Leonard Doroftei / Foto: Facebook @Leonard Doroftei Oficial

Leonard Doroftei a spus în trei cuvinte totul despre Gică Hagi

articol scris de Digi Sport
17.09.2024, 23:18
  • Champions League: AS Monaco - Barcelona, joi, 22:00, DGS 1

  • Champions League: Atalanta - Arsenal, joi 22:00, DGS 2

Leonard Doroftei (54 de ani) a ales să revină în România, alături de familie, după mai mulți ani de ”exil” în Canada.

Doroftei, plecăciune în fața lui Hagi: ”Unicul și inegalabilul”

Campion mondial WBA la categoria semi-ușoară între 5 ianuarie 2002 și 24 octombrie 2003, Doroftei a decis să-i antreneze pe copiii care vor să facă din box o carieră.

”Moșu'”, prin natura sportului pe care l-a practicat, a avut ocazia de a se întâlni cu multe vedete din România și nu numai, iar una dintre acestea a fost Gică Hagi (59 de ani).

Doroftei a fost marcat de întâlnirea cu ”Regele”, iar atunci când a fost rugat să spună ceva despre acesta, a replicat scurt, în trei cuvinte: ”unicul și inegalabilul”.

”Unicul și inegalabilul Gică Hagi. Asta e Gică Hagi. Pentru mine, el este o legendă!

Să ne gândim ce satisfacție ne-a oferit de-a lungul timpului. Așteptam cu toții cu nerăbdare să vedem ce face cu mingea la picior. Pentru asta trebuie să ne bucurăm și să-l respectăm", a declarat Doroftei, conform sport.ro.

Doroftei n-a avut de ales după ce a fost numit ”cerșetor”: ”Barbut nu știu, poker nu știu”

În urma unor episoade mai puțin plăcute petrecute în RomâniaLeonard Doroftei (54 de ani) s-a mutat în 2019 în Canada, alături de familia sa.

”Moșu`” s-a simțit umilit în țară, unde a fost numit chiar și ”cerșetor”, și a luat decizia de a pleca peste Ocean. Acolo nu i-a fost ușor, însă, fără alte variante, a făcut ceea ce știa mai bine: box. A devenit antrenor și a fost primit cu brațele deschise de canadieni.

Galerie Foto

Leonard Doroftei: ”A fost o perioadă de singurătate, m-a ajutat, m-am regăsit

Copiii mei au venit în Canada pentru că au văzut că aveam nevoie de o schimbare, că ne mutăm o perioadă acolo. Am avut de ales între București și Canada. Hai în Canada! A fost o perioadă de singurătate, m-a ajutat, m-am regăsit. Am început să antrenez, m-am regăsit prin asta.

Am zis: 'Băi, ce știu să fac cel mai bine? Barbut nu știu, poker nu știu, rummy nu știu de nivel... ce știu? Box!' Ce am făcut? Box! A venit Adrian Diaconu și mi-a spus că știe la sală...

Când m-au văzut băieții la sală, m-au luat în brațe: 'Leonard, te cunoaștem!'. Am antrenat, dar a venit pandemia. S-au închis sălile, dar am găsit un loc unde am putut să antrenez în pandemie.

Oamenii au continuat să se miște, să se antreneze: 'Ce știe, băi, să facă Doroftei ăsta?'. Plecau târâș! Plecau târâș, dar fericiți! Aveam zile în care nu puteam să mănânc, mă dureau mâinile de la antrenamente.

Nu aveam decât un sac în sala aia! Doar un sac! Tot antrenamentul se făcea cu mine. Oamenii veneau cu idei și le făceam. Am avut la antrenamente niște copii fantastici”, a declarat Doroftei, potrivit sport.ro.

După 5 ani petrecuți în Canada, Leonard Doroftei a hotărât să revină în România. Fostul mare pugilist vrea să-și deschidă o sală de box în București.

FOTO Vanessa, fiica lui Leonard Doroftei, vrea să urmeze Facultatea de Medicină în România

Galerie Foto

Etichete: gica hagi , doroftei , leonard doroftei , doroftei hagi


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Șoșoacă, în Parlamentul European: „Dumnezeu nu e vaccinat, în România 88% nu sunt vaccinaţi”. I-au tăiat microfonul

Eurodeputata Diana Șoșoacă a avut miercuri un discurs puternic antivaccinist în Parlamentul European, în cadrul unei dezbateri pe tema variolei maimuței (Mpox) și a măsurilor pe care Uniunea Europeană ar trebui să le ia în fața acestei amenințări. Fosta senatoare română a acuzat UE că vrea să declanșeze o nouă pandemie, după ce a „omorât câţi bătrâni a putut” în Italia, și a spus că ea se va opune, pentru că „Dumnezeu nu e vaccinat” și 88% dintre români nu sunt vaccinați. La finalul intervenției, microfonul i-a fost tăiat.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

3,5 milioane de euro - transferul lui Ianis Hagi

Se naște o nouă forță în România? ”Eu asta îmi doresc, să preiau clubul!”

S-a lăudat că n-a fost demis niciodată în 26 de ani, iar a doua zi a fost dat afară

"Ridicol". Cât primește Ianis Hagi pe lună de la Rangers, deși nu mai joacă nici la echipa a doua

Guvernul României, lovitură grea pentru 'U' Cluj! Ordonanța de Urgență a fost aprobată

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Victorie! Costel Pantilimon a întors decizia la TAS și trebuie să primească o sumă uriașă

FCSB riscă să fie depunctată de FRF

Ce se întâmplă cu Valentin Mihăilă, după ce a primit verdictul medicilor

Video Fotbalistul de 130.000.000€ a scris istorie, la debutul în Champions League

Citeşte şi

Presa din Spania: "Fiul lui Hagi nu joacă nici măcar la Rangers B". Concluzia trasă în același articol

Iosif Rotariu a semnat cu un club din SuperLigă

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOWPar mai degrabă surori. Julianne Moore și fiica ei, mic dejun pe străzile din NYC. Liv, mult mai înaltă decât mama sa

"Doamne ferește! Actualii proprietari nu ne-ar primi acolo". Vova Cohn, anunț neașteptat despre revenirea la Dinamo citeşte ştirea pe Prosport.ro

Cum au fost surprinși Naomi Osaka și Patrick Mouratoglou citeşte ştirea pe ziare.com

Telefoanele nu pot să explodeze din senin, cum te-ar "convinge" fake news-urile virale după pagerele explodate în Liban citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Alina Eremia și-a etalat silueta într-un costum de baie îndrăzneț, în ciuda temperaturilor scăzute: „Trebuie să-mi cresc rezistența”

Digi World

Care sunt alimentele și băuturile care ar putea reduce riscul de apariție a demenței. Nu sunt dificil de introdus în dietă

Digi Animal World

O vulpe și un bursuc, prietenii neobișnuiți ai unui câine. Imaginile adorabile te vor topi