Jessica Kroos, soția lui Toni Kroos / Foto: Profimedia

Galerie Foto Soția lui Toni Kroos, mesaj emoționant după ce mijlocașul și-a încheiat cariera: ”Eroul nostru!”

articol scris de Digi Sport
06.07.2024, 13:24
  • SuperLiga: CFR - Poli Iași, sâmbătă, 19:00, DGS 1

  • SuperLiga: Oțelul - Universitatea Craiova, sâmbătă, 21:30, DGS 1

Germania, țara gazdă a turneului, a fost eliminată din sferturile EURO 2024, după ce a pierdut în fața Spaniei, scor 1-2

Odată cu eliminarea ”Panzerelor” de la Campionatul European, Toni Kroos (34 de ani) a evoluat în ultimul său meci din cariera sa de fotbalist (mijlocașul a anunțat că după EURO ”își va agăța ghetele în cui”). 

Jessica Kroos, mesaj emoționant după ce Germania a fost eliminată de la EURO 2024, iar Toni Kroos și-a încheiat cariera

La scurt timp după fluierul final, Jessica, soția lui Toni Kroos, a postat un mesaj emoționant. Acesta a adăugat imagini cu cei trei copii ai lor, Leon, Amelie și Fin, care au urmărit din tribune meciul cu Spania.

”În cei 16 ani petrecuți împreună, am experimentat aproape totul în fotbal. Au fost momente când am urcat, dar și atât de multe eșecuri de depășit. Am sărbătorit împreună, dar am și plâns adesea împreună și am încercat să găsim soluții. Încă lipsea un titlu. Din păcate, nu a fost să fie. Astăzi suntem cu toții incredibil de triști, dar de mâine vom ține capul sus. Suntem atât de mândri de voi toți!

Și eu sunt atât de incredibil de mândră de tine. Nu există cuvinte pentru a descrie acest lucru. Ești eroul nostru și îți mulțumesc pentru că m-ai luat în această călătorie și m-ai lăsat să fiu soția ta. Suntem incredibil de entuziasmați să te avem în sfârșit din nou cu noi, dar ne vei lipsi foarte mult și pe teren.

Din păcate, nu poți vedea mândria din ochii copiilor tăi din tribune atunci când ești pe teren, dar îți poți imagina că ei aproape că explodează de mândrie. Și eu sunt la fel.

Mulțumesc pentru tot, Antonio. Ești eroul nostru și te iubim mai mult decât orice!!!!”, a transmis Jessica Kroos pe Instagram.

Galerie Foto

Pentru echipa națională, Toni Kroos a adunat 113 de selecții și a marcat 17 goluri. Alături de ”Panzere”, mijlocașul a reușit să câștige Cupa Mondială 2014 din Brazilia, după o finală câștigată în fața Argentinei, scor 1-0.

La echipele sale de club (Real Madrid, Bayern Munchen și Bayer Leverkusen), Kroos a reușit să câștige 33 de trofee și, astfel, să devină cel mai titrat jucător german din istorie.

Toni Kroos: ”Cea mai mare problemă este că am fost eliminați, nu dezamăgirea că eu îmi închei cariera în acest fel”

Toni Kroos s-a arătat dezamăgit de faptul că Germania a fost eliminată de la EURO 2024 în ultimele minute ale duelului cu Spania și că nu a reușit să triumfe la competiția pe care țara sa o și organizează).

De asemenea, mijlocașul a spus că se simte mult mai afectat de eșecul suferit de selecționata sa, decât de faptul că în această seară (5 iulie) își va încheia cariera.

"A fost un meci în care am dat tot ce am putut. Am fost foarte aproape, iar asta face ca gustul să fie și mai amar acum.La momentul acesta, cea mai mare problemă este că am fost eliminați, nu dezamăgirea că eu îmi închei cariera în acest fel.

Împreună am avut un obiectiv mare, însă el a fost spulberat acum. Totuși, vom realiza ulterior că am făcut un turneu bun. Putem să fim mândri", a spus Kroos, la ARD.

Etichete: germania , toni kroos , jessica kroos


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din
Digi24
Ce a pățit o femeie care a găsit o sacoșă cu 28.000 lei și a păstrat-o. Cui aparțineau banii

O femeie în vârstă de 43 de ani a fost reţinută de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Buzău pentru săvârşirea infracţiunii de însuşirea bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor, după ce ar fi găsit o sacoşă cu 28.000 lei pe care şi-ar fi însuşit-o.

Descarcă aplicația Digi24
TOP ARTICOLE

FCSB a schimbat "prefixul"! La ce sumă a ajuns în Europa League, după victoria uriașă cu PAOK

Video PAOK - FCSB 0-1. Campioana României îl învinge pe Răzvan Lucescu! Daniel Bîrligea a marcat golul victoriei

Cum l-a numit Elias Charalambous pe Răzvan Lucescu, după PAOK - FCSB 0-1

RFS a scris istorie! Fosta adversară a FCSB-ului a reușit surpriza serii în Europa League

O unguroaică a făcut un scandal monstru, dar nu s-a oprit și a exclamat: ”Urâm România!”. A primit cea mai dură sancțiune

RECOMANDĂRILE REDACȚIEI

"Greșit, greșit, greșit". Adrian Porumboiu a dat verdictul, după eliminarea lui Darius Olaru: "Niciodată!"

Gigi Becali: ”Am făcut ofertă de 1,1 milioane de euro”. Fotbalistul nu a stat pe gânduri

OUT de la Barcelona! ”Urmașul lui Leo Messi”, în scădere totală

Nici Ronaldo, nici Messi! Gică Craioveanu a numit jucătorul care ar valora 500.000.000€

Citeşte şi

Toni Kroos a vorbit despre sacrificiile de a juca la Real Madrid

Toni Kroos a anunțat cu ce se va ocupa, după ce s-a retras din activitatea de fotbalist

PEROZȘi-a dorit să poarte costum de baie, soțul i-a luat o insulă de 50 de milioane $. Stilul de viață opulent al unui cuplu din Dubai

FILM NOWCu tocuri are 1.75 m, dar tot pare o minionă pe lângă fiul de 17 ani. Naomi Watts, mai mândră ca oricând, la braț cu liceanul preferat

Ce spune Mitică Dragomir despre jucătorul pe care Gigi Becali cere 15000000 de euro și pe care ”Il Luce” nu l-a convocat citeşte ştirea pe Prosport.ro

Ultimele cuvinte scrise de Sven-Goran Eriksson înainte de a muri. Antrenorul suedez a oferit detalii picante despre viața sa amoroasă citeşte ştirea pe ziare.com

O imagine din spațiu dezvăluie un fenomen neobișnuit în cel mai ostil loc de pe Pământ. Ce au descoperit cercetătorii citeşte ştirea pe Playtech.ro

PROFM Fiica lui R. Kelly, distrusă de faptele blamabile ale tatălui ei: "Era totul pentru mine. Nu-mi duc fiul să-l vadă în închisoare"

Comentarii
Ne rezervăm dreptul de a modera/bloca/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/instituții
Incarca mai multe comentarii...
ProFm

Fiica lui R. Kelly, distrusă de faptele blamabile ale tatălui ei: "Era totul pentru mine. Nu-mi duc fiul să-l vadă în închisoare"

Digi World

Trucul care a făcut furori pe TikTok, demontat de specialiști. De ce nu e bine să păstrezi fructele de avocado în apă

Digi Animal World

Ce a făcut un câine care a fost lăsat singur acasă. Imaginile surprinse de camera de supraveghere au devenit virale