Ingrid Andress / Foto: Profimedia

Cine este cântăreața care a "măcelărit" imnul în fața unui stadion întreg și a doua zi a spus "Eram beată!"

articol scris de Digi Sport
18.07.2024, 08:08
  • SuperLiga: FC Buzău - Oțelul, sâmbătă, 18:45, DGS 1

  • SuperLiga: Petrolul - Farul, sâmbătă, 21:30, DGS 1

Cântăreaţa Ingrid Andress (32 de ani) a oferit un moment care a stârnit numeroase controverse și ulterior a răspuns criticilor, după interpretarea dezastruoasă a imnului naţional, înainte de Home Run Derby al Major League Baseball.

Cine este Ingrid Andress, cântăreața care a "măcelărit" imnul SUA

Galerie Foto

Mulţi internauţi au numit-o una dintre cele mai proaste interpretări ale imnului naţional auzite înaintea unui eveniment sportiv profesionist major.

Alții au comparat momentul cu interpretarea dezastruoasă a lui Fergie înainte de meciul NBA All-Star 2018.

Născută în Southfield, Michigan, şi crescută în Highlands Ranch, Colorado, Ingird Andress are două albume de studio la activ, "Lady Like", din 2020 şi "Good Person", din 2022, precum şi două single-uri care au ajuns în Billboard Hot 100, "More Hearts Than Mine" şi "Wishful Drinking", scrie news.ro.

De asemenea, ea a scris împreună cu Charli xcx piesa de succes "Boys", din 2017 şi cu Bebe Rexha, "Girl in the Mirror".

De-a lungul carierei sale, Ingrid Andress a obţinut 4 nominalizări la premiile Grammy, inclusiv pentru cel mai bun artist nou în 2021 - alături de Doja Cat, Phoebe Bridgers şi câştigătoarea Megan Thee Stallion - şi cel mai bun cântec country.

Cântăreața a susţinut turnee solo şi alături de artişti precum Stevie Nicks, Keith Urban, Dan + Shay şi Tim McGraw, mai scrie sursa citată.

Ingrid Andress: "Eram beată!" VIDEO cu interpretarea imnului

Galerie Foto

Cântăreața de 32 de ani a recunoscut, într-o postare pe rețeaua X, că a fost beată în timpul interpretării "Star-Spangled Banner", la Globe Life Field în Arlington, Texas, şi că va intra la dezintoxicare.

"Nu o să vă mint pe toţi, am fost beată aseară. Astăzi mă voi interna într-un centru pentru a primi ajutorul de care am nevoie. Asta nu am fost eu aseară.

Îmi cer scuze MLB, tuturor fanilor şi acestei ţări pe care o iubesc atât de mult pentru acea interpretare. O să vă anunţ pe toţi cum este dezintoxicarea, am auzit că este super distractivă", a scris Ingrid Andress, pe X.

Etichete: mlb , imn sua , ingrid andress , home run derby


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Hairstylistul vedetelor a făcut scandal în trafic, iar șoferița agresată a depus plângere la poliție. Cum se apără Bassam Dabbas

Un hairstylist faimos din România a fost în centrul unui scandal monstru în trafic. Bassam Dabbas a fost filmat de o șoferiță în timp ce o înjura și apoi i-a lovit mașina. Filmulețul a fost urcat pe rețelele de socializare, iar pe fir au intrat și polițiștii care fac acum verificări.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

MERCATO 2024 | Toate transferurile verii sunt AICI. Rapid a dat lovitura verii în România

Scoțienii au folosit un singur cuvânt, după ce au aflat cum s-a terminat "telenovela" Ianis Hagi

Foto 140 de milioane € pentru noua "bijuterie" din România! Al doilea cel mai mare stadion din țară, după Arena Națională

Fără milă! Antrenorul lui Rangers a făcut anunțul despre Ianis Hagi

Foto Adio! După despărțirea de Cristina Ich, s-a afișat cu un o fată cu 19 ani mai mică decât el

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Marius Șumudică: "Sunt bolnav! Nevastă-mea știe deja!"

Pep Guardiola i-a găsit înlocuitorul ideal lui Kevin de Bruyne

Live Video&Score Southampton - Manchester United 0-2. ACUM, pe DGS 1. "Sfinții" ratează, "Diavolii" marchează! Rashford dublează avantajul

8 și 10 erau luate! Ce număr a decis să-și ia Alexandru Cicâldău la Universitatea Craiova

Citeşte şi

Adevăratul motiv al răspândirii COVID-19 în Italia şi Spania? Momentul crucial ar fi fost descoperit: "A fost o nebunie!"

Un copil l-a întrerupt pe Ion Țiriac pentru a-l corecta și l-a lăsat fără cuvinte: ”Câți ani ai, Vasilică? De unde știi?”

PEROZIubita lui Jason Statham face sport în lenjerie. Blonda și-a arătat silueta fabuloasă pe terasa casei ei din Malibu

FILM NOWDaniel Craig, despre scenele erotice din „Queer”. „Nu există nimic intim în filmarea unei astfel de secvențe. Camera e plină de oameni”

Lovitură de teatru în Superliga! Gică Hagi s-a despărțit de jucătorul pe care tocmai îl transferase citeşte ştirea pe Prosport.ro

Arbitrul favorit al FCSB, delegat la meciul campioanei de pe terenul lui CFR Cluj citeşte ştirea pe ziare.com

Descoperirea surprinzătoare făcută de un bărbat pe Google Maps citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Katy Perry, criticată dur după show-ul făcut la MTV VMA: „Este disperată. Cariera ei s-a încheiat!”

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Katy Perry, criticată dur după show-ul făcut la MTV VMA: „Este disperată. Cariera ei s-a încheiat!”

Digi World

"Așteptări vs. realitate. Mă simt înșelată". A crezut că și-a închiriat cea mai frumoasă cameră cu vedere la mare, dar a rămas total dezamăgită

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit