Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc / Foto: Instagram@r.laurentiu

Foto Confesiunea lui Reghecampf: ”'Cum ai stat tu cu mine ?'. Orice femeie o lua la fugă”

articol scris de Digi Sport
04.07.2024, 12:37
  • SuperLiga: CFR - Poli Iași, sâmbătă, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Oțelul - Universitatea Craiova, sâmbătă, 21:30, DGS 1

Laurențiu Reghecampf (48 de ani) nu a divorțat încă legal de Anamaria Prodan (51 de ani), dar a trecut ceva timp de când cei doi s-au despărțit și trăiesc vieți separate.

Antrenorul, care este liber de contract în acest moment, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Corina Caciuc, în timp ce Anamaria este logodită în prezent cu Ronald ''The Thrill'' Gavril (37 ani).

Laurențiu Reghecampf, despre diferențele dintre Anamaria Prodan și Corina Caciuc. ”E total diferit”

Galerie Foto

Reghecampf are deja doi copii din relația actuală, pe Liam și pe Landon Abram, mai are un băiat și cu Anamaria Prodan, pe Laurențiu Reghecampf jr, alintat ”Bebeto” și mai are un băiat, Luca, din prima sa căsnicie.

Pentru prima dată, după o perioadă mai lungă de tăcere, Reghe a vorbit despre ce nu a mers în relația cu Anamaria și cum s-au îmbinat perfect pentru el lucrurile alături de Corina.

”Este total diferit cu ceea ce am fost eu obișnuit. În primul rând, cred că cel mai important lucru și care mi-a plăcut foarte tare la ea (n.r. - la Corina Caciuc) este că a avut răbdare să mă asculte, să mă exprim. Și mi-a cerut și ea același lucru.

Dai, primești, nu dai, nu primești, este un lucru normal în relația dintre un bărbat și o femeie. Dar la un moment dat te plictisești ca bărbat, devine o rutină dacă nu ai dialog.

În general într-o relație bună trebuie să îl implici foarte mult pe celălalt și cealaltă persoană să te implice foarte mult pe tine”, a spus Reghecampf, invitat la podcastul Ameritat cu Nasrin.

”Cei doi băieți ne-au apropiat”

Divorțul dintre Reghecampf și Anamaria Prodan, care ar fi trebuit să se încheie în iunie, a mai fost amânat un termen, deoarece agentul FIFA nu s-a prezentat la proces fiind plecat în America. Astfel că judecătorul a fixat un viitor termen pentru luna septembrie, după ce se va fi terminat și vacanța judecătorească.

Întreg scandalul izbucnit în media l-a măcinat pe antrenor, după cum și recunoaște.

”Eu de multe ori o întreb pe Corina: 'Cum ai stat tu cu mine ?'. Orice femeie o lua la fugă, să te facă în fiecare zi zob, să te facă în toate felurile, la un moment dat te plictisești de lucrurile astea.

Dar ne-au apropiat foarte tare, stăm și discutăm despre orice lucru care apare între noi, nu exclud faptul că cei doi băieți ne-au apropiat pentru că ne petrecem foarte mult timp împreună cu ei.

Nu am avut chestia asta de relație toxică, când unul e mai nesuferit, imediat discutăm chestia asta”, a explicat Reghecampf.

”Mă gândesc la Corina, la băieții mei, la oamenii din jurul meu”

Antrenorul a dat și din casă și a spus cum decurge relația cu actuala sa parteneră, cea care i-a oferit doi băieți.

"Noi avem o relație deschisă, ne spunem absolut tot, mai ales când avem nevoie de ajutor unul din partea celuilalt, din punctul ăsta de vedere suntem foarte liberi, dacă unul are o problemă, spune.

După ultimul divorț am învățat foarte multe lucruri și am încercat să merg mai departe, mă simt foarte bine, trăiesc momentul.

Mă gândesc la Corina, la băieții mei, la oamenii din jurul meu", a mai spus Laurențiu Reghecampf.

Etichete: laurentiu reghecampf , anamaria prodan , corina caciuc


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
VIDEO Cum arată averea confiscată din bagajul „pensionarului” Adriean Videanu. Imagini cu bijuteriile de 650.000 de euro

Digi24 a intrat în posesia unor imagini cu bijuteriile confiscate de la fostul ministru al Economiei Adriean Videanu de autoritățile germane. Prezentat drept un pensionar român care a vrut să fenteze fiscul german, Videanu s-a ales la începutul săptămânii cu investigație deschisă pe numele său și al soției, în bagajul căreia a fost găsit pe aeroportul din Munchen un colier, o bijuterie din aur alb cu 614 diamante, 11 pietre onix și două smaralde, a cărei valoare este estimată la mai bine de jumătate de milion de euro.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Cum l-a numit Elias Charalambous pe Răzvan Lucescu, după PAOK - FCSB 0-1

O unguroaică a făcut un scandal monstru, dar nu s-a oprit și a exclamat: ”Urâm România!”. A primit cea mai dură sancțiune

Video Răzvan Lucescu, discurs dur, în engleză, la adresa românilor. ”Treziți-vă!”

Grecii au aflat ce a spus Răzvan Lucescu la microfonul Digi Sport și au reacționat

Grecii n-au stat pe gânduri: jucătorul de la FCSB desemnat "omul meciului" cu PAOK

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Florin Gardoș a numit singura echipă care se bate la titlu cu FCSB în acest sezon

Sergio Ramos poate ajunge să semneze cu o echipă uriașă din Europa! Anunțul spaniolilor

Cum a numit-o Gică Craioveanu pe Real Madrid în presa din Spania, după eșecul cu Lille

Florin Niță, erou în Arabia Saudită: atacantul advers s-a prăbușit pe teren, iar românul nu a stat pe gânduri

Citeşte şi

Laurențiu Reghecampf: ”Nu am voie”. Antrenorul e liber de contract de 6 luni

”Ce am făcut, am omorât pe cineva? De azi, nu mai e căpitanul echipei”. Dezvăluire din vestiarul FCSB-ului

PEROZFrumusețea cere sacrificii! Kim Kardashian a purtat cel mai decoltat top din garderoba sa, dar s-a ales cu dureri de spate

FILM NOWCu tocuri are 1.75 m, dar tot pare o minionă pe lângă fiul de 17 ani. Naomi Watts, mai mândră ca oricând, la braț cu liceanul preferat

Ce spune Mitică Dragomir despre jucătorul pe care Gigi Becali cere 15000000 de euro și pe care ”Il Luce” nu l-a convocat citeşte ştirea pe Prosport.ro

Familia Maldini revine în naționala Italiei. Daniel Maldini, fiul lui Paolo și nepotul lui Cesare, a fost convocat citeşte ştirea pe ziare.com

Primul român cu Tesla Cybertruck: Ce a putut să facă prima dată după ce a adus-o în România citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fiica lui R. Kelly, distrusă de faptele blamabile ale tatălui ei: "Era totul pentru mine. Nu-mi duc fiul să-l vadă în închisoare"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fiica lui R. Kelly, distrusă de faptele blamabile ale tatălui ei: "Era totul pentru mine. Nu-mi duc fiul să-l vadă în închisoare"

Digi World

Cel mai nepotrivit moment al zilei pentru a mânca, dacă vrei dinți sănătoși. Fereastra de două ore în care poți bea doar apă

Digi Animal World

Ce a făcut un câine care a fost lăsat singur acasă. Imaginile surprinse de camera de supraveghere au devenit virale