Rafael Nadal. în finala turneului ATP de la Bastad / Foto: Profimedia

Rafael Nadal a fost învins de Nuno Borges în finala turneului ATP de la Bastad

articol scris de Digi Sport
21.07.2024, 17:27
  • SuperLiga: UTA - Hermannstadt, luni, 18:00, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - U Cluj, luni, 21:00, DGS 1

Rafael Nadal (38 de ani, 261 ATP) a fost învins duminică, 21 iulie, de Nuno Borges (27 de ani, 51 ATP), cu scorul de 6-3, 6-2, în finala turneului ATP de la Bastad.

Partida a putut fi urmărită ÎN DIRECT pe Digi Sport 1. De asemenea, abonații Digi România au mai putut urmări confruntarea și pe site-ul digisport.ro, dar și în aplicația Digi Sport.

Rafael Nadal - Nuno Borges 3-6, 2-6

Ibericul a cedat în fața lui Nuno Borges după mai puţin de o oră şi jumătate de joc.

Pentru Nadal este îngrijorătoare înfrângerea suferită în faţa unui adversar modest, care a disputat la 27 de ani prima sa finală în circuit, cu o săptămână înainte de startul turneului de tenis din cadrul Jocurilor Olimpice, la Roland Garros, unde spaniolul a scris istorie pe suprafaţa sa preferată.

Nadal a jucat la Bastad prima sa finală după Roland Garros 2022. Spaniolul în vârstă de 38 de ani a disputat a 131-a finală din cariera sa, în care a câştigat 22 de titluri de Mare Şlem.

După victoria de sâmbătă, în semifinale, împotriva croatului Duje Ajdukovic, Nadal a declarat: "Am câştigat patru meciuri la rând, lucru de care am fost incapabil în ultimii doi ani".

Nadal a beneficiat de un wild card în Suedia pentru a pregăti turneul din cadrul Jocurilor Olimpice, de la Roland Garros, unde va participa atât la simplu, cât şi la dublu (27 iulie-4 august).

Rafael Nadal le-a promis fanilor că va fi pe terenul de tenis și în anul 2025

Spaniolul a dezvăluit, recent, într-un interviu că se simte din ce în ce mai bine din punct de vedere fizic. Rafael Nadal i-a asigurat pe fani că șansele să continue în circuit, și în 2025, sunt extrem de mari.

Am regăsit plăcerea de a juca. După 2 ani în care am fost chinuit de accidentări, mă pot deplasa pentru prima oară pe teren fără să simt dureri.

Nu am luat niciodată o decizie pripită și nici de data aceasta nu va fi cazul. Sentimentele mele din ultimele săptămâni m-au făcut să vreau să explorez puțin mai mult, să văd ce se poate întâmpla.

Simt că găsesc plăcerea de a juca din nou, de a mă distra pe teren. Îmi acord timp să văd cum mă voi simți după Jocurile Olimpice și apoi vom vedea ce se întâmplă, și ce ce decizii o să iau.

Întotdeauna am spus că am crezut că acesta va fi ultimul meu an, dar nu pot fi sigur pentru că la sfârșitul zilei nu știi ce se va întâmpla în viitor. Eu vreau să joc și anul următor", a declarat Rafael Nadal, potrivit L'Equipe.

Etichete: rafael nadal , atp bastad , nuno borges , finala rafael nadal , rafael nadal - nuno borges


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Premiile Emmy 2024: Ce vedete au strălucit pe covorul roșu. Cele mai elegante ținute de la „Oscarurile din industria TV americană”

La cea de-a 76-a ediţie a premiilor Emmy care a avut loc duminică la Los Angeles, vedetele au câștigat trofee și la categoria vestimentație. Actorii Hiroyuki Sanada şi Anna Sawai au strălucit pe covorul roșu. Jodie Foster, care a câștigat primul Emmy din carieră, a purtat o ținută elegantă și sobră, iar Jennifer Aniston a impresionat cu prezența sa, ca de obicei.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. Rapid a dat lovitura verii în România

Debut de coșmar: autogol în minutul 6, cartonaș roșu și înfrângere la scor ”de maidan”

Radu Drăgușin, salvat de Real Madrid? Vestea venită chiar înainte de Tottenham - Arsenal

Până când moartea i-a despărțit, după 51 de ani de căsătorie! Soția lui Gigi Mulțescu: ”Nu mai înţelegeam ce îmi spunea”

”Îngrozitor!” Scoțienii, verdict dur după Dundee United - Rangers. Fanii, mesaj pentru Ianis Hagi

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Presa britanică a văzut ce a pățit Tottenham și l-a cerut titular de urgență pe Radu Drăgușin

"De ce să facă asemenea gesturi? O să-l coste mult!" Mijatovic a văzut "bucuria" lui Vincius Jr. și a reacționat imediat

Video Noul ”Roberto Carlos”: gol de 4.000.000 de vizualizări

Exclusiv "Dumneata m-ai sunat să faci mișto sau vrei să vorbim ceva?" Dialogul Vali Moraru - Gigi Becali, după CFR - FCSB 2-2

Citeşte şi

Verdictul lui Rafael Nadal după ce Jannik Sinner a fost prins dopat: "Dreptatea este dreptate!"

Video Întâlnire de 5 stele: Rafael Nadal l-a consolat pe Kylian Mbappe, după debutul în La Liga! Ce cadou a primit

PEROZMix perfect de grație feminină și inocență. Deva Cassel, fiica Monicăi Bellucci și noua stea a modei, pictorial îndrăzneț în Vogue

FILM NOWReacția lui Tom Hardy, după ce Charlize Theron a mărturisit că s-a simțit amenințată de prezența lui la filmările "Mad Max: Fury Road": "Presiunea pusă pe noi era copleșitoare"

Unde a ajuns să joace unul dintre cei mai buni fotbaliști străini care a evoluat în Superliga României citeşte ştirea pe Prosport.ro

Începe ”Procesul secolului” în sport. Colosul Manchester City se poate prăbuși citeşte ştirea pe ziare.com

Indicatorul rutier care le dă mari bătăi de cap șoferilor din România. Mulți nu știu ce să facă în momentul în care îl întâlnesc citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Un muzician celebru, anunț teribil pe rețelele sociale: „Mi-am înșelat soția și am avut un copil în afara căsniciei!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Un muzician celebru, anunț teribil pe rețelele sociale: „Mi-am înșelat soția și am avut un copil în afara căsniciei!”

Digi World

Câți bani au cheltuit doi tineri ca să călătorească în 65 de țări din lume, în doar nouă luni: „Trebuie să fii nebun!”

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit