Cristi Tănase și soția sa / Foto: colaj Digi Sport

Lovitura primită de Cristi Tănase din partea instanței!

articol scris de Digi Sport
14.06.2024, 16:02
  • Europa League: Rangers - FCSB, joi, 22:00, DGS 1

  • Europa League: Fenerbahce - Manchester United, joi, 22:00, DGS 2

Adina Maria, soția lui Cristi Tănase (37 de ani), fost fotbalist la FCSB și la naționala României, a obținut un ordin de restricție împotriva partenerului său la începutul lunii mai.

Instanța a decis că Tănase nu mai are voie să se apropie de soția sa și de fetița lor în vârstă de doar două luni timp de un an. La scurt timp, fostul sportiv a depus actele de divorț și i-a cerut femeii care i-a dăruit un copil să nu-i mai poarte numele de familie.

Galerie Foto

Lovitura instanței pentru Cristi Tănase! Ce se întâmplă cu procesul de divorț dintre fostul fotbalist și Adina Maria

Pe lângă cererea de a nu-i mai fi purtat numele de familie de către Adina Maria, Cristi Tănase a mai solicitat să-i fie stabilit domiciliul copilului, dar și programul de vizite.

Însă, ”Dodel” mai are de așteptat până își va putea vedea din nou copilul, după ultima lovitură primită din partea instanței.

Primul termen dintre Cristi Tănase și Adina Maria a fost programat la data de 10 iunie, dar a fost amânat pentru data de 28 octombrie, anunță Spynews.

În urma deciziei instanței, Cristi Tănase trebuie să mențină în continuare o distanță minimă de 100 de metri față de soția, dar și de fiica sa.

Astfel, până la un nou proces și o decizie a instanței, fostul fotbalist nu-și poate vedea fiica. Rămâne de văzut ce finalitate va avea procesul dintre Cristi Tănase și Adina Maria.

Cristi Tănase nu a fost la botezul fiicei sale! Adina Maria: ”În ochii mei se citesc oboseala și tristețea

Plină de emoție. În ochii mei se citesc oboseala și tristețea în acest moment special. Totuși, în mijlocul acestor sentimente apăsătoare, simt o rază de speranță. Știu că fiecare zi este o nouă oportunitate pentru a ne construi o viață frumoasă împreună.

Iubirea necondiționată pe care o simt pentru fiica mea îmi dă puterea să merg mai departe. În fața noastră se deschid noi drumuri, pline de promisiuni și de posibilitatea unui viitor mai luminos. Te iubește mami, Celine-Maria”, a scris Adina Maria, pe rețelele sociale, la final de mai.

FOTO Cristi Tănase, căzut pe holul blocului! Sângera și a vorbit cu dificultate

Galerie Foto

În urmă cu patru luni, pe rețelele sociale a apărut un clip în care fostul campion cu FCSB stă pe jos pe holul unui bloc, lipit de o ușă.

Pe imagini se observă că fostului fotbalist i-a fost spart un dinte din față și sângerează.

Cifrele lui Cristi Tănase

Galerie Foto

  • Tănase a câștigat 7 trofee cu FCSB, printre care trei titluri de campion, două Cupe ale României, o Supercupă și o Cupă a Ligii.
  • 6 goluri în 41 de selecții a adunat Cristi Tănase la naționala României.
  • FC Argeș, FCSB, Dacia Mioveni, Tianjin Teda, Sivasspor, Karabukspor, Eskisehirspor, Giresunspor și Academica Clinceni sunt formațiile din CV-ul lui Tănase.

Etichete: cristi tanase , dodel tanase , sotie cristi tanase , adina maria , divort cristi tanase


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Crimă în plină zi în parcarea unui mall din Constanța. Trei suspecți au fost reținuți de poliție

Un tânăr de 26 de ani din Tulcea a fost înjunghiat mortal în parcarea unui centru comercial din Constanța. Trei suspecți au fost prinși de poliție.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Englezii, lăsați fără cuvinte: românul ”care e de trei ori mai bogat decât Ronaldo și de care nu ați auzit niciodată”

Reacția scoțienilor, după ce Ianis Hagi a marcat direct din corner

Video Erling Haaland a realizat ceva nemaivăzut, în Champions League: ”Dați-i trofeul Pușkaș!” / ”Nu ne întrebați cum a făcut-o”

Shakira e de neoprit! Anunțul total neașteptat făcut, a doua zi după ce Pique a "rupt" tăcerea

Video Barcelona - Bayern 4-1 / Leipzig - Liverpool 0-1 / Man. City - Sparta Praga 5-0. Rezultatele complete după runda 3

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Louis Munteanu a rupt tăcerea după episodul de la Ploiești: ”N-am putut să mă uit la imagini”. A transmis un mesaj clar

Gigi Becali, mesaj clar înainte de Rangers - FCSB

Patru jucători de la Real Madrid sunt OUT pentru El Clasico! Barcelona are șase absenți

Spaniolii de la Marca au auzit ce a spus ”cel mai bun atacant român” și au dat verdictul: ”Nu are limite”

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZO femeie a rămas însărcinată în timp ce era deja însărcinată. Cum explică medicii fenomenul extrem de rar

FILM NOWActorul Jeremy Jackson, șocat să-și vadă fosta soție pe străzi, căutând prin gunoaie: "Să o pierd a fost precum moartea unui om drag"

Costel Gâlcă, în pericol să fie dat afară de Mihai Rotaru de la Universitatea Craiova! Ce i se impută antrenorului citeşte ştirea pe Prosport.ro

Miză uriașă pentru FCSB, în meciul cu Rangers. Ce poate obține campioana României, după disputa cu scoțienii citeşte ştirea pe ziare.com

După moartea fiului lor la doar 25 de ani, au descoperit o viață dublă secretă în online pe care nu au bănuit-o niciodată citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Mira, pictorial provocator în cea mai scurtă fustă din garderobă. Comentariile au curs lanț: „Semeni cu fosta mea profesoară”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Mira, pictorial provocator în cea mai scurtă fustă din garderobă. Comentariile au curs lanț: „Semeni cu fosta mea profesoară”

Digi World

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Digi Animal World

Motivul pentru care un cocoș din Franța a ajuns în fața instanței: „Este puțin sălbatic, nu îi plac oamenii”