Danielle Dyer a ridicat un cauciuc de 225 de kilograme / Foto: captură Instagram @danidfitness1

Foto O femeie a încercat să ridice un cauciuc de 225 de kilograme! Peste 10 milioane de oameni au rămas cu gura căscată

articol scris de Digi Sport
22.04.2023, 20:19
  • Champions League: AS Monaco - Barcelona, joi, 22:00, DGS 1

  • Champions League: Atalanta - Arsenal, joi 22:00, DGS 2

Antrenoarea de fitness Danielle Dyer a devenit cunoscută în toată lumea, după ce a postat un video din timpul unui concurs de forță.

Danielle Dyer, singura femeie dintr-un concurs de forță care a reușit să ridice un cauciuc de 225 de kilograme: ”Uriaș”

Sportiva din SUA are o poveste de viață ieșită din comun. S-a luptat cu kilogramele în plus în tinerețe, însă totul s-a schimbat în momentul în care a luat contact cu fitness-ul. Așa a început drumul său în competițiile de forță, unde a reușit o performanță impresionantă.

La concursul respectiv, Danielle Dyer a fost singura femeie care a reușit să ridice un cauciuc care cântărea puțin peste 225 de kilograme, iar imaginile au devenit virale. Mai multe publicații cunoscute, printre care și ESPN, au preluat clipul postat de americancă și peste 10 milioane de oameni au rămas uimiți după ce au văzut recordul lui Dyer.

Galerie Foto

Ireal! Uriaș! Niciodată nu m-am gândit că video-ul meu va ajunge viral doar pentru că am făcut ceea ce iubesc. Vă mulțumesc tuturor”, a scris Danielle Dyer, pe Instagram. Evenimentul s-a petrecut în urmă cu doi ani, dar abia acum a ieșit la lumină cu adevărat.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danielle dyer (@danidfitness1)

Am făcut mișcare de când mă știu, de la balet la gimnastică, eram constant una dintre cele mai bune atlete din clasă. Totuși, oamenii îmi spuneau că nu arătam cum ar trebui, eram mai înaltă și mai grea decât toți colegii mei.

La 14 ani, doctorii mi-au dat steroizi după ce m-au diagnosticat cu reflux gastric și, nu doar că am început să iau în greutate, ci și mâncam din ce în ce mai mult. Am început să ascund mâncare prin casă, în timp ce mă uitam în oglindă și eram rușinată de ceea ce vedeam.

Am căzut în depresie, am încercat diete după diete, însă totul s-a schimbat în 2012, când am mers la un curs de instructor de fitness. În 2017 mi-am deschis propria afacere, Dani D. Fitness, în Tennessee, iar un an mai târziu am început să particip la concursurile de forță”, spunea Dyer, în urmă cu câteva luni, potrivit shape.com.

Galerie Foto

Etichete: instructor fitness , danielle dyer , cauciuc 225 kg


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Șoșoacă, în Parlamentul European: „Dumnezeu nu e vaccinat, în România 88% nu sunt vaccinaţi”. I-au tăiat microfonul

Eurodeputata Diana Șoșoacă a avut miercuri un discurs puternic antivaccinist în Parlamentul European, în cadrul unei dezbateri pe tema variolei maimuței (Mpox) și a măsurilor pe care Uniunea Europeană ar trebui să le ia în fața acestei amenințări. Fosta senatoare română a acuzat UE că vrea să declanșeze o nouă pandemie, după ce a „omorât câţi bătrâni a putut” în Italia, și a spus că ea se va opune, pentru că „Dumnezeu nu e vaccinat” și 88% dintre români nu sunt vaccinați. La finalul intervenției, microfonul i-a fost tăiat.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

3,5 milioane de euro - transferul lui Ianis Hagi

Se naște o nouă forță în România? ”Eu asta îmi doresc, să preiau clubul!”

S-a lăudat că n-a fost demis niciodată în 26 de ani, iar a doua zi a fost dat afară

"Ridicol". Cât primește Ianis Hagi pe lună de la Rangers, deși nu mai joacă nici la echipa a doua

Guvernul României, lovitură grea pentru 'U' Cluj! Ordonanța de Urgență a fost aprobată

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Frumusețea noului format Champions League: Celtic pe 2, Barcelona pe 23! Clasamentul complet după prima etapă

Denis Drăguș, huiduit de fanii lui Trabzonspor! Cum a reacționat atacantul român

Xavi vrea să revină la Barcelona

Foto Apariție spectaculoasă în Champions League! E văzut extrem de rar la meciuri de fotbal

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOWPar mai degrabă surori. Julianne Moore și fiica ei, mic dejun pe străzile din NYC. Liv, mult mai înaltă decât mama sa

"Doamne ferește! Actualii proprietari nu ne-ar primi acolo". Vova Cohn, anunț neașteptat despre revenirea la Dinamo citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum au fost surprinși Naomi Osaka și Patrick Mouratoglou citeşte ştirea pe ziare.com

Telefoanele nu pot să explodeze din senin, cum te-ar "convinge" fake news-urile virale după pagerele explodate în Liban citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența”

Digi World

Care sunt alimentele și băuturile care ar putea reduce riscul de apariție a demenței. Nu sunt dificil de introdus în dietă

Digi Animal World

O vulpe și un bursuc, prietenii neobișnuiți ai unui câine. Imaginile adorabile te vor topi