Simona Halep și Sorana Cîrstea / Foto: Captură Digi Sport

Simona Halep și Sorana Cîrstea au oferit imaginile zilei, la gala de la Țiriac Collection

articol scris de Digi Sport
16.08.2024, 12:49
  • Champions League: Juventus - PSV, marți, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Milan - Liverpool, marți, 22:00, DGS 1

Simona Halep (32 de ani) și Sorana Cîrstea (34 de ani) au fost prezente la ceremonia de premiere a medaliaților români de la Jocurile Olimpice 2024, organizată la Țiriac Collection, în Otopeni.

Sorana Cîrstea și Simona Halep, una lângă alta la premierea sportivilor români, de la Țiriac Collection

Galerie Foto

Cele două sportive, despre care în trecut s-a scris că au o relație tensionată, au stat una lângă alta și s-au întreținut vreme de minute bune.

Atât "Simo", cât și "Sori" au ales rochii albe pentru acest eveniment. Sorana Cîrstea s-a deplasat în cârje, după ce recent a suferit o operație la piciorul stâng.

La sugestia lui Daniel Dobre, antrenor alături de care a cucerit titlul la Wimbledon în 2019, Simona Halep a călătorit în Italia pentru a-și trata accidentarea de la genunchi care a ținut-o departe de teren în ultimele luni. Ea speră să revină în circuitul de tenis profesionist cât mai curând posibil.

Relația dintre cele două jucătoare de tenis s-a îmbunătățit considerabil în ultima vreme, iar "Sori" chiar i-a transmis Simonei un mesaj de susținere în scandalul de dopaj în care a fost implicată.

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, a confirmat și el că sportivele au "îngropat securea războiului".

"Eu zic că securea e îngropată de mult. Nu mai au nimic de împărțit acum. Dacă a fost ceva între ele, probabil că a fost într-o anumită perioadă. Între ele a existat o rivalitate sportivă, dar n-a existat ură. A fost amplificat mai mult de presă. Fiind un sport indvividual fiecare avea orgoliu ei. Ambele au o personalitate foarte puternică. Cred că fetele au ajuns la o maturitate și pot gândi pozitiv. Dacă vor fi în plenitudinea forțelor, nu cred că Horia Tecău va trebui să le convingă foarte mult să joace la turneul final.", a declarat George Cosac, conform fanatik.ro.

Ion Țiriac i-a premiat pe medaliații de la Jocurile Olimpice! Cum arată cele 22 de mașini oferite cadou

Galerie Foto

Ion Țirac s-a ținut de cuvânt și așa cum a promis, acesta a premiat fiecare medaliat de la JO cu câte o mașină, dar și cu o medalie specială. 

În cursul zilei de vineri, 16 august, Ion Țiriac a organizat o ceremonie la Otopeni, acolo unde le-a acordat premiile sportivilor români, mai exact 22 de mașini.

Chiar dacă inițial s-a vorbit de faptul că doar medaliații cu aur vor primi câte o mașină, Fundația Țiriac s-a răzgândit și a decis să premieze toți sportivii. 

Mai mult, fiecare sportiv a primit mașina, care are o valoare de piață de 50.000 de euro, în culoarea medaliei cucerite. 

Simona Halep are o nouă ”bijuterie” de 100.000 €: ”Frumusețe”

Galerie Foto

Simona Halep (32 de ani, 1.123 WTA) se recuperează în continuare după accidentarea suferită la genunchi în primăvară.

Până să revină pe teren, fostul lider mondial le-a prezentat celor aproape două milioane de urmăritori pe care-i are pe Instagram noua sa ”bijuterie”: un BMW iX, al cărui preț de pornire e de 80.000 de euro, dar poate costa până la 130.000 de euro, în funcție de dotări.

Frumusețe”, a scris Halep, alături de două fotografii cu noul său automobil electric, care poate ajunge de la 0 la 100 km/h în aproximativ 5 secunde.

