Alina Petre / Foto: Instagram @alina_petre75

Ce a făcut în ziua în care fostul ei soț a fost reținut de DNA: ”Zici că sunt într-un film cu proști”. Mesaj pentru autorități

articol scris de Digi Sport
25.10.2024, 16:56
  • La Liga: Real Madrid - Barcelona, sâmbătă, 22:00, DGS 1

  • SuperLiga: Hermannstadt - Dinamo, sâmbătă, 19:00, DGS 1

Bogdan Vasiliu (46 de ani), fostul președinte al lui CS Rapid, a fost reținut de procurorii DNA, vineri, 25 octombrie 2024, după ce joi aceștia au descins la sediul clubului din Giulești.

Reținerea sa, sub acuzațiile de luare de mită și abuz în serviciu, va fi pentru 24 de ore, dar mâine, sâmbătă, se va prezenta în fața judecătorilor de la Tribunalul București, care vor decide dacă vor dispune sau nu arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

  • Concret, lui Vasiliu i se impută faptul că ar fi cerut suma de 200.000 de euro pentru a facilita închirierea cantinei clubului din Giulești.

Alina Petre, în ziua în care Bogdan Vasiliu a fost reținut de DNA: ”Sunt trează de la 5 dimineața, m-am fardat, m-am îmbrăcat, poate mă vizitează și pe mine”

Galerie Foto

Alina Petre, fosta soție a lui Bogdan Vasiliu, a aflat de situația în care se află fostul oficial de la CS Rapid și a transmis, mai în glumă, mai în serios, că se așteaptă să fie chemată la rândul său la DNA, cel mai probabil în calitate de martor.

În cazul în care acest lucru se va întâmpla, Alina Petre a transmis că va face o cerere oficială către autorități, pentru a evita orice implicare a fiicei sale.

Sunt trează de la 5 dimineața, astept DNA-ul la mine acasă. Mi-am făcut duș, m-am fardat, m-am îmbrăcat și am stat să aștept că poate mă vizitează și pe mine cei de la DNA. Zici că sunt într-un film cu proști, pe cuvântul meu. Eu îi aștept, nu am nicio problemă doar că mai am și eu treburi.

Nu pot să fiu la dispoziția oricui, oricând, deși la dispoziția autorităților trebuie să fim la orice oră. E foarte frustrant, că am înțeles că te iau oamenii ăștia din pat.

Este stresant pentru fetița mea, nu înțelege ce se întâmplă, eu am domiciliul la fetița mea acasă, chiar aș vrea să mai fac o scrisoare către DNA prin intermediul avocatului meu să le explice că nu stau acolo și nu vreau să-mi traumatizeze copilul în cazul în care vor să facă o vizită, adică să aibă grijă pentru că asta se va lăsa cu urmări foarte grave pentru că eu nu vreau să-mi fie copilul afectat de această situație”, a spus Alina Petre, potrivit spynews.ro.

Bogdan Vasiliu, reținut de DNA! Ar fi cerut mită 200.000 de euro

”În luna iulie 2024, inculpatul Vasiliu Bogdan, în calitate de director general al C.S. Rapid, ar fi pretins de la G.M.M., om de afaceri, suma de 200.000 de euro pentru a facilita atribuirea unor contracte de închiriere a cantinei și restaurantului aparținând C.S. RAPID și de servire a mesei sportivilor clubului.

Din suma totală solicitată, Vasiliu Bogdan ar fi primit suma de 30.000 de euro în conturile personale și 348.103 lei, echivalentul a aproximativ 70.000 de euro, prin conturile societății controlate de el.

Diferența de 100.000 de euro urma să fie primită pe parcursul derulării contractelor de servire masă, respectiv câte 10.000 de euro lunar, până la achitarea acestei sume.

De asemenea, inculpatul Vasiliu Bogdan ar fi urmat să primească un procent de 33% din profitul ce va fi obținut de societatea care urma să deruleze contractul cu C.S. Rapid, precum și plata unor 'salarii' pentru inculpatul Radu Marian-Florin și o altă persoană apropiată de inculpatul Vasiliu Bogdan, în cuantum de 7.000 lei, respectiv 3.500 lei lunar, pentru aceeași perioadă”, se arată în comunicatul DNA.

