Andreea Prisăcariu / Foto: Foto: @prisacariu_andreea_:

Prima jucătoare din România care o arată cu degetul pe Simona Halep. Ce cuvinte a folosit "Rebela"

articol scris de Digi Sport
06.09.2024, 08:32
  • Champions League: AS Monaco - Barcelona, joi, 22:00, DGS 1

  • Champions League: Atalanta - Arsenal, joi 22:00, DGS 2

Andreea Prisăcariu (24 de ani, 444 WTA), cunoscută ca ”rebela tenisului românesc”, a luat o decizie surprinzătoare.

Andreea Prisăcariu, despre cazul de dopaj al Simonei Halep: "Totuși, a fost o sentință. Asta nu înseamnă că ești curată"

Galerie Foto

După ce s-a declarat în repetate rânduri drept o dinamovistă convinsă, sportiva din România a semnat cu CSA Steaua București.

Andreea Prisăcariu a vorbit despre cazurile de dopaj din tenis și s-a referit la Maria Sharapova, Jannik Sinner și Simona Halep.

"Pe cine am apreciat eu într-un caz de doping a fost Maria Sharapova. Pentru că Sharapova lua acel medicament de foarte mult timp și era permis. Ea, cu echipa ei de doctori, au greșit, să nu verifice, pentru noul an care a venit.

Practic, ăla era permis, doar că, dintr-odată, nu a mai fost. Și-a recunoscut greșeala, și-a ispășit pedeapsa și apoi a revenit în circuit", a declarat Andreea Prisăcariu, în podcastul Business Philosophy.

Deși TAS i-a scăzut sentința Simonei Halep de la 4 ani la doar 9 luni, Andreea Prisăcariu consideră că sportiva din Constanța "nu este curată". Ea este prima jucătoare din România care a luat o astfel de poziție în cazul de dopaj al fostului lider mondial.

"La Sinner ce m-a deranjat e că s-a ascuns, în primul rând, foarte mult timp. E vorba de luna aprilie, când a fost suspendat o zi. În august a ieșit știrea. Nu mă interesează ce greșeală a fost, cine a fost fizioterapeutul.

Au fost steroizi? Au fost! Kyrgios a zis același lucru, chiar sunt de acord cu el. Tot ce a zis Kyrgios eu susțin. Shapovalov și-a zis și el punctul de vedere: că sunt jucători care au fost tratați diferit.

Dar asta nu înseamnă că nu au greșit. Au greșit toți cu o chestie. S-a greșit. Și Simona. Adică, ok, s-a scăzut sentința, dar, totuși, a fost o sentință. Asta nu înseamnă că ești curată", a mai spus Andreea Prisăcariu.

”Rebela tenisului românesc” a spus tot: ”Am fost cerută în căsătorie de 3 ori. Preș nu voi fi niciodată!”

Galerie Foto

Poreclită ”rebela tenisului românesc”, datorită stilului ei nonconformist, Prisăcariu părea a fi ”câine până la moarte”, dar iată că a făcut pasul spre clubul din Ghencea.

Sportiva a explicat că a fost curtată de mai multe ori pentru a semna cu ”Militarii” și că, la un moment dat, nu a mai rezistat și și-a dat acordul. Un rol important în luarea deciziei l-a avut antrenoarea ei, Raluca Platon.

Prisăcariu a mai precizat că a plecat de la Dinamo după ce a simțit că nu mai este tratată cu respect la clubul din Șoseaua ”Ștefan cel Mare”.

”Antrenoarea mea (n.r. – Raluca Platon) e acolo și am fost de acord să reprezint Steaua. Indiferent câtă iubire am avut pentru Dinamo și pentru suporteri, când nu mai ești tratat cu respect unde ai dat totul și eu am dat totul, din punct de vedere al imaginii și al sprijinului pe care l-am oferit mereu. Nu regret absolut nimic. Dar când ești luată la mișto, trebuie să iei măsuri.

Am o relație superfrumoasă cu galeria, eu am fluturat steagul, de aceea le-am dat și mesaj celor mai apropiați. Vă iubesc, vă ador, dar trebuie să merg mai departe. Și trebuie să mă respect eu pe mine, pentru că preș nu voi fi niciodată și nu am fost niciodată. Și de aceea nu mi-a fost bine, pentru că nu am fost preș.”, a povestit Andreea, la podcastul Business Philosophy.

Prisăcariu a povestit și o întâmplare amuzantă de la un Dinamo - Steaua, la handbal.

”O să încep să merg la fotbal și acolo, pe Ghencea.  Am și avut o experiență drăguță cu steliștii la un meci Dinamo - Steaua, la handbal. Se juca la Polivalentă L-am rugat pe tata să ia bilete, pentru mine și prietena mea, și am nimerit fix sub galeria Stelei.

Mamă, și am intrat pe acolo. Pe lângă faptul că mulți mă strigau 'cuțu, cuțu', pentru că eram pe partea care nu trebuie, am fost cerută și în căsătorie de vrei trei ori și unul mi-a zis 'da, vino la noi la club, vino la noi'. 

Na, poftim, uite am venit la tine, acum. Deci, cel care m-a cerut de nevastă și să vin la club.... S-a întâmplat cu întârziere, dar s-a întâmplat. Am spus 'da" într-un final”, a mai spus Prisăcariu.

Etichete: maria sharapova , simona halep , dopaj , andreea prisacariu , jannik sinner


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Explozia pagerelor din Liban | Cum a fost planificat atacul împotriva Hezbollah. „A fost un moment de acum ori niciodată”

Israelul a decis marți să arunce în aer pagerele purtate de membrii Hezbollah în Liban și Siria, de teamă că operațiunea sa secretă ar fi putut fi descoperită de grup, au declarat trei oficiali americani pentru Axios.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto A câştigat Roland Garros, visa să ajungă ca Halep, dar acum e medic chirurg la Floreasca

Primul fotbalist din lume care nu mai suportă și a spart tăcerea. ”Dacă va continua, vom intra în grevă”

După 29 de ani, a căzut recordul la Real Madrid! S-a scris istorie în UEFA Champions League

"Ridicol". Cât primește Ianis Hagi pe lună de la Rangers, deși nu mai joacă nici la echipa a doua

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Radu Drăgușin, 97 de minute jucate la Tottenham într-un meci absolut dramatic! Nota primită la final

L-a văzut cum a apărat în Champions League și s-a convins: "E Messi al portarilor!"

Gigi Becali nu l-a vrut la FCSB, iar peste o lună a debutat cu gol și assist în Champions League

Scandal în SuperLigă: și-a reziliat contractul și a plecat de la echipă! Antrenorul, acuzat de rasism

Citeşte şi

Dimitrov a spart tăcerea după cazul Sinner: ”Știm anumite lucruri din interior. A fost foarte ciudat pentru mine”

"I-a distrus viața Simonei Halep!" Atac fără menajamente, după lovitura finalului de an în tenis

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOW„Nu în viața asta!”. Kate Winslet a refuzat să-și acopere „colăceii”, după ce i s-a sugerat acest lucru pe platourile de la „Lee”

Mircea Lucescu a primit vestea pe care o aștepta cu sufletul la gură! Care este starea lui Valentin Mihăilă citeşte ştirea pe Prosport.ro

A devenit Campion Mondial alături de Lionel Messi, iar acum va fi evaluat psihologic, într-un dosar de viol citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Digi World

Descoperirea uluitoare care l-a lăsat pe un bărbat cu gura căscată. Ce a găsit în pereții unei case

Digi Animal World

Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului