Imagine de la inaugurarea sălii de scrimă din București / Foto: Facebook @Federatia Romana de Scrima

Foto S-a inaugurat la București: ”Prima construită în România în ultimii 40 de ani”

articol scris de Digi Sport
01.06.2024, 17:12
  • Champions League: Juventus - PSV, marți, 19:45, DGS 1

  • SuperLiga: Rapid - U Cluj, luni, 21:00, DGS 1

Prima sală de scrimă contruită în România în ultimii 40 de ani a fost inaugurată la București, iar Ana Maria Brânză (39 de ani) nu a lipsit de la eveniment.

Noua sală de scrimă a fost construită în incinta Școlii gimnaziale 195 Hamburg din Capitală și a fost inaugurată vineri.

Prima sală de scrimă contruită în România în ultimii 40 de ani a fost inaugurată la București

Galerie Foto

Un vis devenit realitate! A fost inaugurată prima sală de scrimă construită în România în ultimii 40 de ani. La eveniment au participat și președinta Agenției Naționale pentru Sport, Elisabeta Lipă, Mihai Covaliu, președinte al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Roxana Bârlădeanu, secretarul general al Federației Române de Scrimă precum și sportivi ai loturilor naționale de scrimă.

Noua sală de scrimă este situată în incinta Școlii gimnaziale 195 Hamburg și este destinată pregătirii sportive de masă și de performanță a copiilor și a tinerilor”, a transmis Federația Română de Scrimă, pe Facebook.

Oamenii alături de care am muncit în sala de scrimă și în afara ei mi-au dat curaj să trimit un mesaj domnului primar. Am găsit astfel omul potrivit care ne-a ajutat să îndeplinim un vis.

Acesta nu este doar visul meu, este visul întregii Federații Naționale de Scrimă, al tuturor oamenilor care au practicat și practică scrimă în România. Este prima sală de scrimă construită în România în ultimii 40 de ani.

Este un vis devenit realitate. Așa că vă încurajez să visați, să credeți în visul vostru și să munciți pentru el până ajungeți să-l îndepliniți. Avem o datorie morală față de toți copiii să ducem mai departe moștenirea pe care am primit-o din partea campionilor din alte generații.

Următorul obiectiv ambițios este să văd primul campion format în sala construită de Primăria Sectorului 3. Îmi doresc să facem lucrurile așa cum trebuie, să creștem campioni, să facem educație prin sport. Oamenii trebuie să înțeleagă că și în România se poate. Aceasta este dovada vie că lucrurile se întâmplă atunci când întâlnești oamenii potriviți”, a declarat Ana-Maria Brânză, multiplă campioană la scrimă, potrivit sursei citate.

Ce ați făcut dumneavoastră aici, în Sectorul 3, pentru scrimă, dacă s-ar multiplica și în celelalte sectoare, orașe, automat și medaliile ar veni. Cu toții avem încredere că împreună cu astfel de oameni viitorul copiilor noștri este asigurat și sportul din România va aduce medalii pentru că avem infrastructură. Cine spune că nu se poate, astăzi, aici avem cel mai clar exemplu că se poate și că are și cine să facă. În felul acesta toți avem de câștigat”, a declarat și Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

Felicitări, Ana, pentru că ți-ai îndeplinit un vis! Al tău, al Federației Române de Scrimă, al tuturor campionilor care visează să se antreneze într-o sală curată, modernă, cu oameni dedicați. Sunt convinsă că de aici vor pleca mulți campioni. Eu azi am înțeles cât de ușor poți să realizezi un asemenea obiectiv pornind de la un mesaj”, a declarat și președinta Agenției Naționale pentru Sport, Elisabeta Lipă.

Etichete: romania , anamaria branza , sala de scrima


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Cutremur cu magnitudinea 5,4 în România, luni după-amiază. S-a simțit în toată țara

Un cutremur cu magnitudinea 5,4 s-a produs luni după amiaza în zona seismică Vrancea. Seismul a fost simțit în toată țara.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

Radu Drăgușin, salvat de Real Madrid? Vestea venită chiar înainte de Tottenham - Arsenal

Până când moartea i-a despărțit, după 51 de ani de căsătorie! Soția lui Gigi Mulțescu: ”Nu mai înţelegeam ce îmi spunea”

”Îngrozitor!” Scoțienii, verdict dur după Dundee United - Rangers. Fanii, mesaj pentru Ianis Hagi

După ce a rămas ”mască” la rugămintea lui Popovici, Țiriac i-a transmis un mesaj ferm campionului olimpic! ”Așa am ajuns?”

Ion Țiriac, întrebat direct dacă este un om zgârcit. Miliardarul a răspuns instant, în 3 cuvinte

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

Live Video&Text Rapid București - 'U' Cluj 0-1, ACUM, la Digi Sport 1. ”Șepcile Roșii” au dat lovitura în Giulești

Decizia radicală luată de fanii Rapidului care l-au ironizat pe Șumudică, la 5 zile după ce ”au făcut pace” cu antrenorul

Notele primite de Man și Mihăilă, după dezastrul din meciul Parma - Udinese. Românii au reușit câte un assist

Foto Apariție specială a lui Marius Șumudică la primul meci în Giulești + Mesajul apărut la peluză pentru antrenor

Citeşte şi

George Pușcaș nu a mai rezistat! A reacționat după ce s-a spus că nu mai vine la națională: ”Lucruri denigratoare”

Exclusiv ”E un gest urât”. Victor Pițurcă a auzit ce s-a întâmplat la echipa națională și a reacționat

PEROZMix perfect de grație feminină și inocență. Deva Cassel, fiica Monicăi Bellucci și noua stea a modei, pictorial îndrăzneț în Vogue

FILM NOWNu i-a mai văzut de 16 ani, dar îi sunt aproape. Copiii adoptați de Nicole Kidman, gest emoționant după ce mama actriței a murit

Pancu și Ovidiu Burcă, surprinși mâncând la restaurantul unde ANPC a găsit gândaci! Imagini inedite cu cei doi antrenori citeşte ştirea pe Prosport.ro

Atacantul naționalei, umilit de antrenorul său în Turcia: ”Un eșec” citeşte ştirea pe ziare.com

Cum afli cu 25 de secunde înainte să se producă un cutremur în România. Aplicația de care ai nevoie ca să te adăpostești citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Andreea Bănică, poze printre valuri, pe litoral, în costum de baie. A impresionat cu felul în care arată la 46 de ani: Nu îmbătrânești

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Andreea Bănică, poze printre valuri, pe litoral, în costum de baie. A impresionat cu felul în care arată la 46 de ani: Nu îmbătrânești

Digi World

Cum reușește o pensionară în vârstă de 100 de ani să arate cu 30 de ani mai tânără: „Mă asigur că folosesc întotdeauna cremă”

Digi Animal World

Momentul când un tigru atacă un porc mistreț în India, surprins de un fotograf. Imaginile sunt greu de urmărit