Boris Becker s-a căsătorit cu Lilian de Carvalho Monteiro / Foto: Profimedia

Milionarul care a ajuns falit şi a spus că Ion Ţiriac îi este "al doilea tată" s-a căsătorit a treia oară

articol scris de Digi Sport
18.09.2024, 11:02
  • Champions League: AS Monaco - Barcelona, joi, 22:00, DGS 1

  • Champions League: Atalanta - Arsenal, joi 22:00, DGS 2

Boris Becker s-a căsătorit cu partenera sa de lungă durată Lilian de Carvalho Monteiro, în cadrul unei ceremonii care a avut loc în oraşul italian de coastă Portofino.

Boris Becker s-a căsătorit cu Lilian de Carvalho Monteiro

Galerie Foto

Fotografiile de nuntă publicate de revista Vogue arată mireasa într-o rochie albă fără umeri şi voal, iar mirele îmbrăcat într-un costum cu un sacou de culoare crem.

Boris Becker (56 ani) şi Lilian de Carvalho Monteiro (34 ani), de profesie analist de risc, originară din statul insular african Sao Tome şi Principe, formează un cuplu de mai mulţi ani.

Monteiro a fost alături de Becker în timpul procesului fostului tenisman, care a avut loc la Londra, precum şi în perioada petrecută de acesta în spatele gratiilor.

În urma dificultăţilor financiare, fosta vedetă a tenisului a avut active ascunse în valoare de milioane la intrarea în procedura de faliment personal.

Becker a fost condamnat la doi ani şi jumătate de închisoare şi a stat câteva luni în spatele gratiilor, la Londra, dar a fost eliberat în decembrie 2022 şi deportat în Germania. El a scăpat între timp şi de falimentul personal, în luna aprilie a acestui an.

Aceasta este a treia căsătorie pentru triplul campion de la Wimbledon, născut la Leimen, lângă Heidelberg, care locuieşte acum în Italia, la Milano, după ce a fost forţat să părăsească Anglia.

Galerie Foto

Ion Țiriac, considerat ”al doilea tată” pentru Boris Becker

Boris Becker (55 de ani) a fost eliberat din închisoare pe 15 decembrie 2022, după ce a fost găsit vinovat în procesul cu privire la falimentul personal.

Întrebat la Berlin în timpul prezentării unui documentar la Festivalul de film despre Ion Țiriac, Boris Becker a vorbit la superlativ despre miliardarul român. Chestionat dacă ar fi fost în libertate dacă ar fi ascultat de sfaturile lui Ion Țiriac, Boris Becker a spus ferm: ”Da”, anunță vip.de.

Ulerior, fostul tenismen a continuat: ”Pentru mine, el este și acum al doilea tată al meu! Mi-am pierdut tatăl în 1999 și, deși nu mai lucrăm împreună profesional, întotdeauna am simțit că-l pot numi tată. Îmi spunea întotdeauna ceea ce trebuie să fac, de cele mai multe ori”, a precizat Boris Becker.

Ion Țiriac a fost managerul lui Boris Becker în perioada 1984 - 1993, iar ulterior au rămas în relații bune.

Etichete: ion tiriac , boris becker , nunta


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Șoșoacă, în Parlamentul European: „Dumnezeu nu e vaccinat, în România 88% nu sunt vaccinaţi”. I-au tăiat microfonul

Eurodeputata Diana Șoșoacă a avut miercuri un discurs puternic antivaccinist în Parlamentul European, în cadrul unei dezbateri pe tema variolei maimuței (Mpox) și a măsurilor pe care Uniunea Europeană ar trebui să le ia în fața acestei amenințări. Fosta senatoare română a acuzat UE că vrea să declanșeze o nouă pandemie, după ce a „omorât câţi bătrâni a putut” în Italia, și a spus că ea se va opune, pentru că „Dumnezeu nu e vaccinat” și 88% dintre români nu sunt vaccinați. La finalul intervenției, microfonul i-a fost tăiat.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

3,5 milioane de euro - transferul lui Ianis Hagi

Se naște o nouă forță în România? ”Eu asta îmi doresc, să preiau clubul!”

S-a lăudat că n-a fost demis niciodată în 26 de ani, iar a doua zi a fost dat afară

"Ridicol". Cât primește Ianis Hagi pe lună de la Rangers, deși nu mai joacă nici la echipa a doua

Guvernul României, lovitură grea pentru 'U' Cluj! Ordonanța de Urgență a fost aprobată

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Nota primită de Denis Drăguș, după ce la meciul anterior fusese scos de pe teren și criticat de antrenor

Oferta e pregătită: 60.000.000€ pentru un fotbalist de la Barcelona

Neașteptat! Un arbitru a recunoscut că a refuzat să îi dea cartonaș galben lui Messi. Ce a primit în schimb

Xabi Alonso a reacționat, după ce a debutat cu victorie în Champions League ca antrenor

Citeşte şi

Ilie Năstase, reacție tranșantă după ce Ion Țiriac i-a anunțat divorțul

Ilie Năstase a spus-o pe față! Cât are pensia după recalculare: "Înseamnă că atât merit!"

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOWPar mai degrabă surori. Julianne Moore și fiica ei, mic dejun pe străzile din NYC. Liv, mult mai înaltă decât mama sa

"Doamne ferește! Actualii proprietari nu ne-ar primi acolo". Vova Cohn, anunț neașteptat despre revenirea la Dinamo citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum au fost surprinși Naomi Osaka și Patrick Mouratoglou citeşte ştirea pe ziare.com

Telefoanele nu pot să explodeze din senin, cum te-ar "convinge" fake news-urile virale după pagerele explodate în Liban citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența”

Digi World

Care sunt alimentele și băuturile care ar putea reduce riscul de apariție a demenței. Nu sunt dificil de introdus în dietă

Digi Animal World

O vulpe și un bursuc, prietenii neobișnuiți ai unui câine. Imaginile adorabile te vor topi