”În același timp, în baza unei înțelegeri anterioare avute cu inculpatul Vasiliu Bogdan și cu omul de afaceri câștigător al licitației, inculpatul Radu Marian-Florin i-ar fi ajutat pe aceștia să deconteze sume de bani de la C.S. Rapid prin întocmirea unor situații lunare fictive (pontaje) care să ateste că firma ar fi servit sportivilor C.S. Rapid un număr mult mai mare de porții decât cel real.

De asemenea, inculpatul Radu Marian-Florin ar fi acceptat să primească sume de bani ce fuseseră pretinse de Vasiliu Bogdan în schimbul atribuirii contractelor de închiriere cantină și restaurant aparținând CS Rapid și de furnizare masă pentru sportivii clubului.

La rândul său, inculpatul G.M.M. ar fi întocmit și semnat înscrisuri nereale care au fost folosite în cadrul CS RAPID în scopul de a atesta că ar fi fost organizate licitațiile pentru atribuirea către societatea sa a contractelor de închiriere cantină și restaurant aparținând CS RAPID și de furnizare masă sportivilor CS Rapid.

După atribuirea contractelor, în baza înțelegerii avute cu Bogdan Vasiliu și Radu Marian Florin, inculpatul G.M.M, a întocmit și semnat situații și facturi fiscale cu privire la servicii de servire masă supraevaluate”, mai susțin cei de la DNA.

Etichete: dna , cs rapid , bogdan vasiliu , alina petre


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
„Ce dracu' să facem cu ei?”. Militari ruși, înregistrați când vorbesc despre sosirea nord-coreenilor pe front

Soldați ruși au fost auziți exprimându-și îngrijorarea cu privire la modul în care soldații nord-coreeni vor fi comandați și dotați cu muniție și echipament militar, arată interceptările obținute de Defense Intelligence of Ukraine și publicate vineri, transmite CNN.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Exclusiv CINCI jucători, OUT din echipă! Gigi Becali a luat decizia după Rangers - FCSB 4-0: ”Nu vor mai fi”

Surpriză uriașă pentru Ianis Hagi pe "Ibrox", în timpul meciului Rangers - FCSB 4-0

”Băi, Cristina, vrei să încerci?” Ion Țiriac i-a făcut propunerea și i-a pus un avion la dispoziție: ”Am spus imediat `DA`”

Video Rangers - FCSB 4-0. Eșec drastic pentru campioana României în Europa League

Nota primită de Radu Drăgușin, după ce a jucat 96 de minute în Tottenham - Alkmaar. Ce au scris englezii

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text CFR Cluj - Sepsi 0-0, ACUM pe DGS 1. Cu o victorie, ardelenii urcă pe locul al doilea

Nota primită de Răzvan Marin, după ce a jucat 89 de minute în Serie A

Stanciu, Niță și Contra, învinși de Aubameyang și Nacho în Arabia Saudită

Becali se teme de Șumudică. ”Nu trebuie să știe tot, o să aibă o surpriză”

Citeşte şi

Breaking News Bogdan Vasiliu, reținut de DNA! Fostului președinte de la CS Rapid i se aduc acuzații grave

La două luni de la divorț, e vizat de o anchetă DNA! Fosta soție: ”Multe lucruri ascunse în viața sa”

PEROZZendaya, siluetă de model într-o rochie lungă din piele. Piesa vestimentară i-a scos în evidență decolteul și talia de viespe

FILM NOWCum o descrie Harris Dickinson pe Nicole Kidman, colega lui din drama erotică „Babygirl”. Cel mai stânjenitor moment de la filmări

Prima echipă din Superliga care se pregătește să-l transfere pe Malcom Edjouma de la FCSB! „Mă pun la coadă pentru el” citeşte ştirea pe Prosport.ro

FCSB a căzut 10 locuri în clasamentul Europa League, după înfrângerea cu Rangers. Ce poziție ocupă trupa lui Elias Charalambous citeşte ştirea pe ziare.com

Ce s-a întâmplat cu câinele care a escaladat Marea Piramidă din Giza? citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Celine Dion, impresionantă la prima apariție publică după reprezentația captivantă de la JO: Există speranță

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Celine Dion, impresionantă la prima apariție publică după reprezentația captivantă de la JO: Există speranță

Digi World

Ce vezi în imagine, un câine sau o girafă? O iluzie optică a stârnit vâlvă pe rețelele sociale: „Să-mi spună cineva de ce văd un iepure!”

Digi Animal World

Momentul emoționant când o pisică dispărută se întoarce acasă, surprins pe camera de supraveghere: „Am început să plâng”