum poate lupta împotriva epidemiei cu coronavirus din România. Marea noastră campioană a decis să facă o donaţie pentru medicii care încearcă să salveze vieţi omeneşti. 

Simona Halep a postat un mesaj în care îşi exprimă speranţa că gestul său va fi un exemplu de urmat.

"Din păcate, traversăm o perioadă foarte grea, cu încercări noi pe care cu greu le-am fi putut imagina acum câteva luni. Pe de altă parte, este ocazia perfectă pentru a arăta că şi noi ştim să fim solidari şi responsabili cu vieţile noastre şi ale celor din jurul nostru.

În timp ce noi stăm acasă medicii şi personalul medical fac eforturi uriaşe ca să trateze şi salveze fiecare viaţă expunându-se personal pentru binele general.

Haideţi să urmăm cu stricteţe indicaţiile transmise de autorităţi şi să contribuim astfel, fiecare dintre noi, la rezolvarea acestei probleme de natură să ne afecteze dramatic cursul normal al vieţii.

Am decis să donez o sumă de bani pentru achiziţionarea echipamentelor şi materialelor necesare în asemenea situaţii, sumă ce va fi direcţionată imediat către autorităţile medicale din Bucureşti şi Constanţa. Încurajez pe toţi cei care pot să sprijine să contribuie şi ei la eforturile comune de combatere a acestui virus.

Între timp, să avem cu toţii grijă de noi, să fim responsabili şi pozitivi! Să ne ajute Dumnezeu!," a fost mesajul Simonei Halep.

Etichete: simona halep , simona halep wta , simona halep turnee , simona halep jongleaza


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Când pică Paștele ortodox și catolic în 2025. Anul viitor, cele două sărbători vor fi în aceeași zi

În anul care urmează, Paștele Ortodox și Paștele Catolic pică în aceeași zi. Creștinii vor celebra sărbătoarea Învierii Domnului pe data de 20 aprilie 2025.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Ion Țiriac: ”Vă spun o noutate. Candidez la președinție! Absolut serios”. Ce a urmat

Foto "ROMÂNIA a trecut pe aici!" Cum au lăsat "Tricolorii" vestiarul de la Prishtina, după 3-0 cu Kosovo

Ce a scris presa din Kosovo, după ce au apărut imaginile cu vestiarul României la finalul meciului de la Prishtina

Video Kosovo - România 0-3. Mircea Lucescu, debut cu o victorie superbă la al doilea mandat pe banca naționalei

Răzvan Marin a dezvăluit ce i-a spus portarul kosovar, înainte să îl "execute" din penalty

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Exclusiv Vestea pe care Mircea Lucescu nu voia să o audă înainte de România - Lituania

Dennis Man a fost propus la Juventus, iar Gică Popescu a reacționat

Federația a luat decizia, după ce selecționerului Angliei i s-a cerut demisia pentru gestul care a scandalizat întreaga țară

Gigi Becali i-a spus direct unui fotbalist: ”Joci ce zice Ferguson, nu ce vrei tu!”. Replica primită

Citeşte şi

Prima jucătoare din România care o arată cu degetul pe Simona Halep. Ce cuvinte a folosit "Rebela"

”Puștoaice de 18-19 ani, nu știu să scrie sau să citească”. Ion Țiriac e convins că totul s-a schimbat

PEROZCu mâinile prin păr, ruj roșu pe buze și o rochie crăpată până la coapsă, Mădălina Ghenea a făcut din nou furori la Veneția

FILM NOWGeorge Clooney l-a ironizat pe Brad Pitt, din cauza vârstei: „E norocos că încă mai lucrează!”

Cum putea rămâne Albion Rrahmani la Rapid! „Tu, Șucu, trebuia să-l chemi și să-l întrebi asta” citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ianis Hagi nu a mai rezistat: "Nu mai folosiți declarațiile lui Giovanni Becali ca și cum ar fi ale mele!" citeşte ştirea pe ziare.com

Alfred Bulai a făcut infarct în închisoare. Fostul profesor, transportat de urgență la Spitalul Militar din Capitală. Care este starea lui actuală citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Lora, într-un costum de baie extrem de decoltat. Artista nu a scăpat de critici nici în vacanță: „Ai pus ceva pe tine”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Lora, într-un costum de baie extrem de decoltat. Artista nu a scăpat de critici nici în vacanță: „Ai pus ceva pe tine”

Digi World

Doi tineri au stat o noapte într-o cameră de hotel cu pereți din sticlă transparentă. Provocarea i-a prins "complet nepregătiți": "Ești expus toată noaptea"

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia