Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf / Foto: Colaj Digi Sport-@anamariaprodanreghecampf / r.laurentiu

Exclusiv ”De data asta, trebuie să fiu lângă Reghecampf! Sună aiurea, nu?”. Anamaria Prodan, detalii despre sechestrul pus pe casă

articol scris de Digi Sport
22.08.2024, 10:24
  • Champions League: Bologna - Șahtior, miercuri, 19:45, DGS 1

  • Champions League: Manchester City - Inter, miercuri, 22:00, DGS 1

Laurențiu Reghecampf (48 de ani) a pierdut litigiul cu Universitatea Craiova, club care l-a dat în judecată pentru că n-a plătit suma din clauza de reziliere a contractului pe care a activat-o anul trecut pentru a pleca la Al-Tai.

Antrenorul încă îi datorează bani lui Mihai Rotaru, iar patronul oltenilor i-a pus sechestru pe o parte a vilei din Snagov pe care o deține împreună cu Anamaria Prodan (51 de ani). Agentul FIFA a reacționat și a spus care este situația și ce se va întâmpla cu acest ordin judecătoresc.

Anamaria Prodan: ”Trebuie să lupt pentru casa asta”. Sechestru pus pe casa din Snagov

Galerie Foto

Conform surselor digisport.ro, vila din Snagov a familiei Reghecampf ar fi evaluată la suma de 3 milioane de euro

Prodan susține că acest proces va fi unul de durată și că va fi alături de Reghecampf pentru ca vila să rămână în patrimoniul familiei.

”Se interpretează foarte mult și se scriu zeci de articole. Este firesc. Numele Prodan vinde. Este un proces care va dura. Nu se scoate la licitație mâine. Nu se împarte mâine.

Este un proces mult mai complex. Toți avem avocați, care se ocupă de fiecare proces în parte.

De data asta trebuie sa fiu lângă Reghecampf. Cum sună asta, nu? Aiurea total. Glumesc. Trebuie să lupt pentru casa asta, căci este a copiilor mei. Și cu siguranță nu am să stau liniștită, așa cum stă Reghe.

El nu mai are nimic de pierdut, căci a pierdut totul din toate punctele de vedere”, a spus Anamaria Prodan, contactată telefonic de către digisport.ro.

Anamaria Prodan îi reproșează actualului antrenor, liber de contract în acest moment, că din cauza lui s-ar fi ajuns la această situație delicată. 

”Dacă acest individ avea echilibru, respect, minte si educație nu ajungea în situația asta niciodată. Simplu, dacă Reghe avea puțină mândrie nu-și vindea familia, nu aștepta să i se pună sechestru pe averea copiilor lui.

Nu ne punea niciodată în în situația asta. Reghecampf s-a pierdut cu totul, a trădat și a vândut într-o secundă, ca Iuda, totul.

Principala lui calitate asta este trădarea. Și-a pierdut mândria, demnitatea, respectul și în fața societății și în fața familiei lui. Vă spun sincer și din tot sufletul, orice a fost, orice am făcut, acest suflet mic numit Reghecampf este de domeniul trecutului”, a mai spus agentul FIFA.

Anamaria Prodan, despre Reghecampf: ”L-am iertat”

Într-un final, Prodan a mai spus că l-a iertat pe Reghecampf și că-i dorește acestuia numai bine de acum înainte.

”Cu toate ca face în continuare rău prin toate procesele deschise împotriva noastră, l-am iertat și îi dorim doar bine.

Este o procedură de durată, până se va finaliza partajul deschis de Mihai Rotaru și clubul oltean, o procedură de care avocatul meu, Oleg Burlacu, se ocupă.

În concluzie, ceea ce se întâmplă este o procedura complexă și deloc simplă! Cu toate astea, eu nu voi lăsa ca proprietățile familiei mele să fie vândute ca la birt. Dacă Laurențiu nu mai are potență materială și răspundere morală pentru casa copilului său, eu voi fi aceea care va lupta ca tot ce deține Anamaria Reghecampf sau Anamaria Prodan să nu fie vândut ca la piață”, a mai spus Anamaria Prodan, pentru digisport.ro.

Etichete: laurentiu reghecampf , anamaria prodan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Un bărbat din Cluj și-a bătut șeful după ce s-au certat la telefon, pe e-mail și apoi față în față. Ce a pățit angajatul și de la ce a pornit scandalul

Furia scăpată de sub control la serviciu i-a adus o amendă penală usturătoare unui bărbat din Cluj. Pentru că nu și-a stăpânit emoțiile și și-a lovit șeful, bărbatul trebuie să plătească acum 8.000 de lei. Scandalul, scrie știridecluj.ro, a pornit de la o ceartă prin telefon, continuată pe e-mail și apoi față în față, pe tema concediului de odihnă.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. PAOK l-a adus pe Dejan Lovren

Video A dat pasă la portar din penalty, în minutul 9! Echipa lui a pierdut, iar la final a explicat gestul. Imagini virale

Video GOOOL Andrei Rațiu! Internaționalul român, cel mai bun de pe teren. Nota primită pentru prestația excelentă

Dan Nistor a făcut gluma serii, după ce ”U” Cluj a învins-o pe Rapid în Giulești

Ofertă pentru Ianis Stoica: salariul, de trei ori mai mare decât la Hermannstadt! Atacantul a dat deja răspunsul

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

După 29 de ani, a căzut recordul la Real Madrid! S-a scris istorie în UEFA Champions League

Subiect închis: Ianis Hagi a decis unde va evolua! Cum l-au numit scoțienii

UEFA a scris un singur cuvânt pe internet, după ce Bayern a marcat nouă goluri cu Dinamo Zagreb

Exclusiv Schimbare majoră la FCSB, de la meciul cu Petrolul! Gigi Becali: ”Va fi unul singur!”

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZJennifer Aniston, în formă maximă pe covorul roșu. Brațele musculoase și silueta subțire, puse în evidență de o rochie fără bretele

FILM NOWMichael Douglas a dezvăluit cum a reușit să joace atât de bine scenele intime din „Basic Instinct”: „Sunt expert”

Lovitură cruntă pentru Rapid! Motivul pentru care Marius Șumudică nu-i poate utiliza pe Aaron Boupendza și Clinton N’Jie citeşte ştirea pe Prosport.ro

„Intrăm în grevă”. Unul dintre favoriții la câștigarea Balonului de Aur anunță un cutremur în fotbal citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Inna, într-o ținută care i-a expus silueta în toată splendoarea. Fanii au reacționat imediat: „Ești o zeiță”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Inna, într-o ținută care i-a expus silueta în toată splendoarea. Fanii au reacționat imediat: „Ești o zeiță”

Digi World

De ce doarme un japonez doar 30 de minute pe noapte. Face acest lucru de 12 ani încoace

Digi Animal World

Luptă acerbă între un șarpe Boa și un crocodil. Spectacolul uimitor oferit de reptile turiștilor din Brazilia