Sorana Cîrstea a început recuperarea, după ce pe 8 august a fost operată

Galerie Foto

Sorana Cîrstea (34 de ani, 40 WTA) nu va mai juca tenis în 2024, după ce a suferit o intervenție chirurgicală la picior la începutul lunii august.

”Sori” s-a confruntat cu mai multe probleme medicale în ultima perioadă care au făcut-o să stea departe de terenul de tenis. În cele din urmă, prima rachetă a României a fost nevoită să se opereze.

La cinci zile de la intervenția chirurgicală la care a fost supusă, Sorana Cîrstea a postat un mesaj pe rețelele sociale prin intermediul căruia a vrut să îi informeze pe susținătorii ei că a început recuperarea.

”Drumul spre recuperare tocmai a început. Doar o mică notă de mulțumire pentru toate mesajele frumoase pe care le-am primit”, a scris ”Sori” alături de o fotografie în care apare în cârje.

Sorana Cîrstea va reveni pe terenul de tenis abia la începutul anului 2025.

Etichete: ion tiriac , simona halep , sorana cirstea , tiriac collection


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat din Cluj și-a bătut șeful după ce s-au certat la telefon, pe e-mail și apoi față în față. Ce a pățit angajatul și de la ce a pornit scandalul

Furia scăpată de sub control la serviciu i-a adus o amendă penală usturătoare unui bărbat din Cluj. Pentru că nu și-a stăpânit emoțiile și și-a lovit șeful, bărbatul trebuie să plătească acum 8.000 de lei. Scandalul, scrie știridecluj.ro, a pornit de la o ceartă prin telefon, continuată pe e-mail și apoi față în față, pe tema concediului de odihnă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. PAOK l-a adus pe Dejan Lovren

Video A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. Imagini virale

Ion Țiriac, întrebat direct dacă este un om zgârcit. Miliardarul a răspuns instant, în 3 cuvinte

Corriere dello Sport anunță o lovitură de proporții: "Negocierile pentru Dennis Man încep de la 30 de milioane €!"

Video GOOOL Andrei Rațiu! Internaționalul român, cel mai bun de pe teren. Nota primită pentru prestația excelentă

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Verdictul medicilor în cazul lui Valentin Mihăilă, accidentat cu Udinese

Adrian Petre, fostul atacant al celor de la FCSB, a decis să se retragă din fotbal la doar 26 de ani

Wow! Un român a prins primul 11 ideal din Europa, lângă staruri precum Kane, De Ligt sau Yamal

Daniel Niculae a spus-o răspicat despre formula lui Șumudică: ”Dacă nu cea mai bună, între primele trei”

Citeşte şi

După ce a rămas ”mască” la rugămintea lui Popovici, Țiriac i-a transmis un mesaj ferm campionului olimpic! ”Așa am ajuns?”

Exclusiv Simona Halep a aflat ce tocmai a făcut Patrick Mouratoglou și a reacționat: ”Are acest har”

PEROZJennifer Aniston, în formă maximă pe covorul roșu. Brațele musculoase și silueta subțire, puse în evidență de o rochie fără bretele

FILM NOWSean Penn, sărut pasional pe străzile din Madrid cu o tânără din Republica Moldova. Actorul nu a ținut cont de oamenii din jurul lui

Mircea Lucescu îl propune pe Darius Olaru italienilor: „Poate juca atât mijlocaș defensiv, cât și în spatele vârfului” citeşte ştirea pe Prosport.ro

"Rapid nu se bate cu mine la titlu”. Gigi Becali, mesaj dur spre Dan Șucu citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Tocuri imposibile, un tricou pe post de rochie și dres plasă. Lady Gaga, la cină romantică în Malibu

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Tocuri imposibile, un tricou pe post de rochie și dres plasă. Lady Gaga, la cină romantică în Malibu

Digi World

De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia