Messi şi Maradona au fost desenaţi de Andres Baiardi pe picioarele lui Adrian Danielo Lucco

Video&Foto Iubire fără limite. Messi sau Maradona? Nu s-a putut decide, aşa că îi are pe amândoi tatuaţi pe corp

11.07.2019, 13:11
  • Premier League: Man. City - Arsenal, duminică, 18:30, DGS 1

  • SuperLiga: U Cluj - Univ. Craiova, duminică, 21:30, DGS 1

De multe ori, dragostea faţă de idoli nu are limite. Un exemplu concret îl oferă Adrian Danielo Lucco, un bărbier din Cordoba, care este fan Diego Maradona şi Lionel Messi.

Pentru că nu a reuşit să se decidă care dintre ei este mai mare, a hotărât să îi aibă tatuaţi pe amândoi. El Pibe D'Oro se află pe piciorul stâng, iar Messi se află pe dreptul.

Andres Baiardi se numeşte artistul care a făcut lucrările. Diego a fost "lucrat" anul trecut, în timp de Messi a fost "încheiat" în urmă cu câteva săptămâni.

Relaţia dintre Maradona şi Messi este proastă

Diego Armando Maradona este socotit în continuare unul dintre cei mai mari fotbaliști din istorie. A făcut-o pe Argentina campioană mondială în 1986 şi este considerat un adevărat zeu în Argentina. Prin rezultatele sale, Lionel Messi i-a făcut concurenţă serioasă pentru titlul de cel mai bun fotbalist din istoria Argentinei. Chiar şi Maradona nu ezita să îl elogieze pe Messi în spaţiul public. În acest context, declaraţiile dure făcute de Maradona la adresa starului Barcelonei sunt surprinzătoare.

"E inutil să faci lider un om care se duce de 20 de ori la baie înaintea unui meci", a atacat Maradona. "El Pibe D'Oro" a constinuat cu atacurile şi i-a reproşat lui Messi atitudinea diferită pe care o are la naţionala Argentinei faţă de cea de la echipa de club.

"În loc să discute cu antrenorul şi coechipierii, el se joacă pe Playstation. Îmi este greu să vorbesc, însă cred că e inutil să faci un lider. Messi de la Barcelona este alt jucător decât cel de la Argentina", a mai spus Maradona, conform AS.


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un cunoscut model transsexual din Georgia a fost ucis la numai o zi după ce a fost adoptată legea anti-LGBTQ

Un cunoscut model transsexual georgian a fost ucis, au declarat oficialii locali, la o zi după ce Guvernul a adoptat o lege care va impune limitări radicale ale drepturilor LGBTQ+ în Georgia, informează The Guardian. Motivele crimei nu sunt cunoscute, deocamdată.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Are 20 de ani, e iubita fiului unui ”interlop” arestat și câștigă o avere în fiecare lună. Tatăl ei a scos oamenii pe străzi

Jucătorul pe care Gigi Becali nu vrea să-l mai vadă la FCSB: ”Să plece câinele de la măcelărie?”. Ce salariu are

Video Scene "incredibile": ce i-a făcut Dorinel Munteanu tânărului de 20 de ani împrumutat de la Farul

Video FCSB - Petrolul Ploiești 1-1. În 10 oameni timp de 60 de minute, campioana României a fost egalată la ultima fază

Niță a luat 4 goluri, Stanciu a făcut spectacol! Ce a ieșit la meciul contra lui Toney, Mahrez și Firmino

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Italienii s-au convins de Dennis Man după ”nebunia” din Lecce - Parma și i-au dat o nouă poreclă

Video Exclusiv Așa va arăta FCSB cu RFS! Revenire importantă după decizia lui Gigi Becal în miez de noapte

Exclusiv Florin Prunea a văzut ce a făcut Ștefan Târnovanu la golul Petrolului și a reacționat

Exclusiv Președintele celor de la Petrolul a vorbit despre arbitrajul din partida cu FCSB: "Puteam primi două penalty-uri în aceeași fază"

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZSalma Hayek, ședință foto provocatoare pe puntea unui iaht de lux. La 58 de ani, actrița continuă să arate impecabil

FILM NOWA rupt tăcerea după 30 de ani. Sharon Stone a spus cine este producătorul care a sfătuit-o să întrețină relații intime cu partenerul de film, pentru o mai bună chimie pe ecrane

L-a desființat pe Nicolae Dică după ce l-a demis: „Va rămâne poreclit `Zece Zero`. Noul antrenor va fi o mare surpriză” citeşte ştirea pe Prosport.ro

”Nu a contat”. Gigi Becali, nemulțumit de cel mai scump transfer al verii: ”Să vedem” citeşte ştirea pe ziare.com

Răsturnare de situație în cazul lui Mario Iorgulescu. De ce i s-a anulat condamnarea la 13 ani de închisoare. Ce urmează pentru tânărul milionar citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Cum comentează Lady Gaga zvonurile conform cărora ar fi de fapt bărbat: „M-am obișnuit să se spună minciuni despre mine!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Cum comentează Lady Gaga zvonurile conform cărora ar fi de fapt bărbat: „M-am obișnuit să se spună minciuni despre mine!”

Digi World

Cât de nocive sunt pentru sănătate uscătoarele de rufe pe care le avem acasă. Avertismentul lansat de oamenii de știință

Digi Animal World

Autoritățile au crezut că au găsit un vultur rănit, dar când l-au analizat, au izbucnit în râs. Ce avea, de fapt, pasărea prădătoare