Ionel Ganea, în timpul unei conferințe de presă / Foto: Sport Pictures

Ionel Ganea, probleme cu Poliția după ce a agresat fizic un vecin. S-a emis ordin de protecție împotriva lui. Cum a reacționat

articol scris de Digi Sport
06.09.2024, 12:18
  • Champions League: AS Monaco - Barcelona, joi, 22:00, DGS 1

  • Champions League: Atalanta - Arsenal, joi 22:00, DGS 2

Ionel Ganea (51 de ani) are din nou probleme cu Poliția.

După ce în martie 2023, a fost ”săltat” de Poliție înaintea meciului România - Irlanda de Nord, de pe Arena Națională, amical încheiat nedecis, 1-1, acum fostul internațional este din nou implicat într-un scandal public.

Ionel Ganea, conflict cu un vecin din cauza unui gard

Ganea a fost implicat noaptea trecută într-un scandal iscat cu unul dintre vecinii săi. Poliția a fost chemată rapid la fața locului, iar respectivul vecin, care a susținut că a fost lovit de Ganea, a obținut un ordin de protecție, valabil 5 zile.

Faptele s-au petrecut într-un cartier din nordul Bucureștiului, acolo unde Ganea are o casă închiriată. La un moment dat, spre seară, vecinii au fost alarmați de scandalul iscat și au sunat la 112 pentru a cere intervenția specialiștilor.

Se pare că între cele două părți există un conflict mai vechi, care acum a escaladat. De aici a pornit un adevărat scandal. Ganea a intrat într-un diferend, din cauza unui gard, cu unul dintre vecini, iar la fața locului au ajuns și polițiștii, după ce situația a degenerat. Vecinul vătămat a cerut și a primit un ordin de protecție, pe care l-a primit. De asemenea, s-a dechis și un dosar penal inrem.

”Eu am închiriat o casă acolo și răspunderea nu mai e a mea, este a chiriașului. Domnul respectiv și-a pus camere, filmează în curtea mea, în casa mea, la alți vecini, se ia de toată lumea.

Drumul de acolo e făcut abuziv, mi-a obstrucționat mie accesul la proprietate, fără acordul meu, fără acordul primăriei și îmi filmează zi de zi în curte în casă. Eu am făcut sesizare la poliție. El stă pe camere în casă și iese și se ia de dumneavoastră, că unde vă duceți, ce faceți, zice că e drum privat.

Dar acum nu mai e drum privat, este cale de acces, conform unei convenții din 2002, între foștii proprietari și actualii proprietari.

El neavând cunoștintă de această convenție, am avut cu el o altercație verbală. Mi-a adresat și el mie jigniri. Era și soția de față, mai era acolo și altă lume”, a spus Ganea, pentru Digi 24.

Comunicatul IPJ Ilfov, legat de conflictul în care a fost implicat Ganea

La rândul lor, cei de la IPJ Ilfov au remis un comunicat prin care au explicat întreg scandalul

”Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, referitor la faptul că unui bărbat în vârstă de 51 de ani i-a fost emis ordin de protecție provizoriu pentru că a agresat fizic un vecin, Compartimentul de Relații Publice, din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov este abilitate comunice următoarele:

În temeiul unei sesizări formulată în data de 4 septembrie a.c., prin apel 112, polițiștii orașului Voluntari s-au deplasat la fața locului, iar din primele verificări au constatat faptul că un bărbat, în vârstă de 51 de ani, l-ar fi agresat fizic pe un alt bărbat de 54 de ani, pe fondul unei stări conflictuale privind mutarea unui gard poziționat pe drumul de servitute către unul dintre imobile.

În conformitate cu legislația în vigoare, polițiștii au aplicat formularul de evaluare a riscului, în cauză rezultând existența unui risc iminent, context în care, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu pe o durată de 5 zile, împotriva bărbatul de 51 de ani.

În cauză, polițiștii orașului Voluntari au deschis un dosar de urmărire penală, în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe", se arată în comunicatul oficial al IPJ Ilfov.

Etichete: ionel ganea , ionel ganea scandal , ionel ganea ordin de protectie


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Explozia pagerelor din Liban | Cum a fost planificat atacul împotriva Hezbollah. „A fost un moment de acum ori niciodată”

Israelul a decis marți să arunce în aer pagerele purtate de membrii Hezbollah în Liban și Siria, de teamă că operațiunea sa secretă ar fi putut fi descoperită de grup, au declarat trei oficiali americani pentru Axios.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Foto A câştigat Roland Garros, visa să ajungă ca Halep, dar acum e medic chirurg la Floreasca

Primul fotbalist din lume care nu mai suportă și a spart tăcerea. ”Dacă va continua, vom intra în grevă”

După 29 de ani, a căzut recordul la Real Madrid! S-a scris istorie în UEFA Champions League

"Ridicol". Cât primește Ianis Hagi pe lună de la Rangers, deși nu mai joacă nici la echipa a doua

O celebritate a venit în România și a trăit ceva despre care doar auzise: ”O nebunie! M-am așezat și m-am întrebat ‘Ce-a fost asta?’”

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Radu Drăgușin, 97 de minute jucate la Tottenham într-un meci absolut dramatic! Nota primită la final

L-a văzut cum a apărat în Champions League și s-a convins: "E Messi al portarilor!"

Gigi Becali nu l-a vrut la FCSB, iar peste o lună a debutat cu gol și assist în Champions League

Scandal în SuperLigă: și-a reziliat contractul și a plecat de la echipă! Antrenorul, acuzat de rasism

Citeşte şi

Ionel Ganea a numit cel mai bun jucător de la Dinamo

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

PEROZDemi Moore pare la fel de tânără ca fiicele sale, în cele mai noi poze de pe covorul roșu. Cele 4, un grup elegant, care atrage priviri

FILM NOW„Nu în viața asta!”. Kate Winslet a refuzat să-și acopere „colăceii”, după ce i s-a sugerat acest lucru pe platourile de la „Lee”

Mircea Lucescu a primit vestea pe care o aștepta cu sufletul la gură! Care este starea lui Valentin Mihăilă citeşte ştirea pe Prosport.ro

A devenit Campion Mondial alături de Lionel Messi, iar acum va fi evaluat psihologic, într-un dosar de viol citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Bianca Censori a ieșit pe stradă fără pantaloni. Soția lui Kanye West a luat masa la un local de fițe, dar a apărut în lenjerie

Digi World

Descoperirea uluitoare care l-a lăsat pe un bărbat cu gura căscată. Ce a găsit în pereții unei case

Digi Animal World

Primul animal rezultat dintre un câine și o vulpe. Oamenii de știință au fost fascinați de trăsăturile patrupedului